Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie Speciál - 27.-31.října 2010

Festival fantazie Speciál - 27.-31.října 2010

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nechtěl by se někdo přidat ve čtvrtek vlakem z Prahy? Zatim jsme s Shial a Vallou tři. Pojedem v 8, 10 nebo 12, záleží na dohodě, ale nejspíš to vidim na těch 10.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Rád bych připomněl, že kdo chce do třídy a ještě nenapsal, měl by to urychleně udělat. Uzávěrka je 19.10. 2010!

Zatím mám tyto jedince...
Hexx, Mirek, LAZYjohn, Shial, Zoidy, Quinix, Nefertiti, Tar-ara, Blackthunder, Scream CZE a Sopdet
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jede někdo ve středu večer Pravdabusem? Letos jsem si ho výjimečně zaplatila (v práci končím ve čtyři, takže je to akorát :D ), a tak bych uvítala společnost. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: Já jedu :wink:. Tentokrát jsem se rozhodla nespoléhat na České dráhy.. :)

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Zítra je uzávěrka, takže seznam odešlu až se vrátím ze školy... což bude kolem páté... Kdo není napsán, má pecha. Kdo je napsán, uvidíme se na třídaconu.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Předchozí

Zpět na Srazy, akce a cony