Kód: Vybrat vše
I když mám Ruskou verzi (Pro mě plus, protože aspoň tomu rozumím víc než Anglické verzi) Dávám chválu. Pro Skalní Fanoušky Série COD je to strašná kravina jen protože to není od Infinity Ward ale když by se to tak nejmenovalo tak by, řekly něco vtom smyslu nejlepší hra roku, jen škoda, že má tolik bugů a všeho možného asi nejvíc vás naštve Lagování, které mi nespravil ani Opravný Patch i když je hra plynulejší než předtím, hlavně co se týče Kuby a přestřelky na začátku hry tak to mi laguje asi nejvíce do teď.
Ruská verze a jak sem ji rozuměl?
Je to podobné jako se slovenštinou je to Slovanský jazyk a větám jako "Všetko Jasné" nebo "Čtyry minuty" tomu se dá rozumět hlavně co se týče hovoru ale zbytku, tím myslím Azbuku tak té nerozumím vůbec. Jediný co rozumíte že máte třeba při třech písmenech kliknout něco na Myši ale už nevíte jestli Levý nebo Pravý tlačítko myši. Ale i přeze všechno nehodlám přejít na Anglickou verzi to bych musel mít důvod.
Jako u COD MW 2 se mi líbilo lezení po skalách tady jsme je slízaly ale užil sem si to hodně moc.
Oblíbená zbraň? Kuše s vybuchujícími šipkami (Kdyby nevybuchovali tak je to zbraň takřka o ničem ale i tak je zábavná, pokud si hru chcete užít do posledního kousku)
Pak už můžu hodnotit příběh jako napínavý a nečekal sem moc skrz to, že na to nadávají skalní fanoušci COD série. Přesto sem toho názoru, že COD BO je nejlepší hra co sem po dlouhé době hrál ale snad se opraví všechny chyby a bude fajn.
Hodnocení:
9,5/10