Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Herne konzoly VS PC

Herne konzoly VS PC

Hardware, software a vše co se toho týče.

Co je na hry najlepsie

PC
23
96%
PS3
0
Žádná hlasování
XBOX 360
1
4%
Nintedo Wii
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 24

Příspěvek 28.9.2010 19:54:48
BlackOrion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no ja mam teda xbox na hry a pocitac hlavne na internet atd. ale kazdopadne souhlasim s tim co psal Ray na zacatku jen si vemte ze u konzole nemusite resit pozadavky takze na hry je urcite lepsi a je to pohodnejsi proc si myslite ze mackat hromadu ruznych tlacitek na klavesnici je pohodnejsi nez mackat par cudliku a hejbat packama na ovladaci? ovladac je rozhodne lepsi ale zase pocitac ma internet atd. takze vseobecne je to asi nastejno takze se tu vlasne hadate o nicem ale kazdopadne je pro kazdyho nejlepsi to co ma on takze spis napiste co mate a kazdej bude vedet co je podle vas nejlepsi.
XboX 360 Player

Příspěvek 28.9.2010 20:01:25
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tohle je diskuze o ničem. PC, které se vyrovná X-Boxu stojí 20 000 a míň. Ne že bych ním nějak opovrhoval, ale přijde mi prostě ekonomičtější mít kompl a hotovo. Ty první dvě věty, tím jsem narážel na to, žes během pár let vystřídal ty nejdražší konzole. Ale pokud si neviděl Iron mana nečetl žádnej komiks o něm tak se nedivím, čímž se dostáváme k již zmíněné diskuzi o ničem.
A hry které se nehodí na konzole: jak bys za boha chtěl hrát třeba AoE na konzoli?
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 28.9.2010 20:08:23
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

NewAsgard: ta 14 v tvým případě neznamená věk, ale IQ. Konzole se na hraní strategií nehoděj. Xbox stojí do 5 000, větší televize kolem 12 000. To je furt míň než nějakej low-endovej komp
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 28.9.2010 20:09:38
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

NewAsgard: PC které se vyrovná XBoxu stojí tak +/-8000. PC za 20000 se v žádném případě s XBoxem nemůže rovnat. To je jako srovnávat XBox a třeba Game Boy.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.9.2010 20:16:33
ivimila Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

NewAsgard: :lol: Když jsi se dostal do bezvýchodné situace a došli ti polopravdy tak napíšeš "Tohle je diskuze o ničem.". :lol: Mimochodem to jsem napsal už třikrát v jiném znění, ale nevadí :lol:

Jak chci hrát AoE na konzoli? Jednoduše připojím myš (funguje každá USBéčková, tedy alespoň na PS3 to tak fungovalo, u Xboxu nevím). A mimochodem myslím, že té věci co hledáš se říká "přizpůsobení ovládání" na ovladač :smile:

Mimochodem mi konzole a jinou elektroniku nekoupili rodiče, nýbrž jsem si na to musel vydělat, tzn chodit do práce. Stejně tak jako Tony Shark 8)

Aby bylo jasno, tak potřetí napíšu - každému se líbí něco jiného

Příspěvek 28.9.2010 20:17:44
Airman
Airman

Odpovědět s citací

1)co ma s timhle iron man spolecnyho? to chces tvrdit ze ses iron man jako odpoved na to co jsi zac? :D :D
2)chces mi rict ze za 8 000 koupis 3.2 GHz 3 jadro jo? tak to mi rekni kde to by byl hodne dobrej obchod ale to nemluvim o ostatnich komponentech takze mozna i jo ale s jakou grafickou kartou a s jakejma RAMkama?
XboX 360 Player

Příspěvek 28.9.2010 20:32:39
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

BlackOrion: Proč 3,2 GHz? Jako je pravda, že jak XBox tak PS3 mají dobrou obdobu CPU, ale jejich obdoba RAM a GPU je mizerná. XBox má paměť 512MB sdílenou a PS3 256MB + 256MB video RAM a GPU v PS3 je založene na GeForce 78xx series a XBOX je založené na Radeon X1900.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.9.2010 20:40:59
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Skrejm:popravde si mne ted dostal a nevim co mam na to rict ale ja tim chtel hlavne rict ze kde dneska vezmes za 8 000 PC s takovym 3 jadrovym CPU jako ma Xbox ale jinak mas urcite pravdu ale slo mi o tu cenu.......
XboX 360 Player

Příspěvek 28.9.2010 20:45:43
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ivimila: a kdo řekl že jsem se dostal do bezvýchodné situace. Je to diskuze o ničem, protože je to každýho názor. Budem tady na sebe házet další argumenty proč a proč ne a v godově případě (kterého sem se rozhodl doteď kompletně ignorovat) který jenom prto že jsem neodhadl cenu televize říká že mám IQ 14 čímž se hanebně zmýlil, i špínu. A pak druhá godova věta akorát potvrdila můj názor.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 28.9.2010 21:13:46
Airman First Class

Odpovědět s citací

NewAsgard: Já. Ano, každého názor, ale když už tu tedy píšeš faktické chyby tak to s tím "každého názor" jaksi nesouvisí. Když napíšeš 3 příspěvky za sebou, které jsou naprosto mimo, tak se nediv, že se ti lidé začnou takhle smát a narážet na IQ :lol:

Příspěvek 29.9.2010 13:57:40
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doporučuju si projet definici IQ. A vysvětli mě, co je na nich mimo? Když mám to IQ 14.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 29.9.2010 15:48:25
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ty jsi vážně případ :lol:

Udělám si na tebe čas a ukážu ti, kde všude jsi chyboval, i když nechápu proč na to odpovídat znovu. Ale když ti to jednou nestačilo...:

NewAsgard píše:
No, tak zas taková slátanina to není, protože má více méně pravdu.

NewAsgard píše:
Ale nepopřeš že na hry je prostě PC nejlepší

NewAsgard píše:
Ale poslední dobou mě docela vytáčí trend dělat dobrý hry jenom na konzole a na PCčkáře se úplně vys***.

NewAsgard píše:
Hráč 2 si koupí X-Box za 10 tisíc, televizi (bez které je X-Box docela na nic) za 9 000

NewAsgard píše:
Kupují si stejný hry, ale jeden mnohem levněji, než druhej a to nepočítám, že na PC si je může i stáhnout (na Xbox taky, ale ne v takovým množstvím).

NewAsgard píše:
hráči 2 postupem času nebude stačit X-box a tak bude muset koupit novej za dalších deset tisíc.

NewAsgard píše:
za pár let s tím, že mu začnou blbnout ovladače

+ tvoje ceny ve výpočtech jsou naprosto směšné :lol: na nic se neptej, na všechno jsi dostal odpověď

mimochodem nemusím znát definici IQ abych pochopil proč ti to napsal :smile:

doufám, že mi to moderátoři prominou, někdy se mi zdá, že jak se s tímhle člověkem bavím sám, tak se mi ostatní smějou, že mu na jeho "povedené" názory vůbec odpovídám :lol:

Příspěvek 29.9.2010 18:11:59
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

BlackOrion: To je otázka... ono moc nejde srovnávat PC CPU, XBox CPU a PS3 CPU, bo jsou to všecko úplně jiné architektury... Popravdě by mě vážně zajímalo nějaké to srovnání v čem je které CPU lepší, ale taky je pravda, že architektura x86 (PC CPU) je prostě mizerná a ten největší omyl v PC historii...
A souhlasím... cenově PC nemůže s XBoxem a PS3 soupeřit, když je jak Microsoft tak Sony můžou prodávat pod cenou (vím, že to dělá Sony, ale nevím jestli Microsort nebo jaký má z XBoxu případný zisk), protože (jak se už napsalo) hry stojí o 1/3 víc a právě to jde do kapsy Sony a Microsoftu.

Příspěvek 29.9.2010 18:50:44
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Skrejm:No tak to urcite je naka nevyhoda u tech drasich her na konzole ale Xbox je levnejsi nez PS3(a i hry sou vetsinou o par korun levnejsi na xbox :D ) protoze si to Microsoft muze dovolit hlavne proto(nevim to je to jen muj nazor)protoze Microsoft ma vysokou prodejnost:
1)zlate clenstvi-multiplayer co dodat?
2)Microsoft pointy-za to se jeste kupujou arcady od microsoftu,pridavky do her napr.Left 4 dead-the passing coz je na pc zadarmo kdyz mate steam a plno dalsich veci a hovadin.
Takze proste na Xboxu neni nic zadarmo takze snizujou cenu xboxu aby nalakali lidi ale veskutecnosti sou to strasny hajzlici :D
Ale rozhodne mi nikdo netvrdte ze na hry je nejlepsi pocitac to je teda opravdu smesny to se musi uznat. :)
XboX 360 Player

Příspěvek 29.9.2010 19:17:40
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok, s tebou jsem skončil. Dělám si srandu. Moudřejší ustoupí a tak uznávám že jsem napsal pár blbostí, ale za svým názorem si stojím, ale asi nejsem v tomhle "oboru" tak zdatnej. Já jsem spíš přírodní člověk, holt. :)
EDIT: číslo 3 je ale pravda. Zpousta her vzniká na konzole a na PC se vykašlou.
Naposledy upravil NewAsgard dne 16.2.2011 20:25:52, celkově upraveno 1
Obrázek
Povídka První hrozba

PředchozíDalší

Zpět na Počítače