Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Mno nevím, jak velký tam byl vliv petice. Lidem chyběl Jackson, klesala sledovanost, byly menší příjmy z reklamy, tak radši s Shanksem vyjednali novou smlouvu.
Nekončí. Ještě odvysílají zbylou půlsezónu SGU a pak bude v neurčitých časových rozestupech příležitost k tomu, aby natočili SG1 a SGA film(y).
Jenom SGU (příběh celého seriálu) bude ustřižená v půlce neurčitým (možná) clifhangerem, nebo (možná) narychlo spíchnutým "prozatimním" koncem příběhu, který tam něják vlepí (možná). Nedozvíme se, jestli se jim podaří se vrátit (velmi pravděpodobně NE), nedozvíme se, jak vzniknul ten signál a velmi pravděpodobně se o Destiny dozvíme prdlajz - žádné superzbraně už nejspíš nestihnout odhalit.
To se nedá prohlásit tak jistě. To stejné si mysleli o startreku, galaktice i serenity, stejně jako babylonu pět. A příběh si vždycky nějákou cestičku našel - i když často až za mnoho let.
Taky ji vidím jako vážnou chybu, ale můžeme se alespoň v temném koutě choulit k filmu.
LakyStar: Možná... Udržují i exponenciálně klesající tempo počtu sérií (10, 5, 2.5 - nezapomeňme na "kinowebizody"... za to ještě píchnout infinity s jednou delší sérií a máme tu špičkovej obrázek toho, jak může obstojná šou skončit v pytli. Klesající spirála se tomu tuším říká...
Je to špatné, mě osobně SGU zaujala hodně, sice hodně připomínala BSG, ale to se mi líbilo, BSG bylo moc dobře natočené a udělané a SGU bylo krásné spestření. Budu doufat (ikdyž se to nestane), že se najde, jak to dál vysílat, ikdyž jinde...
Já pořád čekám na nějaké vyjádření autorů (Wright, Cooper & spol.) co na to říkají a co mají dál v plánu. Ale zatím nikde nic...
Edit: oznámení Sky1 na twitteru: @MeriJewel @JamesSM @emmajg @pilky @stephenmott @coonta75 We’ve loved being part of SGU, but there are no plans to pick-up the series.