Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Ktoru technológiu by ste chceli mať???

Ktoru technológiu by ste chceli mať???

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

věžík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nevím jestli už jsem na toto téma nepsal ale určitě bych chtěl asgardský zhmotňovač, Asgaardskou loď Biliskner Jestli se to píše jinak tak mi to napište. a atlntidi plounou ZPM. Kdybych si mohl vybrat z lodí co jsou ve všech povídkách tak by to byla loď třídy Věžoka a Věžácké město tahorako tyto lodě jsou v mojí povídce a dále bych si vybral asgardské město které má ve své povídce Daedalus 304.
Naposledy upravil věžík dne 15.7.2011 08:40:25, celkově upraveno 1
Moje povídka:Star Gate Idea
[img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Obrázek Osud se změnit nedá pouze život

Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Asgardská mateřská loď se píše Beliskner nebo Biliskner (první je Čj, druhé Aj)
Nic není pravda, vše je dovoleno.

PeacemakerEIC Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě by stačila Městská loď (Atlantis) Ze ZPMmkamy A dve lodě třidy aurora ze zpmkama

Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

A možná ještě ATA gen/terapii, aby ses na to všechno nemusel jenom dívat...?
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

PeacemakerEIC Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ten uš sem psal minule xD

ad8am Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

takovej super uprgrade Oddysseus se ZPMkama by stačil
:D

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak myslím, že otázka zněla jaký kus technologie, takže odpovědi BC jsou nesmyslné, protože na těchto lodích jsou desítky nejvyspělejších technologií ;-)

Je opravdu těžké si vybrat mezi Sodanským maskováním, Asgardským paprskem a zhmotňovačem, osobním štítem, myslím, že v díle Odstíny šedi bylo vidět i Asgardské maskování ;-)

Ale já na to půjdu chytře, přál bych si stroj z Atlantis, který popoháněl povznesení ;-)

Tento zásad ho DNA by mě zpřístupnil telekinesi, čtení myšlenek, antické léčebné schopnosti a v neposlední řadě velice vysokou inteligenci, se kterou bych si mohl Asgardský paprsek nebo maskování lehce vytvořit ;-)

Major
Major

Odpovědět s citací

A následně s pravděpodobností vyžší jak 80% i umřít na "přehřátí" mozku, jako měl správně i Rodney.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na konci toho dílu Rodney něco řekl, tak to si poslechni a prozatím to bude stačit

Major
Major

Odpovědět s citací

Tak ještě jednou.

Rodney neumřel, protože byl jednou z hlavních postav. Kdyby se do stejného nebezpečí (tj stejného procenta pravděpodobného smrtelného ohrožení) dostal kdokoliv SKUTEČNÝ, byl by mrtvej. A je poměrně jedno, jakou kravinu Rodney plácnul v LIBOVOLNÉM díle. Tohle je fikce a proto nemůžeš čekat, že by deus ex machina pracoval i pro někoho jiného.

Jinak pokud cituješ díl, je vhodné napsat sérii, číslo a jméno dílu, a optimálně ještě minutu, ve které říká tu perlu kterou myslíš. Dost to ulehčuje debaty.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobře takže 1. problémová osoba na kterou jsem narazil?

1. Fikce je ZPM, telekinese, i Odyssea, hvězdá brána a další, takže nevím, jaký v tom vidíš problém

2. Je jedno jestli byl Rodney důležitá postava nebo ne, ale přežil díky tomu, že dosáhl takové "inteligence", že zjistil jak to zvrátit a na konci dílu 3x14 řekl, že by se to dalo opravit a otestovat.

Major
Major

Odpovědět s citací

Bude jich víc... :D

1. Ano, ale na "reálnosti" téhle fikce je založeno fórum o technologiích. Na "reálnosti" supervývoje (každého) člověka, nebo na relativní nesmrtelnosti hlavních postav ne.

2. Taky nějákou chvíli tvrdil, že Arcturus potřebuje "jenom trochu opravit a otestovat"... Navíc, nechci Tě podceňovat, ale předpokládám, že nejsi geniální astrofyzik se znalostí kdovíjakých superufonských systémů - kterým on ve chvíli použití té DNA míchačky určitě byl. Taky bys mohl skončit jako Jonas - s nádorem v mozku, nebo jako nějáký ten vesničan, co se v SGC roztekl po podlaze.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co! Tak bych tak skončil, mohl bys být rád a nemusel bys mě ve všech tématech přesvědčovat o opaku! Hleď si už svého!

Major
Major

Odpovědět s citací

??? :?: ???

Tvoje ego mě neuchvacuje v dobrém ani špatném a svoje odpovědi neposílám proto abych "ti oponoval". Oponuju myšlenkám, o kterých si z nějákého důvodu (většinou napíšu jakého konkrétně) myslím, že jsou chybné.

"Svého" už si hledím - stačí se začíst do těch témat trochu nazpátek a uvidíš, že jsem v každém z nich už přispěl ještě dřív, než jsi se tu objevil.

Nereaguj jak nafrněná primabalerýna které někdo šloupnul na piškot - fakt, že na veřejném fóru jsou i lidé co ti na potkání nevysekávají pukrlata jen proto že jsi to TY První Veliký, snad NORMÁLNÍHO člověka nerozhází (nebo jo)? :scared: Jestli se ti ve třídě/práci všichni ostatní klaní jen otevřeš dveře a moje neúcta tě pobuřuje, tak mě to mrzí, ale od člověka který není rozmazlený nedospělý fracek bych čekal trochu víc asertivity.

jsem rád že sem někdo píše, i když pak většinou ještě přidám svůj pohled na věc. Netuším proč se kvůli tomu cítíš utlačovaný, omezovaný, nebo pronásledovaný, ale věř, že nic z toho nemám, ani jsem neměl v záměrech.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bavíš se tím, že mě musíš všechno vyvracet. Přišel jsem na tohle forum nedávno a hned jsem narazil na někoho, kdo musí pořád něco komentovat, odpovídat na ostatní, vyvracet všem jejich názor.Mám právo na svůj názor a ty nemáš právo na to mě ho vyvracet. I kdyby byl milný. Navrhuji ti, aby ses okamžitě přstal navážet do mé osoby, do všech mých příspěvků a veškeré aktivity na tomhle foru. Pokud jsi tak "asertivní", "na urovni" a "inteligentní" tak to tak uděláš.

PředchozíDalší

Zpět na Technologie