Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x20 - Gauntlet

2x20 - Gauntlet

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.5.2011 07:23:07
Lord Denvil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Co je imo horší, než že končí SGU, je to, že končí SG. Nejen aktivní seriál je ale třeba, aby fenomén žil...

SGU nasadila latku prilis vysoko... kazdy novy serial (treba odlechceny - pro mene narocny divaky) bude vypadat jako smesna parodie... :roll:
With best regards,
Lord Denvil

Příspěvek 13.5.2011 08:20:36
Sentello Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:

Co je imo horší, než že končí SGU, je to, že končí SG. Nejen aktivní seriál je ale třeba, aby fenomén žil... kéž by fanoušci nezapomenuli a drželi Stargate naživu. Já se budu snažit...

Jak?
Jaffský vtip: Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí.
Hadímu strážci žhnou oči.
Horovu strážci se leskne zobák.
A Sethovu strážci teče z nosu.
Obrázek

Příspěvek 13.5.2011 11:39:15
Lord Denvil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

cumet na to furt do kola :D
With best regards,
Lord Denvil

Příspěvek 13.5.2011 11:52:50
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Lord Denvil: Tak co se týče “nastavení laťky vysoko”, to je věc názoru. U mně je SGU dosti daleko za SG-1 a SGA :).

Sentello: Jak? :-) Tím, že o tom budu diskutovat s ostatními, rozebírat to, dělat si na to přednášky, jezdit na akce s tím spojené nebo je nějak podporovat aktivní formou... je toho spoustu :). Podívej se na Star Trek, to je krásný příklad udržení fenoménu :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.5.2011 13:41:44
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Prosím tě, v čem nastavila SG1 a SGA laťku výše než SGU? Možná v počtu zastřelených nepřátel na jeden zásobník nebo v počtu modelů v hlavní roli :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 13.5.2011 13:49:13
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Kdyby bylo SGU takovej poklad, tak by to nechcíplo s míň jak milionem diváků na kontě, když v dobách sedmé a osmé série SG1 se na to koukali průměrně tak dva (miliony). Podle mého tento ultrarealistický a hyperumělecký kus utopený v tajemnu a stríhnutý telenovelou (zdravíme Chloe) SG vesmír zabil, než že by ho "pozvedl na novou úroveň".

Co se udržování týká - i psaní povídek, textových her, dělání modů do počítačových her, a jiná "vlastní" tvorba pomohou. Nejde o to udržet seriál naživu tím že si vždycky ve 3 zapneš bednu (s videem) a necháš přez sebe převalit jeden díl, ale o to, aby o tom lidi přemýšleli.

Wanted:
Například v zábavě? Mě střílení záporáků (byť nerealistické) příjde zábavnější, než koukat jak čtyři machny, jejichž osud mi je lhostejný roděj za sebou. To je ale každýho věc. Jeden holky druhej vdolky tak říkajíc.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 13.5.2011 14:00:31
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Vždyť taky sedmá série byla podle všeobecného mínění to nejlepší, co bylo v SG natočeno.

Příspěvek 13.5.2011 16:15:59
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Wanted: Každý má jiný vkus. SG-1 či SGA je pro mě x-krát zábavnější. Jsem raději, když zkoumají záhadný monolit, než když se někdo rozmýšlí, zda si to dítě nechá. Když prohlížejí mimozemskou loď místo řešení jak moc se kdo nenávidí. Když mě sympatické postavy řeší své mezilidské vztahy než když pro mě postavy, na kterých mi zas tolik nezáleží, řeší něco své mezilidské vztahy. Když se někdo zajímá o hvězdy místo o to, zda její bývalý má novou holku...
Ale tak, přiznám, teď jsem vypíchla "jisté" momenty. SGU má spoustu pozitivních okamžiků. Ale SG-1 či SGA jich imo měla mnohem víc.

Teď to zní hrozně negativně... ach jo, to zas nechci :)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.5.2011 16:45:58
Major
Major

Odpovědět s citací

V tom případě se ptám: proč jste se na to ku*va dívali, když jste věděli jaká telenovela to byla?!

Tady každej druhej haní závěr SG1 a SGA (nejenom závěr :D ) a najednou, jak to bylo super a nic na to nemá...
Obrázek

Příspěvek 13.5.2011 17:04:27
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No jak kdo, je tu hold hodne lidi a kazdej ma jiny nazory :D ...

Příspěvek 13.5.2011 17:08:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak pokud jde o mne, já jsem vždycky říkala, co říkám - SG-1 závěr stojí imo za *censored*, ale jak SG-1, tak SGA řadím mezi mé nej seriály.

A proč jsem se dívala na SGU? Je to SG - je to svět v SG :). Jinak je to seriál, který má zajímavé momenty a proto stojí za to se na něj koukat. Ať už je či není SG. Jako SG mě zklamal, ale nikdy jsem netvrdila, že se na to nedá koukat :).

Příspěvek 13.5.2011 17:33:37
Major
Major

Odpovědět s citací

Jako si myslím, že kdyby SGU bylo jen "sloučení" SG1 a SGA, tak by se na to taky nikdo nedíval... Ta "značka" je už prostě mrtvá...
Obrázek

Příspěvek 13.5.2011 18:11:09
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

A mrtvá zůstane. SG1 a SGA měly své fandy. SGU má také, ačkoliv už (mimo jiné kvůli okoukanosti námětu, špatnému vysílacímu času, ekonomické krizi a některým z nově vložených prvků) má SGU těch fandů míň.

Kdyby SGU udělali jako klon SG1 a SGA, možná by zprvu měla pár fandů víc (kvůli hooooodně pozvolenému rozjezdu SGU v první sérii), ale i ti by začali postupně mizet (stejně jako v SGA a SG1).
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 13.5.2011 19:10:45
Major
Major

Odpovědět s citací

Kromě té finanční krize s tím souhlasím... Krize v době vysílání SGU už v USA nebyla (navíc se to točilo spíš kolem hypoték a v EU se to mediálně zveličilo, ale o tom v jiným topicu) :P
Obrázek

Příspěvek 13.5.2011 20:57:43
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Tak pokud jde o mne, já jsem vždycky říkala, co říkám - SG-1 závěr stojí imo za *censored*, ale jak SG-1, tak SGA řadím mezi mé nej seriály.

Tak když už nám SG skončila, tak můžu říct, že SG-1 měla ze všech SG nejlepší závěr. Zvávěr SGA byl příšerně uspěchanej a závěr SGU měl trapnou zápletku (ačkoliv musim aspoň ocenit trefnou narážku s uloženim postav k ledu :) ). A to že jim to ukončili předčasně a neměli čas na pořádný zakončení neni omluva, Caprica byla taky ukončená předčasně a jakej se jim podařil konec! :)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách