Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Galaxy At War [Aktuálně 10.Díl, Skončeno]

Galaxy At War [Aktuálně 10.Díl, Skončeno]

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Díl dobrý, ale mám takovou obavu, že by se nevydali s posádkou plnou technikou a nezkušenou do boje.

Taky to bylo takové moc uspěchané, ale rozhodně se zlepšuješ.

PS: neber to jako kritiku :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jo zlepšuješ se. Tak mě napadlo. Nemá být ten úžasný Bleckbert, Blackbird. Jako Černý pták. Bleckbert nic neznamená. :hmmm:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
orijský štít vydržel jenom 4 zásahy.:) ale to je jen detail..osobně si myslím že hatak by vydržel max jeden zásah do štítu...pak druhej na destrukci ale to už sme OT..:)

byl jsem si jistej, že je to 8...

teď jsem se na to díval a je to 7-8zásahů...( toto neurčím přesně tam je to "nepřehledné" ta jedna část ) :)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Mno tak jsem to nějak přečetl.
Dle své zkušenosti jako autora a jako čtenáře (to především) je několik nepsaných "pravidel"
-Logika
-Děj
-Gramatika
-a to co se dá shrnout pod slovo Kvalita

-Styl povídky (scénář, vyprávění...)

Můžeš mít vše až na jedno a hned tvé dílo bude mít dost problémů. Můžeš mít super děj, pravopisně vše správně, dokonce i kvalitně, ale jak bude chybět logika, tak už to není ono, a totéž platí pro každou položku onoho seznamu, možná by se toho dokonce našlo více, ale tohle je jakýsi základ.
... styl povídky jsem tam dal jen jako doplnění, protože každý má jiný vkus...
;)

btw: nevím jestli to náhodou nemáš zablokované, či jsi opravdu off, ale psal jsem ti na ICQ ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

to artos25977: štít jenom čtyři zásahy a na loď tři..:) proto ti to dává 7-8 zásahů víš..:)

D.Dušek

Odpovědět s citací

Dragon: Má antispam ochranu, nedopíšeš se mu když si nejseš stoprocentně jistej, že je online.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

aha, tak mu pak napíšu PM...po prázdninách, až bude více času...
díky za info.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

D.Dušek

Odpovědět s citací

Tak co Vašek-Daygles, chystáš se napsat novou povídku? Nemám co opravovat a data, která jsem smazal jsem úspěšně obnovil... takže co bude? :palka:

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak a je to to čeho jsem se obával, jsem tak nějakou dobu bez nettu ale snad to někdy dopíšu, zatim se mějte all a drřte palce.
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nieje to síce :jako: Super poviedka :jako: , ale zlepšenie tu naozaj badať. :yes:
:write: :arrow: :ok: :bye:

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

N1 dostal jsem se na nett takže povídka bude během dvou dnů.
Obrázek
Albert Einstein

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Galaxy At War (část šestá)
Destiny

2027, Volný vesmír kousek od Dakary.
Všechny pozemské lodě, což momentálně činilo několik BC-304 a hlavní vlajkovou loď Bleckbert, se připravovaly na následující bitvu, dolaďovaly se poslední úpravy a mohla být zahájena operace Dakarská bouře.
„Kapitáne, všechny lodě jsou připraveny a čekají na váš rozkaz ke startu!“
„Děkuji, seržante, nyní se všichni připravte na kodrcání, vstupujeme do Hp!“
Otevřelo se zářivé modré okno a všechny lodě byly v mžiku pryč.

Mezitím - oběžná dráha Dakary.
Na můstek velícího Hataku právě přiběhl věrný sluha.
„Můj pane, lidé se vracejí, máme na senzorech několik nepřátelských kontaktů!“
„Konečně, upozorněte flotilu a plná bojová pohotovost,“ jaffa na můstku se jen pousmál a usadil se do svého křesla.
Najednou se rozezněl poplach a otevřelo se obrovské Hp okno, ze kterého vystoupila Destiny.
„Neznámá loď se právě objevila, je to pane, je to neznámý kontakt, co uděláme?“
„Okamžitě zahajte palbu!“
Ze zbraňových platforem všech Hataků čekajících na orbitě začaly tryskem vylétat ohnivé střely a namířily si to přímo k Destiny.
Jejich štíty jenom zářily a s nadšením pohlcovaly energii palby.
Na palubě Destiny velitel posílal subprostorovou správu lidské flotile.
„Pozemská flotilo, tady je podplukovník Mitchel, velitel lodi USS - Destiny, přišli jsme vám na pomoc, prosím odpovězte!“
Bleckbert toto vysíláni zachytil a jeho kapitán se okamžitě přesunul k obrazovce, na které byl vidět úsměv velitele Destiny.
„Ou veliteli, přicházíte právě včas, dobře, trochu nepřítele pošťouchejte, než dorazíme, Bleckbert konec.“
Zpátky na oběžné dráze Dakary zatím Destiny odolávala nepřátelské palbě jako malý kluk čekající za hradbou.
„Štíty na 90%, zbraně nabity a čekáme na rozkazy,“ všichni v tom poznali hlas Eliho Wallace, ovšem bylo slyšet, že je starší.
„Palte podle libosti!“
A na tohle všichni čekali, všichni se okamžitě přesunuli ke svým konzolám a dělali svou práci.
Destiny spustila ze všech svých zbraní, jeden Hatak sundal zásah z hlavního kanonu umístěného pod trupem, další byl zase zasáhnut asgardskýmy railguny a po několika zásazích byl dole.
Takhle to rvalo ještě několik minut, než zbylo jenom několik lodí, když v tom z Hp vystoupily spojenecké lodě.
Na můstku Bleckberta se kapitán postavil a rozhlédl se po prázdnu kolem.
„Pane, kromě Destiny tu máme jenom dva hataky, kam se poděly všechny lodě?“
„Myslím, že na tohle nám odpoví velitel Destiny.“
Zbylé dva hataky ale na nic nečekaly a okamžitě skočily do Hp.
Mezitím na planetě zůstaly ještě stovky Jaffů, kteří byli ozbrojeni a byli i ochotni zemřít.
Na oběžné dráze se shromažďovaly lodě a pomalu začaly vypouštět výsadková plavidla…

Za korekci a převod do PDF děkuji Danu Duškovi (D.Dušek).

Povídky naleznete v mé veřejné složce:
http://ulozto.cz/m/m4tt/GAW/
Obrázek
Albert Einstein

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jo, tak teď sem ale úúúplně mimo. :wall: :wall: :wink: :wink: :stupid: :stupid:

Ta U.S.S. Destiny je jako Destiny z SGU :?: :?: :wink: :wink:

Jestli jo, tak co tam dělá Mitchel :?: :wink:

A od kdy má tak výkoný štíty, asgardský paprskomety a reily :?: :?: :wink:

A jak by se jí podařilo dostat se z galaxie několik miliard světelných led od té naší na Dakaru jen za 17 let :?: :?: :?: :?: :?: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:heat: :scared: :hmmm:, tak nevím jestli vzhledem k množství logických nedorazů a faktických nepřesností stojí za to pokračovat, dokud si autor nedoplní mezery v "SG znalostech"...jak už naznačil sgcatlantis

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no já nevim jestli se mi to neplete s jinou povídkou, ale domnívám se, že zajali těžký orijský křižník, pomocí zdroje z něj, který je umístěn pod základnou na zemi je možno vytočit Destiny .. takže tam poslali zásoby a nový typy generátorů a opravili a vylepšili loď asgardskými paprsky a railguny. Nevim co je na tom nepochopitelnýho ... jedině snad si nepamatuju, jestli se vysvětluje, jak se dostala ta loď zpátky do naší galaxie :D ... ale to už snad nebude problém vysvětlit vylepšením motorů pomocí antické a asgardské databáze ;)
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky