Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
A přečetl sis vůbec ten článek? Jestli skončil sice není jisté, ale to pozastavení vývoje a 5 měsíců bez aktualizace věští, že to prostě a jednoduše skončil.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Příspěvky: 255 Bydliště: Všude kde je internet. Pohlaví: Neuvedeno
Třeba na tom teď usilovně pracuje a nemá čas sem chodit, aby postoval novinky
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Jak jsem již dříve psal(coby Maxwell Skywalker), šmitec. Opět se zde vedou debaty typu: snad na tom pracuje, třeba to dodělá. Naivita nevyššího stupně. Kdy vám to konečně dojde? A pro tebe T: kdybys měl koule, odpískal bys to už dávno. Pro zdejší "moderátory" (zejména pak pro G): Banovat za vyjádření vlastního názoru, to je vrchol omezenosti. Uvedený důvod banu bylo snad to nejtrapnější.
Maxwell Sky: Ty bys neměl dostat ban jen na účet ale měl bys rovnou dostat na IP pže s tebou musí být fakt zábava diskutovat.... P.S. : Asi jsem naivní ale já věřím že to dodělá.. A nestydím se za to
Naposledy upravil alfel dne 03.10.2010 17:14:29, celkově upraveno 1
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel