Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x19 - Blockade

2x19 - Blockade

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.4.2011 11:37:26
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Má umřít někdo z hlavních hrdinů (Doufám že Sco(ko)tt)
Obrázek

Příspěvek 26.4.2011 12:56:53
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Podle vsech naznaku spis
Toto je spoiler!!!:
Jamesova
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 26.4.2011 14:24:55
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Umrie asi Varro na svoje zranenia.

Ale je aj možné že Scott, niekto to v prome v 0:13 schytá do hlavy od Drona.
Obrázek

Příspěvek 26.4.2011 19:22:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Scott je dost nepravdepodobny - jde o jednu z postav main cast. Jako by odbouchli O' Neilla, nebo shepparda. Varro mozna, ale je to posledni lucianec co maji a potencial milostneho trojuhelniku s TJ je velky - je otazka jestli by ho zahodili. Na druhou stranu je Jamesova sice oblibena, ale pribehove naprosto nedulezita a nahraditelna. Jeji potencial pro "ctvrtou" zenskou (EDIT: do milostného čtyřúhelníku) Scotta je uz skoro pryc.
Naposledy upravil Ultramarinus dne 26.4.2011 19:48:15, celkově upraveno 1

Příspěvek 26.4.2011 19:34:02
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vim ze asi budu trochu off ale "jeji potencional pro čtvrtou zenskou Scotta je uz skoro pryc". Nechapu to vim akorat, že na začátku (první ídl) sní spal, pak na destiny byl (mozna je) s Chloe a dál nwm zbývají dvě.

Příspěvek 26.4.2011 19:42:50
Major
Major

Odpovědět s citací

Má ještě "manželku" na Zemi co zbouchnul, nevdala se za něj, řekla mu že si dítě nechá vzít a teď tancuje jako striptérka, chlastá a vychovává jeho syna. Scott s ní má malého Scotta a většinu peněz z jeho "výplaty" od armády nechává posílat jim. Chtěl jsem napsat "ženská do čtyřúhelníku" a tamto z toho vypadlo. Ženy má (co víme) tři. Ještě Jamesovou tak trochu a Chloe docela vážně.

Co zjistila TJ, tak má Varro jen nějáké modřiny, pár zlomených žeber a odřenin, ale jinak je celkem (až na asi těžký otřes mozku) celkem v pohodě...

Koukal jsem na ten sneak peak 0:13 zpomaleně a měl jsem pocit, že ho těsně minul (tu hlavu).
Naposledy upravil Ultramarinus dne 26.4.2011 20:04:18, celkově upraveno 1

Příspěvek 26.4.2011 20:03:11
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

s koncom serie je kazdy pravdepodobny...pretoze je to sanca pre herca ako vycuvat so serialu, v kazdom serialy hl. postavy umieraju na konci a obzvlast v Stargate.

Varro alebo Scott!
Obrázek

Příspěvek 26.4.2011 20:06:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Mám podezření, že když točili 2:18, museli mít už skoro jistě potvrzené, že "dřív odcházet" už nepotřebují.

Jamesovou považuješ za příliš nedůležitou na to, aby lidi "rozplakala"? Riley byl taky "nedůležitý" a byl jsem sakra naštvanej když mi ho odbouchli...

Příspěvek 26.4.2011 21:11:51
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jamesova má kozy, tu neodstrelia...navyse je zena...chlapov je tam viac, su viac postradatelny.
Obrázek

Příspěvek 26.4.2011 22:23:58
Major
Major

Odpovědět s citací

Ženskejch tam maj... Je ale pravda, že Jamesová má z nich profil opravdu nejhezčí. Je ovšem otázka, jestli je to důvod pro zachování postavy, nebo dobrý důvod pro truchlení fanoušků po postavě.

Příspěvek 26.4.2011 22:59:32
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

odkial vieme ze vobec niekto zomrie???Podla tejto vety?:

Toto je spoiler!!!:
And the ending ... well, what happens to one character is heartrending – but such is life."

moze prijst o ruku, nohu...
Obrázek

Příspěvek 27.4.2011 00:04:30
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že nyní 2 epky před definitivou je to už vcelku jedno kdo bude "zrušen".
:D

Příspěvek 27.4.2011 07:53:25
Major
Major

Odpovědět s citací

Tipuju spíš, že podle věty, že v S2 budou smrti postav... Exnul tam Riley a pár červenokošiláčů, u kterých jsme ani neznali jména. Pro množné číslo bych čekal ještě někoho známého a 2nd. Lt Hooters (jak jí přezdívají) mi přijde vhodným kompromisem. Počkáme a uvidíme. Za 14 (nebo méně) dní... :(

Příspěvek 27.4.2011 10:19:41
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Preco Scott?

1. 0:12-0:13 v prome od Syfy to niekto schyta do hlavy od drona, v ciernej uniforme a bez prilby, na opacnej strane ulice je Greer a kto najcastejsie chodi s Greerom? Ano Scott....(Ano viem ze to nemusi byt len Scott a moze to byt bezvyznamna scenka zachytavajuca smrt bezvyznamneho vojaka.)

2. Herec Brian Jacob Smith natacal v tej dobe film Red Faction, kde hra pomerne vyznamnu postavu. Pochybujem ze sa film natacal vo Vancuvery, ze by stihal aj, aj + film je lukrativnejsi ako SGU...navyse uz je koniec serie kde zvacsa aj hlavny hrdinovia umieraju.

3. Smrt Scotta by priniesla zaujima zvrat, ktory by nikto necakal...na lodi maju Novusanov a jednoducho by od 3.serie zaradili novu postavu, ktora by pochadzala z Novusu...podobne ako Simeona, az na to ze v tomto pripade by sa jednalo o hlavnu postavu.

Preco Varro?

1. Scenaristi sa postupne zbavuju LA...ved po ich vykopnuti z Destiny, smrti Simeona a Ginn + rozthranie dalsich piatich divou selmou ostal len Varro...Lucianska Aliancia tam bol len element pre zdruzenie civilistov a vojakov, aby viac neboli proti sebe.

2. TJ si zrejme uvedomila z kinozaznamov od Novusanov ze sa rozhodla pre Younga.Co jej podla mna dost vyrazne nasepkalo.Takze Varro tam uz je na obtiaz a ako kazišuk.

3. Varro mal v Epilogue nehodu, zeby predzvest?Alebo nas chce scenarista uchlacholit ze uz je v bezpeci a je nedotknutelny?...a v dalsej epizode pride jeho mozno hrdinska mozno nie smrt?
Obrázek

Příspěvek 27.4.2011 11:28:11
Major
Major

Odpovědět s citací

Scott 1. 0:12-0:13 v prome od Syfy - Mě to přišlo jako by ho ta rána těsně minula a ne že mu ufikla palici. Ale jak jsem psal, uvidíme. Navíc druhý bod nemám jak spochybnit ani vyvrátit.
3. nezdá se mi, že by jako "druhého vojenského velitele" přibrali nějákého cizáka bez vojenského výcviku. Navíc by si tím uzavřeli šanci na vývoj ohledně jeho syna. Ale jak už jsem psal - počkáme a uvidíme.

Varro 1:
Ale Lucianská aliance je neustálá hrozba... V MD a poté co zjistili jak se dostat na Destiny i tam.

2: To bylo předtím, než za ní málem položil život. To jí mohlo našeptat zase druhou možnost.

3: Ta nehoda sice vypadala hrozivě, ale zranění co o nich pak mluvila TJ nebyla rozhodně něják fatální. Už tam červenokošiláči přežili zásahy z pušek, Greer transplantaci orgánu a Chloe dvojnásobnou genetickou manipulaci (na modračku a zpátky), takže výdrž mají jak se to scénáristům hodí. Počkáme a uvidíme.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách