Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x10 - Resurgence

2x10 - Resurgence

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.12.2010 18:05:25
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Možná to z mojí věty nevyznělo zcela přesně, takže na konci ledna 2011 se dozvíme, jestli bude s03jka (dokonce to vypadá, že možná i bude) a na začátku dubna 2011 (není přesné datum) i to jak dopadne tato epka.
:bravo:

Příspěvek 01.12.2010 18:27:10
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo a ještě jedna věc: V čem spočíval ten podvod Ursinů? Jak tam říkali: They tricked us. They=Ursini
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 01.12.2010 18:49:03
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To si dělaj srandu, oni to stopnou ve chvíli kdy padnou štíty... Jestli zničej gateseeder... Jinak super epizoda, a ten Gateseeder tam byl výbornej, jen mi trochu vadí, že scénáristé nám neukázali jeho zbraně, pouze střely...Ale díl 9/10 a jestli se na toto Američani nedívali, tak nevím co by chtěli.
Obrázek

Příspěvek 01.12.2010 19:08:05
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

NewAsgard: Původní plán byl skočit do bezpečí, opravit Destiny a zaútočit. Ursini ale lidem nevěřili a pro jistotu s nima skočili rovnou do boje.

Příspěvek 01.12.2010 19:13:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha díky. Chjó, já se tak těším na title. Btw: škoda, že je víc neukázali. Jenom starý záběry a pak jeden novej. A tu simulaci jsem si představoval trochu jinak.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 01.12.2010 19:39:11
BlastFX Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teď by mě zajímalo, jestli jim tedy Chloe pomohla, nebo uškodila.
Díl jako takový nic moc. A opět mě dostalo, jak krásně se šíří zvuk vakuem (a taky by mě zajímalo, jak by Greer střílel z toho samopalu, co si nesl s sebou – nevypadal, že by měl nějakou úpravu pro provozu v otevřeném vesmíru).

Příspěvek 01.12.2010 20:06:50
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli jim uškodila dostane ránu z milosti, a pokud to nakonec byla pomoc budeme se s ní vídat i nadále. A proč by neměla palná zbraň fungovat ve vesmíru, v náboji je všechno, co je třeba k výstřelu, nebo snad ne? No, akorát střela poletí trochu dál a to je celé.
:D
Můj tip: Chloe asi pomohla (snažila se), přeci jen je to nejoblíbenější postava SGU. Tedy mezi produkčním týmem.
:rflmao:

Příspěvek 01.12.2010 20:23:14
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

BlastFX: Nic MOC? Vždyť tam byla bitva. V SGU! Nezapomeň že je to SG, tam fyzikální zákony nefungují tak jak mají, ostatně jako ve většině sci-fi: Star Trek, Star Wars, Stargate, Battlestar Galactica, Andromeda atd. Jediný kde není zvuk je Firefly, ale tam si nepotrpí na bitvy. Nebo tobě by se bitvy bez zvuků líbily? Sci-fi a zvuky ve vesmíru k sobě pasujou odjakživa. Přeci jenom je to zčásti fikce, takže vem to čert. :)
S tím Greerem mě to taky nepřijde divný, navíc se to tu už řešilo.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 01.12.2010 21:41:47
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Epka to byla pekna to jiste, jenom proste z toho nejsem nijak unesen, nemam takovy to mrazeni v zadech. A uprimne me bylo jedno jestli destiny roztrili nebo ne - asi nejsem zadnej velkej fanda heh.

Jinak me teda nejvic dostalo jak jednoduche je projit pres dvere, kter byly uzavrene z mustku (tzn. centralne, proste kur*a zavreny!, proste tak zavreny ze by meli byt otevreny zase jenom z velitelskeho mustku). Ale ne chloe prisla, dvakrat cvakla a dvere se otevrely. :sorry:

Příspěvek 01.12.2010 21:46:12
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v díle 1x13 SGA tam vědec kroutil švýcarským nožíkem a díky tomu taky otevřel dveře, takže nic neobvyklého :D :D
Obrázek

Příspěvek 01.12.2010 21:48:57
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no vsak ja si taky hned vzpomnel na SGA u te sceny, jenom jsem cekal kdy se v zaberu objevi Zelenka :D

Příspěvek 01.12.2010 21:50:50
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

super epka to vam povim 10/10

to bude dlouhe cekani jak cyp :-D
" IMMORTALITY "

Příspěvek 01.12.2010 21:56:30
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak ono když nevypneš napájení tak přece není problém to obejít ne??..:)

Příspěvek 01.12.2010 22:27:56
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to je jako by ses pres vypinac na zachode naboural do hlavniho pocitace v nejake budove. Proste ty dvere byly zavrene na pevno z velinu a nemel by je ani buh otevrit, dokud je nekdo zase z velinu "neuvolni" pro manualni otevirani ..tak to vidim ja..

Příspěvek 01.12.2010 22:30:49
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ještě jsem to sice neviděl, ale i LA měla to zařízení, který to otevřelo a jestli tam Chloe naťukala nějakej kód, kterej to umí obejít a otevřít to...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách