Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate hry [SG-DOTE] Adventures

[SG-DOTE] Adventures

Příspěvek 01.5.2011 20:21:47
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ano, a dal bych trochu vetsi AI lodi - nebo aspon path - aby zkratka neleteli jen dolu... ale jinak se mi to moc libi=)
Nic není pravda, vše je dovoleno.

Příspěvek 01.5.2011 20:25:31
Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

O lepšej AI jedine ak získam plnú verziu GM a doučím sa s ňou :D :D A Hive bude väčšia.

Příspěvek 01.5.2011 21:02:19
k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

pokud budeš kupovat GM, tak bych doporučil rychle bude zdražovat jinak novy GM bude má možnost zoomu kolečkem, jinak doufám, že v budoucnu bude více lodí
Obrázek

Příspěvek 01.5.2011 21:21:35
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

GM je na houby kupovat - crackni ho... pokud se nemylim, jednou jsem ti posilal odkaz kde se da cracknout...
A jak je ta verze 8.1, ma samoaktualizace take mozna konecna verze? ale bohuzel na ni jeste neni crack...

Příspěvek 02.5.2011 19:19:13
Airman First Class

Odpovědět s citací

A čo sa týka síly zbraní a štítov rôznych lodí je niekde niečo zle alebo je to v poriadku ?

Příspěvek 02.5.2011 20:40:24
robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No možná trochu upravit vzhled střely z křižníku a hivky. A u antickejch(aurora) bych dal aby pravim tlačítkem vystřelilo alespon 10 dronu.
Obrázek

Příspěvek 02.5.2011 20:45:19
Airman First Class

Odpovědět s citací

To by som ale musel drony oslabiť alebo predĺžiť čas nabíjanie pretože Aurora je už aj tak najsilnejšia loď v hre. Takže si vyberte :D :D

Příspěvek 02.5.2011 20:58:55
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

drony zase nejsou tak silne - udelal bych to takhle (a myslim ze to odpovida i "realite") 1dron - sipka; 30 dronu - kriznik; 100 dronu - hivka.
a kdyztak bych to jeste udelal ne jako smycku (ze se furt obevuji stejne lode) ale ze by to nebývalo na obtížnosti (nejdříve pár šipek, pak křižníky, pak hivky) a nakonec bych tam mozna pridal i bosse (treba superhive) a u dej aby se skutecne musela pouzit veskera pohyblivost lodi (20 zasahu = konec). dale bych pridal zivoty (pancir) - auroru take hivka nesundala na 1 ranu po vypadnuti stitu... a jeste, aby nebyli antikove nejsilnejsi, hodil bych do hry asurany (dronum bych dal path) a dal bych tam treba 5% sanci ze drony proniknou stitem (to delaji - u goauldu) no, a pak bych to dal na urovne - zacinal bych prometheem, po dosazeni 1000 bodu v nektere veci bych dal odemknuti odyssey, potom daniela, belisknera, valhally, krizniku a pak aurory.
Ale kdyby jsi toto udelal, 1) kompletne by jsi musel prekopat principy hry
2) trvalo by to dlouho
3) ale na druhou stranu, vytvoril by jsi z toho [SG-DOTE] Adventures (zmizelo by mini =))
to je ode mne asi vse co bych do hry pridal=)

Příspěvek 02.5.2011 21:04:22
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rigel ďakujem za nápady, skúsim niečo zrealizovať ale vážne to bude na dlho a neviem kam až siahajú moje znalosti v GM :)

Správne odhadnúť silu zbraní je ťažké pretože raz na Hatak stačili 2 drony a na Anubisovu flotilu ich išli tisíce, podobne aj bitka o Asuras.

Příspěvek 02.5.2011 22:29:31
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

O'neill rikal u ha'taku - (neco v tom smyslu) Zasahnete dulezite casti
(BUUUM)(BUUUUUUM) Ah, byli toto dulezite casti?
takze to bylo o nahode (prece jenom kdyz vyhodi zdroj energie ha'taku a pel'tak tak to asi lod dost zridi)
jinak "nahodne" to take bylo kvuli tomu, ze se soustredil na 1 cil ne asi na 30 lodi (uz si to prilis nepamatuji ale bylo jich tam dost)
navic se soustredil na hlavni lod (nejvetsi hrozba) a u ni neznal konstrukci (nevedel kriticke body zasahu) musel tedy zkouset nahodna mista. navic podle wiki stagate dron ma "reaktor" a ten se podle potreby uzivatele nabiji. kdyz potrebuje uzivatel znicit lod, nabije tento reaktor na max a pak se reaktor pretizi = obrovska exploze. dale je okolo dronu "plasma" a ta se zahriva (zluta zare) a dokaze propalit vse (rodney propalil strop atlantidy (tedy toho druheho mesta) v dile the tower) takze zalezi na mysli uzivatele jak silny dron udela... takze o'neill vlastne spise anubise umlatil drony nez ze by zasadne nicil. navic prece by ve filmu neudelali - ze zeme vyletlo na 50 jasnych svetel a roztrhali nejsilnejsi goau'ldskou flotilu na kusy behem 10 sekud - mnohem lepe zni tisice jasnych svetel vyletaji z povrchu a obaluji anubisovu flotilu...=)
takze drony bych nedelal nijak silne.

Příspěvek 03.5.2011 15:04:39
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to hra robená vo free verzii GameMakeru takže tak do detailov sa to spraviť nedá.

Příspěvek 03.5.2011 16:38:47
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jezisi proc se polovina lidi v dnesni dobe boji/neodvazuje cracknout nejakou vec?
tady jsem vam to hodil na uloz.to i s instrukcemi jak pokracovat...
http://www.uloz.to/8865085/crack-game-maker-8-7z

Příspěvek 09.6.2011 20:07:53
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vylepšil som hru podľa rady, už je tam nejaký systém postupného získavania lepších lodí, upravil som silu zbraní (vašu aj nepriateľa) a vaše lode môžu bojovať aj bez štítov.

Download na prvej strane

Příspěvek 09.6.2011 22:36:01
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hezke=)

Příspěvek 11.6.2011 14:55:46
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no, jsou v tom 2 chybky - 1) a mala - beliskner je slabsi nez odyssey - sejmout na 800 bodu cokoliv odyssey je jednoduche - s belisknerem je to hodne tezke.
2) a ta mi dost vadi - score se neuklada do pameti, takze kdyz jsem skoncil s odyssey a najel jsem 760 bodu, vzal jsem belisknera a dal pouze 420 bodu. kdyz jsem tedy dal dalsi new game, mohl jsem letet pouze za odyssey a uz ne za belisknera - nevim, mozna je zamerem neustale hrani, ale casem omrzi neustale neco opakovat.
ale to je pouze muj nazor, jinak je to hezke a povedene=)

PředchozíDalší

Zpět na Stargate hry