skrejm: to tam právě taky řeší a vysvětlují to tím, že tyhle informace jim dala "vyšší moc" tedy ET, protože jsme prý "přes noc" postavili pyramidy apod.
spike kree: já myslím, že tisíce otroků a několik let denodenní stavby by to dokázali, vždyť i obrovskou čínskou zeď stavěli jenom lidi, k tomu se žádný mimozemšťani vůbec nepřisuzují...
Pyramidy neměly zřejmě obranný smysl, ale spíš náboženský (někdy je toto víc než ten obranej

). Asi si neposlouchal dobře, ale třeba ty pyramidy byly stavěný z plánů a matematiky, vždyť je to přesně vyměřený a tak, sice se neví, jak to udělali, ale zřejmě nějak jo. Navíc v těch dobách, kdy se stavěly hrady na skalách neměli lidi žádnej dynamit, bagry nebo zbíječky. Dělali to všechno ručně a potom ty masivní hradby a zdi těch hradů taky. Sice ty "cihly" nevaží tolik, co ty kvádry na pyramidě, ale stejně by to jeden člověk neunes

Čím jednodušší tím snažší pochopit, že jsme to ještě nepochopili

. Třeba takovej stonehenge, techy na antigravitaci a kdo ví co a oni dají jenom na sebe kameny do kolečka... Já mít takovou technologii, tak udělám daleko víc, třeba jak ten američan, co údajně sám postavil tu zahradu pro tu ženskou...
Ta radiace a podobný věci... Je hezký, že ti to tam řeknou, ukážou ti kus čehosi, vrstvu divné hliny a co jako? Já se v tomto oboru neorientuji a bez testů pochybuju, že by to dokázali na 100 % říct i lidi z toho oboru jen dle toho videa, ale nemusí to být pravda (knížky to samý). Mi připadáš, jako bys věřil všemu, co slyšíš a vidíš