Co třeba zopakovat poCzechTrekový srázek? Mohla by být větší účast ale asi by to byla neděle...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Hm, v tu dobu je spousta jiných akcí, na které bych se jela podívat. Docela bych uvítala sraz ten týden potom. I když, pokud by byl sraz v neděli, tak bych to měla zvládnout.
Já bych měla mít volno jak ten víkend 11.-12., tak snad i tu příští neděli, ale sobotní sraz by mi vyhovoval víc. Chtělo by to, aby se vyslovilo ještě pár lidí...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?
já jsem spíš asi pro příští týden... teď v neděli budu muset večer vyzvednout rodiče na Smíchově, takže bych už na sraz musel jet autem a na Andělu se blbě parkuje....
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
No dovol?! Kdo řiká, že se nechci sejít jen s tebou? Já jsem jen chtěla bejt plně informovaná, abych znala všechny aspekty, který by mohly bejt relevantní pro bližší určení termínu srazu.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?