První polovina se mi líbila více než druhá, výcvik klonů byl bezva, i to, jak se museli "sehrát".
Současná "scéna" s Greavusem dle mě měla chyby a ta hlavní byla, že s ním bojoval Obi jako v Ep. 3, což si odporuje, protože v tom filmu měl Obi výraz WTF, když na něm viděl ty meče...
To ano, ale hned, co se mu objevili v ruce, popřípadě, když s nima začal točit, tak Obi těžce nevěděl a dokonce mu to Grívus vysvětloval, že ho to naučil Dooku, najednou se ovšem dozvídáme, že už s ním takhle bojoval...
No že má meče věděl už i v Ep. III, když je viděl na můstku Neviditelný ruky, ale řekl bych že byl spíš hotov z toho, že se mu před hlavou roztočili dvě vrtulky... Vždyť na to tak prapodivně koukal a pak poručil "stop"
Říkal, že je to jeho sbírka, to mohl mít jenom tak na okrasu jako trofej. Čučel na to teda vyjuchaně, což pochybuju, že by dělal, když se s tím už setkal...
protože může sílu používat pouze v obraně? I když tohle pravidlo postrádá význam, když v Clone Wars tu sílu používají jak pomatení a ve třetí epizodě tam Yoda háže po Sidiousovi "sedačky" . A ještě jedno vysvětlení. Bylo by to moc jednoduché a G. by už dávno někde seděl za katrem.
No, v původních Clone wars přesně tohle udělal Mace Windu, a G. z toho vyvazl z rozdrcenyma plicema a tim otravným kašlem. Akorát že tědka už je to asi non canon...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain
Tak jsem se na to taky koukl a je to dobrý. Wanted: no co vím, tak s ním bojoval i na Malevolence, nebo to byl Anakin a určitě se z hlášení třeba Kit Fista dozvěděl o jeho způsobu boje. Mark Jackob: Neměl na tý jeho planetě taky 4? Balial: nechápu co je na tom nekanonickýho?
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)