Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x09 - Visitation

2x09 - Visitation

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 25.11.2010 12:24:54
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tenhle dil byl hodne povedenej, pekne mysteriozni. Takze nas ceka "posledni" dil 10. a pak dlouhou dobu nic az nekdy v dubnu druha polovina sezony. Nejak nechapu proc to takhle delaj, to ma nejak pomoct ve sledovanosti?! ..Nechapu to :/

Příspěvek 25.11.2010 12:42:19
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

dovodov je viac

post-produkcia(dokoncit efekty,dat tam zvuk,hudbu atd), daju serial ktoreho polovica bola vysielana cez letnu sezonu
Obrázek

Příspěvek 25.11.2010 15:54:41
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Díl celkem dobrej. Ocenil jsem že marína dostala zbraně od LA. A opravářskej robot v pozadí byl taky pěknej :) .Ale nechápu proč tam museli vrátit tuhle partičku. Navíc ve stylu že to udělala godlike rasa :roll: Do tohohle tématu s bohem a tak by se radši neměli pouštět. Snadno se jim to může vymstít.
A to klišé se zářivim světlem a následnym ukončením KINO přenosu mě dodělalo.

Prostě jestli chtěli scénáristé dosadit novej shuttle na destiny šlo to udělat i zajimavějc :wink: třeba oběvit nějakou hodně poničenou antickou kocábku ze které by si mohli vzít i další věci.

Příspěvek 25.11.2010 16:02:52
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle meho to udelali dobre, ma to lehce mysteriozni nadech. A hlavne vime co se stalo s poasadkou, ktera zustla na umele vytvorene planete. Vsichni jsou mrtvi, vetsina zmrzla.

Příspěvek 25.11.2010 16:11:25
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To já bych radši nevěděl co snima je než aby to vyřešili systémem
"šup a jsme tady s novy shuttlem"

Příspěvek 25.11.2010 16:46:13
gardy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak hele, pokud všichni umřeli-teda dopadli jak tehdy na planetě, tka co se stalo s raketoplánem? přece neměl energii, něco se rozbilo, nemá se to rozbít znova? :-) jinak líbilo se mi hodně greerovo loučení s chloe, docela povedene :-).
Hypnoza byla docela slusna, wrayová se nezdá.
Rodney: I have terible idea!
Daniel: Oh no! You are not think what I think you are thinking?

Příspěvek 25.11.2010 17:02:23
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gardy: podle mě nemělo. Caine říkal, že ti emzáci dokážou znovu obživit tělo, ale duši ne, což způsobilo jejich smrt. A co vím, tak raketoplán duši nemá. A navíc není organickej, aby se znova rozbil.
Podle mě to byla dobrá epizoda, ikdyž občas nuda. 8/10
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 25.11.2010 17:05:14
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tím že nenahradili duši jí praskla lebka ? Oh come on

Příspěvek 25.11.2010 17:21:17
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to praskanie lebky by som si pozrel pod röntgenon ako jej znicoho nic praskaju kosti a mliazdi sa mozog a ine organy...ako to vsemocna rasa dokazala?
Obrázek

Příspěvek 25.11.2010 17:25:02
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdo ví jak funguje to jejich "oživení" mrtvol... jinak nikdo neví jestli je to všemocná rasa, prostě umí něco co jsme neviděli předtím, třeba v jiným ohledu jsou na tom jako asgardi či hůře atd, můžeme to považovat za jeden ze 7 divů vesmíru (aka naše pyramidy, maják, knihovna atd..)
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.11.2010 17:38:32
John Glassblower Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No já si myslím, že to bude ta rasa která vyslala ten signál s reliktním zářením, a teď si pohrává s Destiny :hmmm:

Příspěvek 25.11.2010 17:42:22
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

rasa co by stvorila vesmir by sa nezahadzovala s nejakymi bakteriami ako je Destiny a jej posadka.
Obrázek

Příspěvek 25.11.2010 17:49:12
J.I.Error Airman
Airman

Odpovědět s citací

Epka byla fajn, díky tomu, že sem se na ní koukal až s titulkama mi ani nudná nepřišla (i když samozřejmě minulá byla o dost lepší), a na konci při záznamu KINA mi i přeběhl mráz po zádech :). Takže půjdu s davem - 8/10.

Moje teorie je, že tihle emzáci sice mají v malíčku fyziku vesmíru, ale lidské tělo prostě tak dokonale opravit nezvládli, aby se jim pak zase nerozpadlo (mohli to zkoušet i několikrát). Jako pojistku tam dali to, aby si na svou smrt nevzpomněli a to se jim taky nepovedlo :) Mohou stvořit planetu a třeba i vesmír a přitom dát skutečný život nedokáží.

Jinak typy jako Caine moc nemám rád a kvůli němu jsem dodneška neviděl Faith s titulkama, ale tady mi ani moc nevadil. Asi proto, že ostatním očividně taky lezl na nervy :) Trochu sem se bál, že Greer střelí Chloe, což by se mi zas až tolik nelíbilo. Ta její změna má určitě nějaký důvod a já chci vědět jaký (Myslím, že z ní udělají Sarah Kerriganovou, Queen Bitch of the Universe :-D), ale ten jejich rozhovor byl povedený.

Příspěvek 25.11.2010 18:13:10
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak pro mě tohle byla jednoznačně nejlepší epizoda z celýho SGU.

interakce mezi postavama bylo to nejlepší, co jsem ve Stargate kdy viděl. Skvělý momenty, výborně zahraný.

je fajn vědět, že tvůrci maj s Chloe plány už od 111. K tomu její vzkazy na Kino a Greer. Paráda

návrat posádky byl skvěle udělanej a nedůvěřivost z druhý strany moc hezká.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 25.11.2010 18:14:33
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

a nenapadlo Vás, že to mohli být klony? Vzhledem k technologii klonování v SG univerzu je to možné, ale prostě subjekty neustále umírali. Jenom Caine přežil.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách