Já přemýšlím o novém mobilu a jaké máte zkušenosti s My Phone 8870.Taky prosím napište jaký je celkový dojem a hlavně kvalita plastů a displeje a jak je na tom co se týče aspoň minimální odolnosti.
Nebo HTC, nebo Samsung. Já nechápu to neustále protěžování Nokie, potažmo Symbianu. Samsung dnes=Windows Mobile/Android, u HTC to samé. Omezovat se na jednu značku, jeden systém.....
Nokii protěžuju proto, že už tuhle značku používám několik let. Začínal jsem s 5110 a ta funguje dodnes, což se nedá říct o jinejch značkách. Pak jsem měl nějakou v plastovym krytu a funguje dodnes. Teď mám E52 a spokojenost.
Já hlavně nechápu, proč si někdo chce koupit něco, co zní jako vietnamská kopie I-phonu. Hlavně za tu cenu mám takový tušení, že to bude hroznej shit. Tim spíš, že je to dotykáč.
Pokud dotykáč, tak jedině HTC, ale to jsme cenově někde jinde.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
No tak k tomu čajna dual zářízení jsem se radši také nevyjadřoval. Jinak takové to dělení na dotykáče atd, myslím, že je naprosto na nic. Primární jsou snad funkce ne? Tedy individuální požadavky uživatele. Důležité je také zpracování. E52ku jsem zvažoval také, ale po letitém používání WM, jsem toto nakonec zavrhl. Samsung doporučuji z jednoho důvodu, širší nabídka Android telefonů, ale hlavně Windows Phone. U mě je to Omnia Lite a maximální spokojenost-za ty peníze.
Pokud chceš něco levnějšího a přesto kvalitního, tak doporučuju LG GD510. Včera sem ho dostal a sem nad míru spokojenej. Asi je to tím že můj poslední mobil byl Sony Ericsson K200i . Většího šunta sem neviděl.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
G.o.d -e, a zkoušel si i neco jiného než Nokii? Protože ono hodně telefonu, mimo značku Nokia, funguje "dodnes". Např. SE T630 je hodně houževnatý Jen to chce nechovat se k telefonu jako hovado...
Moje sestra taky používá siemense už 6-7 let a funguje stále jinak kdyžtak konec tohohle topicu sem našel fórum o tomhle a prej je to pěknej shit hlavně display (sem to i trochu čekal).Jinak HTC používá dost součástek (hlavně dispeje) od samsungu.
Tak on skoro každej mobil vydrží dlouho pokud nemá nějakou chybnou součástku třeba zmetek kterej prošel omylem při kontrole nebo nějakou konstrukčí vadu třeba jako měl oblíbenej k750i tomu upadával joystik.
Když byl k750i ještě v oblibě, tak ho měla celá třída. A všichni si stěžovali že jim upadává joystick. Ale když david říká že je to vyřešeno tak navrhuji kosh.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Ja si na mobily moc nepotrpím, pre mna je hlavné, že sa na nom dá telefonovať a má to MP3 ale ked si už mám vybrať tak jednoznačne Samsung. Je to vynikajúca značka. A ked si zoberieme cenu tak rovnako vybavený Sony Ericson alebo Nokia stojí asi o 25% viac. Jediné sklamanie pri týchto mobiloch sú témy.