Ok jsem naprosto a naprosto zmaten. řekněme že se v tom teoreticky vyznám (což je pravda, jen nechápu systém) tak nevím co mám číst.
Jestli se nepletu je tam nějaká první a druhá část, pak jsou tam nějaké povídky "DarkLordovi povídky" pak nechápu proč totéž zakládáš víckrát (do teď jsem si i myslel že se nacházím v povídkové sekci) nadále nechápu smysl toho všeho.
Pokud máš povídku a chceš se o ní podělit tak je lepší jí vydávat tady, a pokud jí někde máš, tak alespoň úvod a odkaz (při nejhorším) ale ne vrazit odkaz a starejte se... kdybych se nenudil (na což asi vsázíš) tak se ti na nějaké klikání zvysoka víš co... nehledě o tom nepochopeným systému řazení... doporučuji ti to fórum krapet urovnat, je to šílenej, ale fakt šílenej bordel!
...
edit: zapomněl jsem na "Stargate:Andromeda" ke které patří ty dva díly...
Já to teda přečetl a musím říct, že jsem zmatený. Proč ta zbytečná vulgarita? Nelogičnost v ději? Nehledě na absolutní banálnost dialogů. Navíc ty barvy jsou použity opravdu hrozně, hlavně žlutá.
ok 1) uspořádat fórum (pokud na něj hodláš jen odkazovat) 2) špatná sekce? 3) dialogy - na barvy zapomeň - používej uvozovky - piš kdo s kým mluví 4) děj 5) úprava
jo a NEČETL jsem to celý, ale vždy jen nějakou část, je to sice krátký, ale už jen kvůli barvám to nepřečtu...
EDIT: doporučuji přečíst, něco tady na fóru a všímat si detailů..jak je napsaná přímá řeč, jaká je použita úprava děje... ale nekopíruj, uč se!
Nebudu ti lhát. V poslední době se tu objevila spousta začínajících autorů, ale tohle bylo to nejhorší, co jsem měl možnost číst. Máš co zlepšovat, zaber. A hlavně ponaučení pro příště: základy armády netvoří tři slova ("k*rva" a "ano, pane").
Naposledy upravil Vanguard dne 29.8.2010 21:45:28, celkově upraveno 1
upřímě musím souhlasit s Vanguard/em a nejhorší? no tady není nějaké první místo nejhorších povídek..ne vždy se to totiž povede a hlavně těch nepovedených je už více snaž se třeba to půjde
edit: ve všem souhlasím s Vanguard/em taky jsem měl svůj začátek