Nicholas Wallace píše:
Myslel som ze ked napisem nieco taketo, nikto to nebude brat vazne ale skor ako zart - tak ako to aj ocividne bolo myslene, zrejme som sa mylil.
Ultramarinus píše:
Zábavná fantazie, ...
Prvek zábavy jsem v tom nejspíš zpozoroval...
Je mi jedno kolikrát jsi cokoliv viděl (stejně jako už to viděla většina ostatních fanů tady na stránce - tj nicmoc čím bys vyčuhoval z řady. Mimochodem já to viděl v originále včetně filmů, aimované série a několika knížek a nepovažuji se kvůli tomu za "vzdělanějšího ve věcech SG" než jiní.), ale o tomhle konkrétním dílu buď víš prdlačky, nebo ty své vědomosti v zájmu zvýšení zábavnosti ignoruješ.
Netuším jak "my Češi", ale já už jsem holt takový milý od přírody. O "vás Slovácích" nic psát nebudu, protože ti co znám osobně jsou stejně normální jako všichni ostatní lidi co znám, včetně mongolů, afričanů, němců, nebo američanů - tedy těch z nich, které znám osobně.
Generalizování mi přijde zbytečně urážlivé ve vztahu k bratřím, ač vlastní aktivitou odrozeným. Tíhnu spíš k přiznání práva každého jednotlivce na to, být XXX jenom sám za sebe a ne v rámci nějáké skupiny.
Mrzí mě, že moji reakci cítíš jako přehnaně negativní, ale tohle je už holt internetové fórum. Lidé se tu většinou neklaní navzájem při letmém střetnutí a nesmekávají klobouky. Zároveň tu ale platí i pravidla, která zaručují, že ti nikdo nebude nadávat, že si můžeš (více-méně) psát co chceš, ať už na to ostatní zareagují jakkoliv a že se tu o SG dozvíš zatraceně DOST věcí, protože donedávna (když ještě SG ŽILA a točila se) tu byla hojná účast fanů se slušnými, nebo špičkovými znalostmi a zdroji. Takže možná lehce opožděně a možná divně - vítej

.