I když je stará tak jí ukazujou jako nejmodernější výtvor antiků něco jako byl O´neall pro asgardy v díle 4x1 nejspíš prodělala mnoho modernizací a celkových úprav ,když by to prováděli replici tak by to nebyl problém.
jako každej má jinej pohled..., ale jsi střízliv? 1) na 3 a 5 místo jsi dal naprosto stejný lodě (jen se jinak jmenují...) 2) mezi ony lodě(tedy na 4 místo) jsi nacpal starej vrak (s ohledem na sílu, opakuji na sílu lodě)
a ostatní ani komentovat nebudu, to už je jen věc názoru...
Ou, tak pokud tě urazilo ono mikro písmo, tak se vážně omlouvám, ale příště až mě budeš chtít oslovovat jménem, tak prosím velký písmeno i když myslím, že mi na tomhle fóru můžeš tykat (ovšem nevím kolik je tobě, takže pokud jsem tě nabídkou k tykání urazil, tak se opět omlouvám).
Jinak co se buzerace týče, tak věř že až tě začnu buzerovat, tak to poznáš. Ve skutečnosti mi někdo (nebudu jmenovat) o tobě včera řekl a co jsem se tak zběžně koukal, tak jsi byl věčně mimo mísu, nebo jsi oznamoval všemi známá fakta, jako by to byli revoluční poznatky... Na tvém místě bych se místo rozčilování nad sebou pořádně zamyslel a třeba i uznal chybu.
[edit] Jo a víš na jakým principu funguje DISKUZNÍ fórum...? [/edit]
Btw: Pokud máš tendenci reagovat, tak prosím do PM, ale počítej až se 14 denní odezvou na odpověď.
a abych nebyl úplně mimo téma...
na první místo bych umístil cokoliv, co ovládá hlavní postava... kdyby Scénaristé chtěli tak strčí Mckayovi sendvič a chilli papričku a pak by se teprve děli věci...