Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou hru, modyfikaci nebo addon v kterym bych mohl procházet atlantidou. Nemužu nikde nic takovýho najít , takže pokud máte někdo něco takového napište mi prosím.
No, pokud si počkáš, tak se vyvíjí amatérská hra Stargate: Atlantis Adventures. A tam by se podle traileru a pár jiných videí, po Atlantis chodit mělo.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Nebo si sežeň na Star Wars Jedi Knight, Jedi Academi stargate mód, mám takový taky a je super i s atlantidou
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
No pokud máš CSS tak tam je několik map s interiery Atlatidy
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Můj bejvalej kámoš měl totiž nějakou hru ve který měl krásnou atlantidu (operační,hangár,křeslo,ZPM room, Dokonce i janusovu laboratoř). Bohužel tu hru neznám vim jenom že si do ní moh přidávat různý věci (konzole, nepřátele apod.) Ta mapa se mi hrozně líbila ale bohužel nemám nejmenší tušení jak se jmenovala.
Můj bejvalej kámoš měl totiž nějakou hru ve který měl krásnou atlantidu (operační,hangár,křeslo,ZPM room, Dokonce i janusovu laboratoř). Bohužel tu hru neznám vim jenom že si do ní moh přidávat různý věci (konzole, nepřátele apod.) Ta mapa se mi hrozně líbila ale bohužel nemám nejmenší tušení jak se jmenovala.
Garrys mod? myslim ze se to tak pise
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
jojo, to jsem uz navrhoval - jenomze pokud ji chces, musis si ji u steamu koupit. pak si stahnes na garrysmod.org addony (jsou toho tisice) no, ale pokud mas crackly steam, musim te varovat, ze bych to ani nezkousel stahovat - garry newman (tvurce) tam nahazel chyby, ktere se zobrazi, kdyz se tve ID steamu neshoduje s databazi steamu. protoze je garrysmod.org primo propojen s steamem, zna i ID vsech, kteri si Gmod zakoupili. Takze kdyz nemas spravne ID, nejen ze ti hra nejde, ale take nic nemuzes stahovat. Muzes hrat ale stand alone verzi - tu najdes nejak na netu pokud chces. nesmis mit ale steam, a polovina addonu nefunguje (kdyz grafika tak ne zvuky,...). znam stranku kde si muzes stahnout atlantidu do Gmodu, ale je to na nic. nemas tam grafiku casti veci, a pristupne je jen operacni. a je to hrozna grafika mimo jine=) Takze pokud nechces za Gmod utracet prachy, asi ti prilis nepomuze v pohybu po cele atlantide...
Spinel: Pokud do toho módu nebudeš házet tři atomovky najednou , tak ti pojede naprosto krásně. Ale pro jistotu sem napiš svůj HW. Rigel: Nesouhlasím Stand Alone verze běží naprosto v pořádku ( a to jsem vlastník obou verzí , takže vím že jsou naprosto stejný krom MP)
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
no, me tam polovina z carter's addon packu nebezi. jinak hardwarove naroky nejsou velke kvuli source enginu hry. samozrejme kdyz si stahnes addon s atomovkama a pak odpalis machnukem 12 atomovek za sebou, tak ti hra spadne. jinak neosekavej ani minimalni dej, je to !naprosto! volna hra. zkratka te to vyflusne na nejake mape, a ty pak jen stavis, hazis si tam ragdolly (neco jako mrtvoly, s skutecnymi NPC se totiz neda prilis pohybovat.) zde ti davam video - (krátký film) ktery vytvorili v prostredi Gmodu. je to takova mala blbustka, ale je misty dost zabavna (tedy aspon pro me) The Idiots of Garry's Mod http://www.youtube.com/watch?v=fh8VfFH78jY The Idiots of Garry's Mod 2 http://www.youtube.com/watch?v=Bsjd7fVJ ... re=related
Ano jde a při troše kreativity si můžeš postavit něco i sám