SPeeDy píše:
Bavíš se tím, že mě musíš všechno vyvracet.
Ani ne, ale začínám se bavit tím, že ať napíšu co chci, vyskakuješ metr vysoko nad podlahu, jak tím porušuju tvoje lidský práva.
SPeeDy píše:
Přišel jsem na tohle forum nedávno a hned jsem narazil na někoho, kdo musí pořád něco komentovat, odpovídat na ostatní, vyvracet všem jejich názor.
Přišel jsi na tohle forum "nedávno" (před čtvrt rokem není zas tak "nedávno") a proto musíš vědět všechno nejlépe. Navíc s fóry všeobecně máš zjevně nemalé zkušenosti - o "komentování", "odpovídání na ostatní" a "vyvracení názorů" (nebo v těch případech kdy souhlasím jejich podpoře) fóra jsou. Kdyby každej jenom přitakával do rytmu, šlo by o něco naprosto jiného než fórum, a nebo by to znamenalo že jsi v tématu opravdu ŠPIČKOVĚ dobrej podle názoru všech co to čtou.
SPeeDy píše:
Mám právo na svůj názor a ty nemáš právo na to mě ho vyvracet. I kdyby byl milný.
Právo na názor ti nikdo nebere (ani na jeho zveřejnění). Právo ho vyvracet (nebo se o to alespoň logickými a slušnými slovy pokusit) má naprosto každý člen fóra. Tvoje právo zas v tomto ohledu říká, že si svůj názor můžeš (opět slušnými a logickými argumenty) bránit. Prohlášeními typu:
SPeeDy píše:
Navrhuji ti, aby ses okamžitě přstal navážet do mé osoby, do všech mých příspěvků a veškeré aktivity na tomhle foru. Pokud jsi tak "asertivní", "na urovni" a "inteligentní" tak to tak uděláš.
se jenom představuješ jako někdo, kdo se za svůj názor nedokáže postavit hlavou, ale jeho pravdivost se stejně pokusí "vyplakat" na okolí. Přijde mi to zbytečně ponižující a nemyslím že bys to měl zapotřebí - logicky, slušně a neemotivně dokáže diskutovat každej druhej, tak proč by sis svoje myšlenky neměl dokázat tímhle způsobem obhájit zrovna ty?
3x jsi mě prosil, abych "mlčel" protože tě cokoliv co považuješ za opozici štve a tím pádem popřel mé právo na vyjádření názoru, které má na tomhle fórku přibližně stejnou hodnotu jako to tvé. Naznačil jsi někdy jenom špičkou prstu, že bys byl kdykoliv ochoten tohle svoje právo nevyužít? A proč bych jej měl tedy nechat ladem já? Nebo teď ještě Ronaldus7???
Docela by ses divil SPeeDy, kolikrát jsme s Ronaldus7(em) obrazně řečeno "zkřížili meče" - občas dokonce v mnohem ostřejších debatách, než jsou ty které tu předvádíme my dva spolu. Přesto k němu necítím žádné negativní pocity a věřím, že ani on ke mě. A o tom to bájné "normální chování na fóru" je. Nevypěnit kvůli každému, kdo má čirou náhodou zrovna jiný názor, ale vymyslet argumenty, optimálně ještě podpořené důkazy, které ten tvůj názor podpoří, aniž bys přitom musel vykřikovat o nespravedlnosti vesmíru a nevychovaných spolupřispivatelů do fóra, kteří si tak hrozně dovolují.