Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Normál hodíš ho třeba na [url]imageshack.com[/url] a tam ti to vygeneruje odkaz a ten hodíš sem
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
A máš nainstalovaný Star Wars: Empire at War?! Tohle je mód! Ne samostatná hra. A jestli tam nemáš původní hru, tak to sem radši ani nepiš, nebo se zblázním.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Zdravím, hele už se to tu řešilo ale nevyřešilo se, mám problém hrát mod přes LAN, může někdo poradit jak to udělat aby to šlo? Konkrétně se ve hře nevidíme a nemůžeme se k sobě připojit. Používáme Hamachi.
Nevim jestli ti to pomůže ale já to hraju s bratrem přes lanku(máme propojený PC pře kříženej drát) a vsechno docela funguje jak ma sice to nekdy vypadne ale na to se dá zvyknout. K tomu hamachi skuz vytvorit novej server hodne lidem to pomohlo
Díky za tip,. bohužel přístup k lan cabelu nemám, a nová síť nepomohla, v klasické hře (star Wars) se vidíme i v Lanu, ale v SG ne. Neví někdo jak to rozjet?
Mám stáhnutej ten patch 1.2 Carls nebo jak se jmenoval... a chci se zeptat. Hraju GC a když dám vesmírnou bitvu tak proč nemůžu odletět z bitvy tím Retreat ?! Mám ho prostě šedé a u 1z5 bitev ho můžu použít... Má to tak být ?! u Té základní verze mi Retreat fungoval normálně