HAck píše:
V epizodě se objeví Rush z budoucnosti a bude varovat posádku.
LoL kde to všichni berete?
EDIT:Už to čtu
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Odhaduju, že se "Rush z budoucnosti" vrátí v čase i s celou "jeho" Destiny a proto "twin D.". Pak, kvůli záchraně "mladší verze" (a pravděpodobně zalidněnější - proč by se jinak vracel kdyby mu nepomřela posádka, nebo nenapravitelně neponičila loď) hrdinně exne a "jeho" Destiny odejede do pekla s ním. |
| Skôr je to "Dvojite(rovnake) osudy" ako "Dvojite(rovnake) Destiny" je to pomenovanie osudu ako nazvu lode. Podla mna sa nieco stane a Rush z buducnosti chce zabranit tomu aby sa to stalo znova, ale pride podla mna Hviezdnou branou, v podstate na ten isty styl ako vo filme Continuum na konci ked Carterova hladala spravnu solarnu erupciu Destiny ma tiez senzory ktorymi by ju mohla zaznamenat a Rush to tam vypocita. Samozrejme aby neovplivnil prilis buducnost bude sa zdrahat povedat viac ako ma...Young a Rush zo sucasnosti budu podozrievavy najmä Rush zo sucasnosti, ktory sa pozna a bude tusit ze je vtom este nieco viac. Na konci nejak Rush z buducnosti zomrie...som zvedavy ako...ja by som to dal ze ho zastreli Rush zo sucasnosti(trebars alter. Rush mu povie ze tato misia bola chyba) Este je otazne z ako dalekej buducnosti Rush pride...mohli by ho urobit riadne starym ako McKaya alebo SG-1. |

| Slovo "destiny" znamená osud a píše se s malým písmenem "d" na začátku. Jméno "Destiny" taky znamená "osud", ale je to jméno lodě. V množném čísle je to stejné, takže když "Twin Destinies", tak tam budou zcela určitě dvě lodě jménem Destiny... |
| Rush přiletí i s poškozenou Destiny |
| se nejspíš obětuje a vletí do hvězdy, což je mi na Rushe trochu divné |