Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry SG - Empires, browser game (s obrázky a tak...)

SG - Empires, browser game (s obrázky a tak...)

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mě se to hodně líbí! Osobně bych jen měl takový drobný dodatek a sice, že mi přijde trochu kostrbaté spojení "Naquadahu máš:", "Krystalů máš:" a podobně... Mě lépe zní, když tam bude jen "Naqadah:" nebo "Krystaly:"... Už jen proto, že to je kratší, ale je to vaše věc...

Jinak kamarada bavi kreslit si vesmir ve Photoshopu... Jake potrebujete ty rozmery tech planet? Kdybyste nebyly proti, zeptal bych se ho, jestli neco neudela... Prece jenom je lepsi, vyuzivat vlastni praci, protoze znam priklady, kdy nekdo musel stahnout z obehu hru jen kvuli tomu, ze tam vyuzil nekolik obrazku, co si nasel pres google a nebyly z jeho tvorby.

Dve ukazky jeho prace v nizkem rozliseni:
Ukázka 1 - Photobucket
Ukázka 2 - Photobucket

Ronnie124 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Na hře makám dnem i nocí, tady je maly progres:
[img][./images/thumbs/sge_screen2_1306503897.png]http://projectcgi.ic.cz/SGE/SGE_screen2.png[/img]
boužel většina práce není vůbec vidět.

Jinak k těm obrázkům, čím víc jich budu mít, tím bude hra líp vypadat. U planet to znamená že každému se zobrazí jiná. A anemusí to být jen planety, pokud se vám chce tak můžte poshánět i obrázky lodí, pěchoty i další techniky. Na rozlišení moc nezáleží(stejně si to upravím jak bude potřeba), ale čím větší tím lepší.

Kdo budete něco mít tak to hoďte do zip nebo rar archivu nebo někam na net a pošlete mi to na Ronnie124@seznam.cz. Vaše jméno bude nakonec napsané v seznamu tvůrců.
Warning: My post´s can kill you!

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Jen tak mě napadla pár věcí,sice vim že to neuděláte,ale stejně to napíšu.Ty planety by se mohli otáčet (taková animace).A budou na planetě vydět budovy,atp.? :arrow: Taky bych přidal něco jako vývojovej strom budov atd. .Později možná i obrázky ke krystalum a naquadahu, triniu.Jinak pěkný a moc se těšim až hra vyjde. :bravo: Tot´vše co sem k tomu chtěl říct.
Obrázek

Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Copak, hrajes Ogame? Ale jo, kdyby se to tam dalo, vypadalo by to hezky. Kdyz uz jsme u toho, nekdo by mohl udelat napriklad 3D modely lodi a pak dat jako animaci jejich otaceni. Kdyby nekdo kliknul na ikonu Daedala, otevrelo by se nove okenko kde by byly informace a tato animace otacejiciho se daedala... Ale to si myslim ze by na te hre opravdu muselo makat vice lidi, ne jen tak maly tym...
Ale doufam ze hru dokoncite - jestli ano, urcite budu castym hracem=)
Nic není pravda, vše je dovoleno.

Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Grafika ve 3D celkove je hrozne komplikovana... Slo by to hodne tezko... Navic to otaceni planet mi prijde i celkem zbytecne... Ty obrazky krystalu a naqadahu a dalsich zdroju jsou takove drobnosti, ktere se mohou pridat kdykoliv... Podle me by to vypadalo dobre... Ten vyvojovi strom... Urcite musi byt nejaky system vyzkumu nebo proste zlepsovani se, aby mel hrac co delat... Jde o to, jak to zpracovat, aby to pusobilo prehledne a prirozene... Kdyby byly videt na planete budovy a tak, urcite bych byl rad... Cim vic je toho videt, tim lip, ale taky cim vic toho je videt, tim vic se toho musi nakreslit, takze by do zacatku klidne stacilo nejake textove zobrazeni a casem by se hra ruzne vylepsovala...

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Grafika ve 3D celkove je hrozne komplikovana
- stím si dovolím nesouhlasit, mám stím moře zkušeností a můžu říct ýe je to jen o tom kolik máš času. Kdo to zná ten to chápe...

jinak mi Xenty mluvíš přímo z duše :)

UPIRIK2 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Lidi pokračujete ve vytváření nebo to padlo?

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dělá se na tom, ale neni teho času...

Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Takovej menší dotaz. Děláš to přez HTML nebo Javu? Pokud budeš potřebovat help klidně poskytnu nějakou tu grafiku možná i trochu toho HTML pokud opráším základy.
Obrázek

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lukec: dik za ochotu, ale s HTML toho moc nezmuzes, vsechno je php, MySql a neco chci udelat ve Flash. Java na 80% nebude zadna. A grafika je az to posledni, kdyzstak se pak ozvu az to bude potreba.

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Javu pls úplně vynechej ať to můžu hrát na mobilu :idea: :)
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Dr.Gyzmon Airman
Airman

Odpovědět s citací

nic podobnýho nenašel? co třeba SGWG? pokud se regnete přez můj referenčí odkaz budu vámm oc vděčnej :oops:

http://sgwg.net/ref-43909

Dr.Gyzmon Airman
Airman

Odpovědět s citací

ale není tam teda 3D stavba budov

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dr.Gyzmon: Me jde hlavne o to udelat si to po svojem a aby tam nebyly přepočty, aby to bylo víc podobné grepolisu nebo třeba travianu...
a to nejdůlezitejsi --- žádné premiové účty

btw. přečti si pravidla fóra !!! hlavně tu část jak se tam píše o tlačítku upravit

Dr.Gyzmon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Omlouvam se, zapomněl sem na to:-(.

Jinak ten premium účet nijak nezvýhodňuje hráče herně. Dává spíš bonus jako že může na fóru používat bb tagy, má označení gold hráč (znak brány).A to chceš jako aby tam suroviny přicházely každou hodinku jako v travianu?
A ty peníze z gold účtů jdou na údržbu serveru, která je tam náročná. Jak by si to ty chtěl řešit se serverem? Viděl sem nějakou rádoby hru na wz :-D což mi přišlo docela úsměvný.

Já bych klidně pomohl ale jelikož sem ve škole na PHP nedával pozor tak ho teď dohánim :-D

PředchozíDalší

Zpět na Hry