Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x14 - Hope

2x14 - Hope

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 21.3.2011 21:01:00
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Že by v "Malice" měl ten zrzek pomoc ještě od jiného Luciance?
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 25.3.2011 15:55:20
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díval jsem se na ukázku a obrázky a mám zase ten pocit, no ten, že to je jeden z dílů co s SGU zatočil do pryč. Ten seriál měl bejt o Anticích, Destiny, žádný kukandy domů a né tydle blbosti, snad se pletu.
:?:

Příspěvek 29.3.2011 03:37:00
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tahle epizoda zatím není tak špatná. Jak ten Greer zařval a pak se začal chlámat :D . Ten mě dostal. A teď :shock: = připojila se Perry.

EDIT: Tak tahle epizoda vůbec není špatná. Když tam začala hrát hudba z 2001 tak jsem spadl ze židle (kvůli scéně taky ) :D

Tak epizoda je hodně dobrá. Ginn/Perry je v systému , Greer/Volker žijí. Vtip byl, technologie byla takže 9/10 (protože se mi dělalo blbě u operace)
Obrázek

Příspěvek 29.3.2011 13:40:08
Major
Major

Odpovědět s citací

Nebylo to tak zly. Zatim zjevne vyuzili neuralniho rozhrani Destiny misto holoprojektoru - tedy ke zobrazeni ginn a mandy, jak jsme o tom tuhle debatovali. Naopak Greer svoji ledvinu skutecne daroval, jak jsme o tom tuhle nedavno TAKY debatovali.
Naposledy upravil Ultramarinus dne 29.3.2011 16:57:33, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.3.2011 15:58:21
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Snad si si nemyslel ze by mu to dal Young rozkazom.
Obrázek

Příspěvek 29.3.2011 17:00:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Ne, ale doufal jsem ze tam mozna najdou nejakou antickou technologii, aby jejich nejkepsi vojak nebyl choulostivy mrzak nadosmrti.

Příspěvek 29.3.2011 18:32:53
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

V prvních dílech jsem si o Greerovi myslel že bude drsnej voják co všem nadává, ale teď jde vydět že je to dobrák co rád pomůže (je to dobře :D ).
Obrázek

Příspěvek 29.3.2011 19:32:41
pepapol Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ultramarinus: Tak on dárce po transplantaci mrzák normálně nebývá - jedna ledvina zcela dostačuje.

Samozřejmě ta transplantace byla trošičku přitažená za vlasy ale tak to už ve všech filmech a seriálech bývá. Jako člověku z oboru mi často při sledování všeho možného doslova vstávají vlasy na hlavě :D. A seriály z lékařského prostředí jsou v tom úplně nejhorší. Jinak ale epizodu moc chválím. Škoda,že SGU tolik sráží těch pár výplňovek (mě ale třeba tak špatné nepřišly). U většiny dílů jsem se bavil a je škoda, že seriál zrušili.

Příspěvek 29.3.2011 20:29:07
Major
Major

Odpovědět s citací

Dostačuje "k životu". Přežiješ s ní, ale musíš hlídat tohle i tamto, včetně stravy, nebo fyzické zátěže organismu prostě proto, abys tu jedinou nedostal do nerovnováhy (a v nejhorším případě nezemřel). Byla taky sranda, jak se ten civilista (druhej přiměřeně kompatibilní) halasně bránil... :D Z toho (a z toho že Young nevyhodil vůdce vzpoury z přechodové komory) je vidět, jací jsou vojáci na Destiny "usurpátoři"... (za jaké je mělo dost lidí v době "vzpoury civilistů").

Příspěvek 29.3.2011 21:38:48
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zas nevím co napsat, ten díl nebyl špatnej Ginn, Amanda, operace a tak. No, ale SG to prostě není a nebude. Už to není o Destiny, není to o jiných civilizacích, ale o všem možném (i nemožném) okolo s příchutí, té tajemné zprávy z počátku věků. Jak někde napsal David Hewlett (Rodney McKay) SGU není špatný, ale jeho byla SGA a za sebe musím napsat, že SG-1 i A jsou prostě originál, a melancholické, psychologické SGU je něco docela jiného. Epizoda nebyla úplnej odpad, ale zázrak taky ne 5/10 max.
:)

Příspěvek 29.3.2011 22:20:46
yenn Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tož teď se stačí Rushovi nahrát do Céčka Destiny a má po problémech.

Příspěvek 29.3.2011 22:38:02
Major
Major

Odpovědět s citací

Jeho plán je najít někde pro Amandu (a Ginn) náhradní těla (potěšily by klony jejich původních těl, ale funkční náhradní jakákoliv živá přiměřených parametrů by stačila) a nahrát do těch těl jejich vědomí stejně, jako to dělali asgardi (ti "hodní").

Příspěvek 29.3.2011 22:45:32
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Potřebují toho chytrolína z Andromedy Stoupající jak si vyrobil vtělení lodi.
:rflmao:

Příspěvek 29.3.2011 23:48:54
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Som jediny koho zaujima kolko byteov zabera jedno vedomie?V Destiny memory banke...Amanda je mudrejsia tak tá asi daky yottabyte a Ginn daky petabyte.

Snad sa z Franklina nestal Clu.
Obrázek

Příspěvek 30.3.2011 02:03:35
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podľa mňa výborný diel. Pri takýchto dieloch ma obzvlášť mrzí, že sa všetky tie rozriešené veci pravdepodobne nedoriešia (teda všetky určite nie a pravdepodobne asi aj nič).

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách