Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x20 - Gauntlet

2x20 - Gauntlet

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.5.2011 20:29:14
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Proc musi bejt konec se vsim ??? Tak dlouho se to drzelo, tri serialy... A ted uz asi uplnej konec, nic nebude... Ach jo... No neda se nic delat... Snad to este nekdy nekdo ozivi, ale sam tomu moc neverim... Tak... Ted nebudu mit na co cekat v utery v noci a ve stredu rano... Nashle Destiny...

Příspěvek 11.5.2011 20:32:47
Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hezký konec, jsem spokojen. :) Sice je otevřený, ale rozhodně lepší než cliffhanger nebo to co provedli sg1 a sga. Měl jsem strach, že zůstane sg otevřené něčím dramatickým, ale tohle je aspoň klidné a důstojné.

Teď z jiného soudku - nemáte někdo tušení, kde sehnat melodii z konce epizody, nebo nedokázal by to někdo z vás extrahovat přímo z dílu?

Příspěvek 11.5.2011 21:05:43
jenset Airman
Airman

Odpovědět s citací

Wanted rozumí seriálové vědě velice dobře, ale možná zapomněl, že když je tam Eli, Rush a hlavně Chloe, tak je možný všecko! :D

Příspěvek 11.5.2011 21:13:32
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ono je spíš možný všecko, když to píšou lidi, kteří to píšou, že jo :D :D

Snail: snad se dočkáme alespoň řádného soundtracku ;)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 11.5.2011 21:23:37
Sentello Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jestli to chápu správně tak se žádná další stargate nebude točit?
Jaffský vtip: Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí.
Hadímu strážci žhnou oči.
Horovu strážci se leskne zobák.
A Sethovu strážci teče z nosu.
Obrázek

Příspěvek 11.5.2011 21:32:40
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

V dohledný době se nic s tématikou Stargate točit nebude vůbec . Sakra ten soundtrack chci za každou cenu už sem tu i založil téma stím
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 11.5.2011 21:35:49
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No momentalne se nic nechysta a s takovou sledovanosti jakou to melo, je velmi nepravdepodobne, ze na to nekdo pusti prachy...

Příspěvek 11.5.2011 21:50:36
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No to taky nepochopím, proč se na to lidi nedívají.
Radši budou koukat na trapný tuctový trapárny jako How I met you mother než na pořádný seriály...
:(
Jaffský vtip: Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí.
Obrázek

Příspěvek 11.5.2011 22:21:24
rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sentello píše:
No to taky nepochopím, proč se na to lidi nedívají.
Radši budou koukat na trapný tuctový trapárny jako How I met you mother než na pořádný seriály...
:(

90 % lidské populace jsou tupé ovce. Buď rád, že nepatříš mezi ně :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Příspěvek 11.5.2011 22:30:25
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To moc dobře vím :lol:
Obrázek

Příspěvek 11.5.2011 22:40:46
VildaT Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to fakt zlej sen !!! Tenhle seriál je podle mě ten nejlepší který sem kdy viděl. A dokonce to sledovala i má manželka,a to sci-fi moc nemusí . A ted se dočítám že SGU už nebude :cry: Na každý novej díl jsme se těšily jako malé děti a ted nic !!! Jinak konec byl pěkný,až na to že my pořád vrtá hlavou jak je to stím signálem za kterým byla Destiny vypuštěná.. Je tam moc otazníků...a já doufám že to ještě rozjedou a natočí alspon jednu řadu :wink:
Obrázek

Příspěvek 12.5.2011 06:04:56
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hele jak miluju SGU , tak ti rikam na HIMYM a na Barneyho mi nesahej ! ;-)
" IMMORTALITY "

Příspěvek 12.5.2011 09:04:07
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

rossi: taky jsem to chtěl napsat :D

Jako je jasný, že se Vám SGU líbí, ale co se týče seriálu a hlavně sci-fi seriálu, tak je to jen průměr a proto pořád končí a teď skončila úplně a nikdo do toho nechce vrážet peníze. HIMYM je pro širší publik (páč to není sci-fi) a taky běží na celostátní televizi a trapárna to rozhodně není, to jsi možná tak ty...

VildaT: tak to si toho asi moc neviděl :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 12.5.2011 09:40:17
Sandy Airman
Airman

Odpovědět s citací

No takze sem se tu dokonce i zaregistroval, abych se k tomu mohl taky vyjadrit. :)
SGU 2.řada se mi vazne moc libyla. Nebylo to uz tak suchy jako jednicka, bylo to proste bomba. Jeste je tam spousta nezodpovezenych otazek, a je skoda ze se zrejme nic vic uz nikdy nedozvime. Doufal sem ze s tim jak se druha rada zlepsila oproti prvni se i zvedne sledovanost a treba se i dockame neceho navic.
Ukonceni bylo sice fajnove, ale proste nebyl to konec serialu, proste jen konec rady. Konec serialu by to pro me byl, kdyby proste "nekam" doleteli, tam by "neco" videli a "neco"zazili, popripade se s "nekym a necim" setkaly a pak treba i zazracny navrat domu.
Urcite by to vsechno dokazali vmacknout do jednoho bomba filmu, a snad se toho nekdy dockame.

Příspěvek 12.5.2011 12:04:41
Xenty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, stejne tri rady seriu nenarves do jednoho filmu... Jinak s tim, jak dobry sci-fi je (bylo) SGU je to trochu tezky. Ono to neni klasicke sci-fi... Ani klasicka StarGate... Neni tam spousta velkych vesmirnych bitev a mimozemstanu, ale je to zamereny na neco jinyho... Ma to vetsi myslenku a filozofickou hodnotu... Z tohohle hlediska je to vazne hodne povedeny... Kazdy ma samozrejme jine naroky, nekomu se treba libi Battlestar Galactica a nekomu proste ne, to je kazdeho vec... Ale rozhodne SGU patri prinejmensim mezi to lepsi, co jsem videl...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách