Ale tak jako to oni to taky neodflákli, naopak. Doktoři a doktorky tam byli vůbec všichni fajn. Spíš mi jde o přístup některých sester třeba večer, po narkóze, kdy mi bylo zle (a nejspíš nejen mně). Ale tak to je asi všude - jen jsem měla tu smůlu, že zrovna tyhle dvě se tvářily, jako když je děsně otravuju.
Hlavně mě v pátek vyhodili pomalu ještě dřív, než jsem se stačila rozkoukat. V devět mi řekli, že mě pustí v deset a tak jsem si zavolala odvoz na desátou a za deset minut tam ale byla nastoupená četa nějakých praktikantek, které mi neřekly skoro ani slovo, z postele mě div nevyklopily, a že mi bylo pořád dost mizerně po narkóze, o to už se nikdo nestaral. Hlavně že si přišli pro svých 120 korun.
Šla jsem na artroskopii kolene. Byla jsem doma s bolavým kolenem tři měsíce a rezonance neukázala, co s tím bylo. Takže poměrně malý zákrok, ale pořád pod narkózou. A docela pěkně se to teď dává dohromady, tak bych snad mohla jít za dva, tři týdny konečně zpátky do práce.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.