Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Hlavně Atlantida byla odřízlá kolonie.Perfektní téma, které ale postupně podělali, jelikož s Daedalem je to:Potřebujeme vyzvednout. Záblesk a obklíčený tým Johna Shepparda se objeví na můstku. Dobrá epizoda byla Brotherhood. Prostě promyšlená do detailů.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Jednoznačně 1.série 2.a 3.celkem ušly 4.nic moc a u 5.sem se těšil na poslední díl kterej mě dost zklamal já myslel že tam bude tak 20-30 min dlouhá bitka s megaúlem který se zúčastní všechny naše lodě+stovky stíhaček na obou stranách a nakonec to trvalo 5 minut to bylo velký zklamání.
No to je těžké, 1.série byla dobrá, v druhé nebyly špatné díly ale ani nejlepší. V třetí sezóně byly samé dobré epizody jenom pár blbých. Čtvrtá rozhodně nejhorší jen pár dobrých dílů(BAMSR, Midway) ale spousta hrozných dílů(Missing, Quarantine, Trio atd.) No a patá byla asi nejlepší. Bylo tam sice dost blbých dílů ale ty dobré byly nej z celé SGA. Takže za mě 5.sezóna.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Hello,everybody,I am just a new member of this forum,I want to make more friends here,I hope you can like me. ____________________________________ Cheap WOW Gold|RS Gold
První. měla nejzajímavější díly (třeba Before I sleep, ten byl hodně povedený), všechno bylo smysluplné (někdy i napínavé), neděly se zázraky (najednou všichni nepřátelé neumřeli...třeba )...prostě první byla nejlepší, pak už to šlo z kopce.