Teal´C, no, máš pravdu v tom, že se usměje, dělá vtípky a tak. Ale ten jeho "vztah" s Ishtou vyzněl doprázdna. Mohli ho třeba oženit. Jak přišel ve Family Ties na to "představení" o vaginách, tak jsem si říkala, že by mu měli sehnat holku
V SGA měl největší potenciál Rodney a v první sérii s ním dokázali dělat divy. Jenže pak ve druhé sérii přepli na komediální strunu a z Rodneyho se stal šašek. A zatímco se třeba Martin Gero v Mrs.Miller pokusil ho popostrčit, v Irresponsible dloubal lžící do zdi. Proč? Protože tu epizodu psali Mallozzi a Mullie, kteří jsou hlavně producenti, ne scénaristi. Takže zase vývoj žádný
Slouží jim jen k tomu, aby lidi "bavil" tím, jak ho všichni ponižují a dělají z něj šaška. Tři roky by ho přece musely normálně změnit.
Docela se mi líbil směr, jaký nabral po Tao of Rodney, hlavně v posledních dvou epizodách, kdy byl skoro ten starý dobrý Rodney.
Carson-byly doby, kdy jsem ho chtěla uškrtit. V první sérii brečel do kamery, že chce mámu a ve třetí už chodil na mise s týmem, i když tam v podstatě neměl co dělat. Jen nevěděli, co s ním. To je problém hlavní postavy, která je v titulích. Tohle často bylo u Weir, která se jen zjevila s počítačem, něco řekla a zase zmizela. Carson se v Satedě a hlavně v Common Ground choval totálně mimo, hlavně v Common Ground. Pak v Return, naopak, křičí, že nenakrmil želvičky, totální obrat. Je škoda, že ten jeho potenciál nevyužili. mohl mít třeba deprese, výčitky svědomí...neměl.
Prostě to zkrátím, postavy u obou SG stojí na místě hlavně proto, že mezi spoustou těch Cooperů, Mullieů a Mallozzi, je jeden Martin Gero, jeden nováček Ken Cuperus, kteří umějí psát epizody, věnované postavám. Ale to je zatím málo. Možná to, že SG1 skončí, dá SGA nový impuls a oni se konečně pořádně s novou energií vrhnou jen na jeden seriál. Uvidíme.