To je jedno. Jde o to že já jsem myslel že Wornos myslí kontinent, tak jsem napsal že Kanada je v Americe, jako v kontinentu. Ale david to pochopil že myslím v USA. Doufám žes to pochopil.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Jo ale snad se všichni shodneme že hatak nemá šanci Leda že by měl maskování a podporu několika maskovaných al´keshů potom by mohl rozmístit al´keshe který by bombama vyřadili dveře nebo poškodil dveře hangáru a tím znemožnili výlet šipek pak by se rychlým manévrem snažily o vyřazení zbraní a pokud by to nevyšlu tak by se všichni stáhly nad hiveship tam nemůže střílet a začali ji bombardovat a možná by vyhráli.
Jinak hiveship má velkou výhodu ve stíhačích nevím kolik jich má řekl bych že tak 500 a někde psali že hatak má 40 kluzáků a i kdyby byli ti piloti fakt dobrý tak to nedaj jinak já si stejně myslím že by se golaudi infiltrovali k wr a pak je buď nějak zničily nebo se s nima spojili (ti hadi jsou vynalézaví).
Hlasuji pro Hive Ships na rozdíl od Hataku má možnost samo regenerace je totiž organického původu měla by ohromnou výhodu i díky početným hangárem Šipek Žížalky by dostali na budku samozřejmě