Ten trest co mu hrozí je debilní a hloupý. Pět let ve vězení? Blázni, člověk někoho zabije, jde na dva roky a ještě ho za rok pustí za dobré chování. Naše justice je.....nenalézám to vhodné slovo. Škoda za desítky miliónů? No to určitě.
Přesně, škoda v milionech je totální blbost. Když se budeš s někým soudit, tak musíš škodu doložit. V tomto případě stačí, že se údajný počet downloadů vynásobí nejspíš cenou vstupenky - fakt k smíchu. Chci vědět, jak dokáží, že každý kdo si ho stáhnul, by na něj šel do kina (v případě, že by na netu nebyl)
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!
opravdu 5 milionů a ještě k tomu vězení je přemrštěné
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
To je dobrá kravina ale bohužiaľ taký je autorský zákon. Ale aj tak si myslím, že to príliš nafukujú.
Inak Simpsonovcov som videla včera a bolo super. Spidevepř Ešte že sa to Slováci nepokúšali preložiť a bolo to v češtine
I´m damn proud member of Sheppofilclub [img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]
jj s tou znělkou se Green day vytáhli . Z prasete sem taky nehohla
Toto je spoiler!!!:
super bylo jak přijížděly do Kanady ... to okolí , tak Homer vyndá ten obrázek před sebe hmm tak tuhle část si nepamatuju najednou ho sundá a tam úplně to samý
Jo dobrej filmek. Seriál moc nemusím ale tohle bylo dobrý.Já jako fanoušek Green Day sem tu znělku okamžitě stáhl. Textová nápověda: Dá dá da dá dá dá da dá dá Nebo ten rybník. Nicméně druhá polovina filmu už tak dobrá nebyla. 8/10
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
Vim setsakra malo Nasledujici text obsahuje spoilery17 - Jay a mlcenlivy Bob vraci uder 18 - MASH 19 - Simpsonovi ve filmu 35 - Dokonaly trik ackoliv sem nevidel