Já jsem taky pro atom. Jadernej odpad to snad zase takový problém, není. Za těch +/- několik 1000 let jsme do svrních částí pláště vyvrtali určitě dost děr na to, aby jsme bezpečně uložili radioaktivní odpad a aniž by vám to způsobilo růst třetí nohy či výskyt mutovaných čmeláků velikosti autobusu. Určitě je dost lokací, které nejsou pod vašimi městi atd. Greenpeace a ostatní zeleňáci mi můžou nanejvýš políbit prd.. moc nemam rád, když slyšim o těch jejich zbytečných akcích, který nás jen zbytečně zdržujou. Ať si radši dají velrybí sendvič a počkaj až vědci vyrobí syntecké maso. Kde by jsme mohli teďka být kdyby soudruzi z Černobylu nemysleli jinými částmi těla

. Poslední komu zbyl rozum za těch posledních +/-20 jsou asi Francouzi ohledně atomové energie, která pokračovala dál ve stavbě a jaký to tam mají teď? Umírají lidi snad masově na nemoci z ozáření. Ještě k odpadu. Ten taky nebude v podzemí věčně. Čtvrtá generace atomových reaktorů by měla být schopná získávat energii i z transuranů a jiný humus co zbyl po štěpení U235 a tim snížit výskyt radioaktivního odpadu na minimum. Pokuď si to pamatuju dobře, tak čtvrtá generace by měla být začít stavěná masově někdy po roce 2050.
Snad mě za tenhle názor neukamenujete