Mně už to nebaví číst

Ray: nedávno jsem viděl přejetou ženu vlakem na vlastní oči, uteklo jí děcko, tak ho zachránila a sama se zabila... Šli po zakázaném přechodu a ještě dopustila, aby jí tam, kde jezdí EC 100 km/h uteklo, nevím, když tam jdu se svým 3letým bráchem, tak ho držím pevně u sebe. Říkalo se, že spíchala na vlak... ten, kterým chtěla jet, tam ještě nebyl... wtf? Zastávka vlaku vzdálená asi 200m, přejetých opět nespočetně, protože hold spíchají na druhou stranu, podchod použít nemohou a myslí si, že ten rychlík předběhnou... záznamy z kamer i můj bratranec na vlastní oči viděl, jak to tam toho člověka "rozstříklo"

Ano, já tama chodím taky, nechodím po přechodech... ale ejhle, jsem furt tady a nikdy jsem nebyl blízko tomu, aby mě to zranilo/zabilo. Já se dívám nebo poslouchám (ano třeba auto jde dost dobře slyšet, o vlaku nemluvě). Někteří lidé na to nadávají, že si spoustu věcí plánuji, ale taky mám mnohem, mnohem menší šanci, že se dostanu do situace, kdy budu muset přebíhat koleje, kde není nic vidět doufajíc, že mě ten vlak přeskočí

. A jak si psal s tím sportem... ne, tohle se mi nestalo, troufnu si na co mám, popřípadě skončím, ale hlavně NEJSEM SÁM!! Mimochodem, dneska se utopila nějaká ženská tady kousek. Když se neumí sakra koupat, tak ať tam nelozí... Další demence, to jistě znáš... po dálnici/silnici 150 km/h v protisměru, plná čára, zatáčka... tohle zařadíš kam? Tohle já řadím mezi demenci, jelikož za to ten člověk může jasně. Ano, může pospíchat, ale co je sakra důležitější než to, jestli tam vůbec dorazím (jestli vůbec někam) nebo tím nevezmu život někomu jinému? Stejně tady ti, co tak rádi předjíždí se zaseknou o pár aut dál a vyjde jim to na stejno.
I kdyby to kolo měl za 100 000, pořád kola neumí plavat a bylo jasné, že neprojede. Kdyby se mu nic nestalo mezi ostatníma by byl jen za debila, takhle je za mrtvolu

Se zvířaty... Nejsou nejchytřejší (to jsem nikdy neřekl), v bažině zapadnou, když se jdou třeba napít (řekněme si to narovinu: plno lidí by si vodu nesehnalo nebýt kohoutku a dobré vody v kauflandu) nebo když zdrhají před lovcem (ano i člověk se občas přizabije, když před někým utíká). To, že se dostávají na území lovců (ti většinou si to území dělají podle té zvěře, to je jasný) může být taky způsobeno jídlem, hold tam roste tráva, tak se tam půjdu nažrat, stejně nemám co ztratit, chcípl bych tak jako tak

To co jsi psal o té 200Kč... to byla chyba, ale né smrtelná, lidi (nevím, kde je ten pud sebezáchovy) by se o sebe měli líp starat a dávat na sebe větší pozor, protože (jak jsem psal výše) mi nepřipadá, že by na sebe nějak víc dbali, hlavně, když stihnout přijít o 5 min dřív domů, stihnou poradu a podobně...
St0rm: jablka: tohle je demence toho řidiče

EDIT: sorry za chyby, jsem dost unavený, asi po měsíci jsem vstával před 7h ranní