Wanted píše:
Nemluvil jsem o autodestrukci při řezání trupu
Jen tady
Wanted píše:
něco jim v tom prořezání zabránilo a pochybuju, že jenom to, že se báli, že omylem spustí autodestrukci, to je blbost.
Kamarádům kteří tohle oslovení berou jako "normálka" si říkej jak chceš. Mě "vole" neříkej, Wantede.
Wanted píše:
Hochu ty vymýšlíš takový věci, že se o nich ani scénáristům nezdá, řekni jim, ať tě angažujou a bude z toho taková přeplácaná sračka, že se na to nebude dívat už vůbec nikdo
Je mi, chlapečku skoro o deset víc jak tobě (jestli je ten jednadvacetiletej údaj ještě platnej), takže i s tím "Hochem", stejně jako "sračkama" brzdi. Jestli chceš ukázat o kolik jsi chytřejší, argumentuj, posílej odkazy na díly a ofiko + neofiko stránky, kterými vyvrátíš mé názory a myšlenky. Argumentovat nadáváním a prohlášeními o inteligenci druhé strany dokáže každý.
Wanted píše:
To jako seděli nevím jak dlouho v lodi, která byla přicucnutá k Destiny?
Hibernace, stáze posádky přicucnuté lodě, fungujících odpovědí je možných víc...
Wanted píše:
Lidi se to taky z ničeho nic naučili během pár dílů, proč oni by nemohli, kdyby to studovali? Zjevně bylo vše v režimu spánku a naši to jen oživili...
Protože oni netuší jaký je genetický vzorec antiků (což byl ten klíč). Lidé vycházeli ze svého a zkoušeli "možné mutace". Bez toho by na lodi měli stejné pravomoce jako posádka až do konce první série (žádné + možnost občas si vystřelit z děla.
Wanted píše:
Každá loď v SG má mnoho generátorů štítu, vždy tam říkají, že přední jednou na tolik procent, zadní na tolik, že některý vypadly atd., ale i tak je štít vždy kolem celé lodi a né jenom na malým kousíčku.
Když jde vyřadit jenom určitá sekce štítů, aniž by štíty v jiné části lodi "spaldy", tak ten štít NENÍ "jednolitý" kolem celé lodě, ale několik částí "spojených" tak aby byly kolem celé lodě. Proč by to tedy nemohlo fungovat i opačně - že by měli zapnutou jenom tu skci když potřebují?
Wanted píše:
Osobní štít je snad dělanej primárně na lokální funkci a né na celo-barákovou...
"celobaráková" funkce z hlediska osobního štítu je "celá osoba kolem dokola. Antické štíty, a možná i goauldské tohle splňují. jediný, který tohle nesplňoval byl ten "lokální" asgardský emitovaný z předloktí, který ale byl jenom na jednu stranu a záda + boky uživatele nekryl.