Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry [SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Special Forces

[SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Special Forces

počítačové, konzolové, deskové a další hry

k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

chtěl jsem se připojit, ale dole mi to píše waiting to join, a čekal jsem 4 minuty a nic se nezměnilo, firewall je povolen
Obrázek

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zalozil si server nebo se pripojil protoze todle je divny uz 3 lidem to nefacha a dvoum jo, co mate za Windowsi? :D Nam co to de mame XP a co to nejde tk Linux a Visty / 7

EDIT: Komu to píše "Error chybí součást d3dx9_31.dll " tak si nainstalujte Direct 9 je to v tom
Naposledy upravil booble1428 dne 13.12.2010 21:26:48, celkově upraveno 1
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

chtěl jsem se připojit k tvé hře, jinak mám win XP, na jiny ted nemam pristup
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

EDIT: POZOR !!! Možná sem zpravil error a právě sem nahrál novou verzi na uložto stahujte lady / genltemens :D nyná nebude házet errory a mělo by to fárat - http://www.ulozto.cz/6949542/sg-dote-multiplayer-rar

Omlouvám se za vzniklé chyby ale od toho je Betaverze aby se na ně přišlo ;) Takže toto není žádná dokončená verze takže aby někteří ... nepsaly nějaké ... proč sem dávám hru která nefunguje :D :palka:
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

ja mám win xp
Obrázek

Airman
Airman

Odpovědět s citací

už jsem včera hrál ta nová verze funguje :) , akorát jako IP musím napsat tu IP co je vedle nicku hosta na hamachi
Obrázek

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo musíte vědět který IP opsat jak tady nademnou nejlepší opsat z Hamachi :bye: tam to IP je jen IP opravdové ale je nefunkční :bye:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Ronnie124 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zdravím přátelé, právě jsem došel na velice jednoduchý spůsob jak dostat věci z Blenderu do Fps creatoru, takže jestli tady tvůrce má zájem jsem schopný a ochotný pro něho něco udělat.
Warning: My post´s can kill you!

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já sem jen poradce(Help man!) ale myslím, že nebude proti, každá pomoc i v Blenderu se hodí ale na to řekne svůj názor "Tvůrce"

Doufám, že pak někde budu napsanej jako pomocník :roll:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

V blenderu mužu udělat jakýkoliv model a dat ho do toho FPScreatoru zatim jako static mesh(na jine jsem zatim nedošel). Třeby ty chobby z Daedale nebo můstek můžu poskytnou vymodelovane do poslednihop detailu.

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo to by se hodilo jen jestli půjde výtah on totiž v FPS creatoru je dost složitý vtom že musí být ve stejném patře kde jseš jinak se nesvezeš :box2: je to bezpěčné když skočíš třeba patro ale třeba 6pater to už je sebevražda

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli by si byl ochotný pomoct nejsem vůbec proti a můstek apod. by se určitě hodil :)
Obrázek

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

booble1428: zatim skousim jak dobre s modelama pujde v FPScreatoru pracovat, poskusam zatim chodby, mustek si necham na pozdeji.

Princ:ten výtah by mohl jit upravit, mozna nejakym dašim objektem, nebo se podivat na kod jak vlastne funguje a upravit ho task, az budu met cas tak se na to kouknu.

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No nakonec si můžeš pohrát i s inteligencí AI protože dá se použít i spojenectví a nepřátelství ale problém je vtom že když dáš G - příkaz k rekrutování spojence tak do něj musí nepřítel střílet a pak může zabíjet druhé AI a to je hrůza jako... jinak výtah tam o objektu je řeč ale jinak by se to možná povedlo nastavit jako aktivace dáš tam třeba Switch_a přejmenuješ ho i s dveřmi třeba na Key1 a dveře třeba Auto a do If used dáš Key1 a mnělo by to pak fungovat víc návody na stránkách o fpsc :bye:

Johny.D Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ten export z blenderu zni dobře, můžu se zaptat na čem je založenej formát exportu ? protože jak jsem říkal tak v blenderu mám cely SGC, akorát nevím jak se ten tvůj export popere s light mapama.

PředchozíDalší

Zpět na Hry