Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Takže lidičky, je po maturitě a tak... pro ty co to opravdu zajímá a ne jen kvůli povídce a vydávání, tak jí mám :)

a teď co s povídkou...

no to bude asi těžší, protože jsou tu menší osobní komplikace, které se musí vyřešit a jsou to komplikace dlouhodobějšího rozsahu ... (zatím bych nerad říkal jaké i když extra tajné to není, jen bych to nerad rozmazával)

takže věc se má tak, že povídka je opět (a nebo nadále, jak chcete) pozastavena a to na dobu neurčitou. všem se moc omlouvám, ale opravdu jsem to nečekal...

než se ozvu, tak berte tuto povídku za uzavřenou (chcete-li, tak za mrtvou, ale mám v úmyslu se k ní jednoho hezkého dne - jen jak to troška půjde - vrátit)
děkuji za pochopení.
Dragon
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Takže zaprvné rozhodně gratuluju k úspěšné maturitě :-) Mě to čeká příští rok :-/

Zadruhé hodně štěstí v osobním životě a ať si to brzo vyřešíš :-)

A zatřetí, určitě mluvím za všechny, když řeknu, že budeme rádi, až nám někdy, časem, dáš další díl :-)
www.humantarget.sff.cz
www.justified.fan-project.com
www.fallingskies.sff.cz

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Spis bych byla radsi, kdyby ta povidka pokracovala, ale nadeje umira posledni.
Jinak taky gratuluji k maturite.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

tak aby jste byli v obraze...

moje eee osobní komplikace nabrali jiný kurz a ať to pro mě znamená cokoliv, tak pro vás to pravděpodobně znamená, že se čekací doba z řekněme dvou let mění... a to tak že bude o dost kratší... tedy pokud potom všem budu mít ještě někdy chuť na psaní, ale jak napsala BB20 naděje umírá poslední ;)

jinak děkuji že jste stále při mě a také děkuji za gratulace :)

Edit 30. 10. 2011:

menší info pro náhodného kolemjdoucího...
Dnes již pomalu začínám se psaním ;)

Dragon
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Tak to jsme asi všichni rádi, že bude čekání menší.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

původní zpráva 5. 11. 2011, 18:16:57

myslím, že již můžu oznámit, že se ještě letos (snad) dočkáte pokračování - více informací později :)

na světě je již pět stran HRUBÉHO textu .)

Edit 6. 11. 2011, 18:44:04

Tak jelikož si myslím že to stihnu (doufám že se nepletu :() taksi dovoluji sepsat toto oznámení:
  • Rád bych vysvětlil okolnosti oné více než roční pauzy (více pod tou rudou čarou)
  • Také bych ještě v tomto měsíci rád zveřejnil jisté shrnutí věcí minulých (co se povídky týče)
  • Krátce po tomto shrnutí bych rád uveřejnil malí spoiler na věci budoucí (ohledně povídky)
  • Někde mezi spoilerem a dalším dílem pravděpodobně nahodím anketu
  • A nejpozději týden po shrnutí bych rád uveřejnil samotné pokračování povídky - konkrétně díl 5 a díl 6 (kvůli čitelnosti následující díl pravděpodobně rozpůlím na dva, ale zas kvůli příběhu budou vydány rychle za sebou - tedy pokud dojde k rozdělení)
tak doufám že to vše stihnu :)

Již si začátek přesně nevybavuji, ale mám dojem že to začalo jako malá a nevinná autorská krize, která se záhy prohloubila, díky okolním vlivům, konkrétně díky škole, přípravě na maturitu, psaní maturitní práce na kterou jsem rok předtím víceméně kašlal a ekonomická soutěž.
    Nicméně škola jakožto taková (a těch pár vlivů okolo) v tom byla sama pouze do... no řekněme do poloviny prosince (2010), kdy se vše začalo tak nějak převracet. Vše poté vyvrcholilo několika osobními záležitostmi + několik věcí okolo.
    po maturitě (kterou jsem úspěšně složil) jsem se ke psaní nedostal jelikož tu bylo neustále několik věcí okolo a když už se to ustálilo, tak se to vše po... a to tak že ukázkově.
    jinak řečeno během oné pauzy se můj život zcela převrátil a to minimálně 6x a většina z toho byla v posledních měsících. když k tomu hlavnímu přidáme školu/práci a ostatní osobní věci a i běžné záležitosti, tak jsem toho měl v některých chvílích až příliš a upřímně to tak u mě i vypadalo...

A jelikož věřím v to že vše, ale úplně vše na člověku zanechá nějaké stopy - je jen otázka: jaké, jak velké a jak se projeví - tak doufám že má tvorba nebude negativně zasažena. Sice se říká že čas hojí všechny rány, ale to zda je to pravda, ukáže opět jen čas...

Také bych vás chtěl informovat o tom že vše není ještě úplně a definitivně uzavřené...

Ještě jednou se omlouvám za tu velkou odmlku v této povídce, pokusím se vám to plně vynahradit .)

Dragon

Edit 7. 11. 2011, 18:48:20
Díl dopsán, probíhá jeho konečná úprava před odesláním na korekci - o rozdělení se teprve rozhoduji (jedná se o 7 stran textu, což nahrává rozdělení, jen nevím kde to fiknout .).)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

jakubl Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Velký příval informací, ale to nejdůležitější je že Dragon je (snad :) ) zpět. Doufám že se autor Pomsty a Sedmi stran ( obojí sem četl) vrátí ve velkém stilu. Přeji hodně štěstí :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

původní zpráva 19.11.2011, 21:40:55:

takže tady máte shrnutí toho co bylo :) což znamená že díl bude již v dohledné době :)
V první epoše jsme se seznámili s prostředím a se začátkem příběhu.
Daniel cestoval časem do daleké minulosti, před vznikem samotného vesmíru, kde se setkal s velkými a mocnými Furlingy, kteří ho záhy přijali mezi sebe. Daniel "získal" pozici posla Velkého prostoru, což byl pro Furlingy něco jako samotný Bůh. V tomto postavení furlingy mnohému učil a vykládal nejrůznější znamení.

Tato epocha končí vznikem samotného Vesmíru, který pomohl stvořit právě Daniel, ale vznik vesmíru si přinesl i své oběti v podobě několika (15) furlingů, kteří byli zrovna na palubě lodě, která měla za úkol stvořit jiný vesmír a na úplně jiném místě. (Daniel naučil furlingy tvořit vesmíry, avšak žádný doposud neoplýval životem). Posádka lodě Lungeon se stala Lungeony, tedy pastýři Vesmíru mající téměř neomezenou moc.

Po vzniku Vesmíru odchází Daniel od Furlingů. Po jeho odchodu se na zdech Rady objevují různé nápisy – proroctví.

Ve druhé epoše se dozvídáme, že kdesi ve Vesmíru vznikl překvapivě rychle život (v jedné galaxii), ale daný život končí stejně rychle jako byl stvořen. Galaxii napadla neznámá rasa, která neměla příliš mnoho problémů ani s loděmi Furlingů.
Dříve než-li mohl kdokoliv nějak zakročit, tak celá galaxie byla zničena samotnými Lungeony.

V dalších částech povídky se děj zaměřuje převážně na jednu planetu – Celestus a na vznik Ori, Alterianů a prostých lidí.
Ori zotročili Alteriany a drželi je podzemí, kde vymýšleli nejrůznější technologie, které později Ori používali, aby utvrdili svoje postavení bohů. Jedno dne ale Alteriané utečou ze svého vězení.

Ve městě se lide´několikrát pokusili eliminovat Starce/Daniela a prozkoumali další části města a nalezli mimo jiné i místnost s hvězdnou bránou.

Také našli planetu vhodnou pro život, kam okamžitě vyslali ne zrovna malý výsadek, který byl záhy zlikvidován. Město skočilo pryč od planety kvůli neznámému nebezpečí. Dříve než-li se město stačilo vrátit, tak na planetu zaútočila neznámá rasa.

Ještě před otočením města byla vyslána loď Phoenix – začátek St0rmovi nezávislé povídky PHOENIX a jejího pokračování ODKAZ PHOENIXE.

korekci provedl jakop, za což mu uctivě děkuji :)

EDIT 20.11.2011:

dnes (20.11.2011) nebo zítra (21.11.2011) přidám spoiler .)

Edit 20.11.2011; 21:02:

Toto je spoiler!!!:
Již brzy se dozvíte, jak se alterianské řady rozrostli, kde se vzala kniha Origin, nebo kdo přišel s nápadem "stvořit" převora. Nebude chybět ani menší potyčka.

V dalším ději této epochy se dozvíte více o Alterianské/Antické cestě do Mléčné Dráhy a o všech okolnostech, které tomu předcházely. Taktéž se stanete svědky zrodu ras, které byly později označováni jako největší rasy Vesmíru.

Čtěte i nadále tuto povídku a dozvíte se více o našem vesmíru, od jeho zrodu až po jeho současnost ve které lidstvo na palubě Antického města Terrus Atlantis bojuje o své přežití. Přičemž právě na bedrech lidstva spočívá celý osud Velkého Prostoru – stačí jedno špatné rozhodnutí a miliardy let plánování přijdou vniveč.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: A teraz rozmýšľam či sa mám tešiť. :lol:
:shock:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No Draku....sem zvědavej co nabídneš...:) věřím že tvá fantazie je jako fantazie megalomana :D, takže očekávám cool techy a megalomanský plány :) šup šup

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Je to neuvěřitelné, ale po více jak roce se zkutečně do této sekce vracím jako autor :) (sám tomu nevěřím) a jako důkaz mého návratu tu máte další díl (jsem zvěda na výsledek ankety, až bude více hlasujících - pokud se tedy někdo ještě zúčastní)
Takže tady je první část onoho dvou-dílu. Značné množství textu v této části jsem napsal již před více jak rokem, v druhé části už je takového textu pouze minimum.
doufám že se vám díl bude líbit...
05 – Nečekaná návštěva - první část
Obrázek

Celestus
Ve městě probíhala jakási schůze nejvyšších, tedy těch co oproti ostatním používali i šedou kůru mozkovou. Patnáctka nejvyšších se nacházela v prostorné místnosti a probírala jak dopadnout uprchlíky a následně co s nimi.
„Čekal bych, že to tu budete mít zařízené líp.“
Všech patnáct Orijů se okamžitě otočilo za zdrojem onoho hlasu a spatřili postavu v plášti, s kápí a holí. Dříve, než se zeptali, tak jeden z orijů na něj vyslal proud ohně, ale ten jen kousek od neznámého zmizel.
„Ten napalm si strč někam,“ pronesla postava, přičemž si sundala svojí kápi - byl to Daniel.
Tentýž ori se okamžitě rozeběhl, ale Daniel udělal jen nepatrný pohyb očí a ori přeletěl celou místnost. Daniel si sedl do jednoho z křesel.
„Kdo jsi?“
„Co myslíš?“ odpověděl na otázku Daniel a pomocí telekineze si podal jeden z pohárů a napil se. Téměř okamžitě se mu zkroutil obličej pachutí onoho nápoje a obsah svých úst vyplivl na podlahu, chvilku nato následoval i obsah poháru.
„Sakra ty vás museli fakt hodně nenávidět, když pijete tenhle hnus.“
Danielova hůl se na chvíli rozzářila a pohár se naplnil jinou tekutinou, kterou už Daniel pil bez problémů.
„Není nad pivo.“
„A…a co tu chceš, co chceš po nás?“ začali se vyptávat Orijové.
„Slyšel jsem že vám nějací bohové předali své postavení, tak jsem se šel podívat, jestli náhodou neslyším špatně.“
„Ja…jak s námi naložíš?“
Daniel si prohlížel své nehty na levé ruce…
„Zatím nijak, ale já se vrátím.“
Po těchto slovech Daniel zmizel.

U uprchlíků
Uprchlíci si již podzemí značně upravili a plně si užívali svobody a možností. Mohli kdykoliv jít na povrch - tuto možnost využívaly převážně děti.
Zatímco si mladší užívali, tak starší diskutovali a u toho nemohl chybět ani Daniel, který se mezi nimi opět objevil jako bytost ze světla.
„Alteria domakoluz mit.“
Všichni na něj nevěřícně koukali. Bylo to potřetí, co se jim zjevil, ale poprvé co promluvil.
„Promiň, ale mi ti nerozumíme,“ zkusil jeden z uprchlíků
„Alteria…“ začal Daniel, přičemž ukázal, právě na uprchlíky, „…domakoluz mit.“
Daniel se pohnul, jako by se snažil obejmout něco neviditelného.
„Alteria… to jsme my?“ zeptal se jeden z uprchlíků, přičemž ukázal na sebe a v vzápětí na ostatní. Daniel přikývl.
„domakoluz mit… domakoluz mit… domakoluz mit….“ přemýšlel nahlas uprchlík.
Daniel udělal jeden krok k němu a upřeně se mu zadíval do očí.
„Alteriané sjednoťte se,“ pronesl muž, ale jiným hlasem, než-li mu byl vlastní. Všem bylo jasné, že přes něj mluví bytost ze světla.
„Kdo jsi?“ zeptal se jeden z Alterianů.
„Nosím mnoho jmen.“
„A jak ti tedy máme říkat?“
„To jest jen na vás.“
„A co chceš po nás?“
„Až opustíte na trvalo tuto planetu, tak vás vaši věznitelé budou neustále pronásledovat, budou se vás snažit zničit, ale vy budete jen utíkat. Potkáte se životem a se smrtí, budete nazýváni nadějí a největší rasou jaká kdy byla. Ale nejdříve se musíte sjednotit.
Alteria domakoluz mit,“ po těchto slovech Daniel zmizel a nechal v podzemí maximálně zmatené Alteriany.
Muž přes kterého Daniel promlouval zatřepal hlavou:
„Velmi zvláštní pocit, tolik smutku, bolesti a radosti v jednom momentě jsem necítil,“ ostatní se na něj zmateně podívali a tak pokračoval:
„Zahlédl jsem několik jeho myšlenek v podobě obrazů. Na začátku jich bylo čtrnáct, on byl prvním. Tehdy byly v párech a nazývali se bratry a sestry, ačkoliv mezi nimi nebyl jediný příbuzenský vztah. Ale došlo mezi nimi k válce, k válce ve které je již více obětí než lze spočítat. Pokaždé, když někdo z nich padne, tak spolu sním umírá veškerý život, který nesou sebou.“
„A proč nám pomáhá jsi tam neviděl?“ zeptal se jeden z Alterianů po krátké chvilce ticha, kterou narušovaly jen dovádějící děti.
Dotázaný zavrtěl hlavou.

Během několika minut opět již probíhala diskuze, ale ne o tom, jak se co nejlépe zabydlet, nýbrž o tom jak pomoci ostatním Alterianům, jak sebe i sobě podobné začali na Danieluv popud nazývat. Měli spousty nápadů jak efektivně pomoci ostatním, ale vždy naráželi na značný problém a to na nedostatek veškerých surovin, měli sotva pro vlastní potřeby, natož na záchranné mise, na jiných planetách.
Jako první úkol si Alteriané stanovili vlastní bezpečnost, následně získání surovin a poté stavbu lodí, které by byli vhodné pro záchranu dalších Alterianů.
Nedostatek surovin, ovšem nezastavil pokrok, stále se objevovali další a další nápady a vynálezy. Dokázali každou svojí technologickou úroveň využít na maximum. Sice neznali technologii štítů, ale již měli první osobní „štíty“, tedy jen na papíře.

Dny se měnili v měsíce a měsíce zas v roky.
Vesničané je stále hledali, ale Ori si již nebyli jistý tím zda je vůbec mají hledat. Stále měli v paměti setkání s vyšší bytostí, možná snad i s pravým Bohem, kterého uctívali a následně svrhli ve svůj vlastní prospěch.
Na místo, kde se nacházeli Alteriané chodil málokdo a vždy stačily hlídky všechny zavčasu upozornit, takže nikdy nebyli odhaleni.
Alteriné neustále vysílali malé skupinky do měst a vesnic v okolí, aby měli nějaký ten přehled o tom, co se děje. Také měli již vlastní zdroje některých surovin, jako měď, krystaly, železo, rtuť a mnoho dalších, ale právě tyhle čtyři pro ně byli velmi důležitý. Měď používali jako vodič, železo na konstrukci, ale správné krystaly v dobrém poměru s rtutí dokázali produkovat nemalé množství energie, jednalo se o elektrickou energii a teplo, bohužel vedlejším produktem byly jedové plyny, takže širší použití bez patřičných filtrů nebylo možné.

Získávání surovin šlo navíc velmi pomalu, protože větší aktivita by mohla přitáhnout nechtěnou pozornost. Ale Alteriané měli vše, co potřebovali, vše našli v přírodě, ať už ve větším či menším množstvím.

Během jednoho roku měli své vlastní podzemí zařízené lépe než sklepení ve kterém byli násilně drženi po mnoho generací. Čerstvý vzduch, denní světlo, možnost vycházek, práce pro sebe sama oproti sklepení to byl pro všechny hotový ráj, ráj který hodlali poskytnout i ostatním.

Alteriané ve dne v noci pomalu stavěli malou vesmírnou loď do které by se vešlo co nejvíce lidí. Také věděli že Ori disponují taktéž loděmi, které jsou ozbrojeny, naštěstí s tvorbou lodí pomáhali oni sami, takže o nich měli značné informace.
Loď, kterou stavěli nyní vypadala spíše jako velký kontejner, byla stavěna z obyčejného železa a, bez štítů, beze zbraní, jen s pohonem a lepší manévrovaností. Do jejích útrob se mělo natěsnat až tisíc Alterianů. Jediný problém spočíval v počtu lodí. Alteriané totiž počítali s tím že když se jim podaří osvobodit jednu planetu, tak na dalších je už budou čekat, museli co nejvíce najednou a minimálně dvě lodě na jednu planetu, kdyby náhodou.

Stavba tolika lodí postupovala velmi pomalu a s každým okamžikem informace, které měli stárli. Věděli o čtyřech planetách, ale Ori ovládali již planet šest…

Tři roky po útěku
Alteriané již dostavěli osm lodí na záchranu svých druhů, které potkal stejný osud jako je, ze čtyř planet o kterých bezpečně věděli i se souřadnicemi. Sice se již i na vesnicích mluvilo o desítce planet, kde Ori rozeseli život, ale Alteriané neměli na tolik planet prostředky a neznali ani souřadnice.

Na každou loď naložili jednu vrtací soupravu, a několik přikrývek s jídlem, vodou a hlavně s nouzovými zásobníky kyslíku. Posádku tvořila pětice Alterinů, kteří ovládali loď a dalších deset Alterianů, kteří měli za úkol záchranné práce. Na krku všech patnácti alterianů spočíval jakýsi řetěz na kterém byl bezmála tří kilový medailon. Jednalo se o první verzi osobního „štítu“. každý kdo by se jich chtěl dotknout měl být usmažen nemalou dávkou elektrické energie. Zařízení však zvládalo jen jeden plný výboj a jeden poloviční. V bezpečí byli jen vlastníci ATA genu.

Start všech lodí byl naplánován na večer

Celestus – město bohů
Ve městě se nacházelo více jak padesát Ori včetně samotné patnáctky. Atmosféra mezi všemi Ori byla od Danielova zjevení neustále napjatá – nikdo nevěděl, kdy se opět objeví a jak s nimi naloží. Za okny se již pomalu stmívalo a Ori se pomalu scházeli k večeři.
V okamžiku, kdy dorazil i poslední Ori, se opět zjevil Daniel. Několik Orijů okamžitě povstalo, ale Daniel jen ledabile mávl rukou, nacož byli všichni donuceni sednout.
„Je vás tu málo,“ oznámil Daniel a jeho hůl se rozzářila.
Během okamžiku byla místnost plná překvapených Ori.
„To je lepší,“ pronesl Daniel, spíše sám pro sebe, „přitáhl jsem vás sem všechny, abychom si určili pravidla hry.“
V místnosti si nikdo netroufl promluvit, tak Daniel pokračoval:
„Rozhodl jsem se vás nechat na pokoji a dokonce vám i pomoci.
Lid vás má za bohy, ale nemáte žádnou svatou knihu, která by lidem připomínala vaší moc a hlásala vaší vůli, nemáte ani pastýře, který by kázal vaší pravdu a vykládal knihu. Proto musíte sepsat knihu a to okamžitě, poté vyberte z řad lidu jednotlivce, kteří se budou těšit vaší přízni a na oplátku budou slepě šířit vaše slovo. Vaší pravdu.“
Po Danielovo slovech se nic nedělo:
„Začněte!“
Houkl Daniel, na-což se všichni dali do zběsilé debaty ohledně knihy.
Daniel se s klidem pousmál a zmizel.

Mezitím – Alteriané:
Osm lodí odstartovalo naráz z různých poloh, které byly vzdáleny mnoho desítek kilometrů od nejbližších lidských obydlí. Start byl naplánován na dobu, kdy se prala noc o nadvládu se dnem, jen tak si mohli být jisti že v oblasti už nikdo nebude a také, že případná záře nepřitáhne přílišnou pozornost. Dokonce jako na zavolanou přišla start Alterianských lodí podpořit i hustá mlha, která se táhla přes celou oblast.

Na oběžné dráze se lodě rozdělily do čtyř skupin a přešli na mezihvězdný pohon. Aktivace pohonu proběhla bez zvláštních světelných efektů, přesto však jejich relativní rychlost dosahovala 15-ti násobku rychlosti světla.

Veškeré lodě ke svým cílům dorazili s časovým rozestupem v rámci několika málo hodin.

Doufám že se vám díl líbil :) Korekci provedl jakop, za což mu velmi děkuji a jeho pomoci si cením :)

Puk:
Až se rozhodneš, tak dej vědět .)

Daedalos304:
Už i ty? :D toho megalomana mi asi nikdo už neodpáře :( :D, ale abych ti odpověděl: To co mám v hlavě pro tuto povídku je "šílené" a nevím proč, ale nějak se mi v hlavě hodně "zobrazuje" konec povídky, který je už pomalu vyveden v maximální dokonalost (už se k němu "jen" dostat a dokázat to tak i sepsat :D), ale krom konce mám v hlavě spoustu děje a nápadů i někam do povídky, jen pro okamžiky, ve kterých se povídka nachází nyní, jich mám málo :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

hoja94 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejlepší povídka, kterou jsem četl a čtu

-Jack O Neill- Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nádhera! Určitě pokračuj:-)
Pokračování STARGATE zde:

STARGATE FUTURE - SGF

Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak že bych počkal rok než napíšu komentář? :D
Je fajn, že jsi zpět, ale je cítit (jak sám říkáš) že v této části povídky nevíš co psát. Přišlo mi to takové suché a po tom roce už vlasně ani nevím o co jde... :(

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

děkuji vám za komentáře, jsem rád že se díl a povídka líbí. Také vám děkuji za vaše hlasování v anketě :)

Snail:
Co se týče toho že nevíš o co jde, z toho důvodu jsem sepsal ono malé shrnutí, pokud chceš rozšířit nějaký bod, tak se ptej milerád ti to shrnu. A je pravda že v této části povídky nevím moc co psát, vím jen kam se potřebuji dostat a jak se tam musím dostat, pro některé body nápady mám jen se k tomu dostat. Tato epocha, tedy abych byl přesnější Alterianská cesta bude asi nejnáročnější. No uvidíme co bude v díle 7 - momentálně mám problém navázat plynule na šestku.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky