muj hlavni problem je to, ze se mi nainstaluje BD-ROM F: a G: ale ja mohu otevrit jen DVD-RW - pokud ty alcohol 120% nebo VCD funguje jen s DVD-RW tak by mi to mohlo fungovat... kazdopadne diky za radu=)
ok, eaw mam - ale kdyz to spustim obevi se mi to: play satr wars empire at war, uninstall gold edition, play SWEaW FS - ale kdyz kliknu na jedno ci na druhe, nic se mi neobevi. ani spravce uloh nehlasi nejakou kaci - kde je chyba?
Ahoj chci se zeptat na prvni strance jsou download pro verze 1.0 a 1.1 potrebuju stahnout oba nebo staci jenom 1.1 ? A pak jsou tam jeste nejake patche ty taky musim nainstalovat ?
V skirmishi máš nato vo vesmíre asteroidové doly alebo na zemi továrne.
V counqueste je každá planéta jedinéčná,každá dáva bonusy,na každej sa dajú staviť len niektoré budovy a každá ma iný príjem. Asi na každej planéte môžeš postaviť obmedzený počet továrni (niekedy dokonca aj vo vesmíre), ale z každej budeš mať rozdiel v príjmoch (výnosná planéta s 2 továrňami ti dá viac ako primitívna s piatimi)
jenze v conqoueste mne jde stavet jen laborky a kasarny a nic jineho ani nevim jak mam osidlit planetu nebo treba zautocit na nepratelskou planetu jeste jdu stahnot NEXUS a jsem v raji stargate je ta nejlepsi vec ktera me v zivote potkala
Je škoda že nedokázali dodržet svůj neofic. termín
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel