Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SGA - Navo Incursis - 20. Ellis

SGA - Navo Incursis - 20. Ellis

Příspěvek 30.5.2010 00:41:27
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No kdo jsou "nepřátelé" tuším :) Jinak dobré a musím ti vyčíst to samé, co vyčítali mě u prvních dílů... odděl přímé řeči na nové řádky. Většina jich tak je, ale těch pár co nejsou docela kazí celkový dojem. Jinak se mi líbí tvoje chemie mezi postavami.
Mám dotaz, připomínku, odhad, předpoklad... na tvoje použití dat, ale nechci to psat sem, kdybych se náhodou trefil, takže pošlu do sz :D

Příspěvek 30.5.2010 06:24:40
Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

JJ Musím súhlasiť so StOrmom: ,,odděl přímé řeči na nové řádky" :yes:
Nestihol so skôr zareagovať, ale tento príbeh (záleží ako vážne v ňom chceš pokračovať) môže byť celkom zaujímavý. :)
Zatiaľ je to len úvod a možno práve v nasledujúcich častiach sa rozhodne čo sa z neho stane. :wink:
Teším sa na pokračovania a držím palce. :smile:
:write: :arrow:
:bye:

Příspěvek 30.5.2010 06:25:54
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, není to špatný :arrow: Další díl :D

Příspěvek 30.5.2010 09:02:10
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

předpokládám že stejný počet lodí máš proto, protiože veškeré zdroje padli na Arga že??...:) jinak by to chtělo aspoň jednu nebo dvě lodě protože každeej rok přibývala jedna...navíc te'd má Země mnohem větší možnosti s odhalením brány takže by to mohli být i dvě až tři lodě na rok..:) ale to je jen můj návrh a dělej si s ním co chceš..:)

Příspěvek 30.5.2010 10:27:48
ramnogh Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jsem rád, že se zatím začátek líbí. :) , jinak momentálně mám hodně práce do školy (prezentace, závěrečné testy atd...), tudíž další díl bude někdy v příštím týdnu.

Ohledně přímě řeči: Díky za upozornění, pokusím se to psat na nové řádky, ať je to co nejsrozumitelnější.

Dále ohledně lodí: Daedalus304 mi čte myšlenky, protože přesně takhle jsem to zamýšlel:
Lodí je málo, jelikož všechny zdroje co se daly využít, se využily na stavbu Arga. Dále, nechal jsem si pár lodí doma v záloze (Daedala, Sun-Tzu a Hammonda), kvůli LA a rozhodně plánuju stavbu dalších BC - 304. (Je možné, že i další BC - 305, ale je to málo pravděpodobné, ještě uvidím...)

A ohledně nepřátel, nechte se překvapit... 8)
Toto je spoiler!!!:
Rozhodně to nejsou Furlingové...
Moje první povídka s názvem: SGA - Navo Incursis
-Jedná se o přímé pokračování seriálu Stargate Atlantis (přímo na díl SGA 5x20).

Moje první hra s názvem: Stargate incidents
-2D simulátor 3 stíhaček: F-302, Puddle Jumper a Destiny Shuttle

Příspěvek 30.5.2010 10:43:50
Major General
Major General

Odpovědět s citací

ohledně stavby sem rád že sem se trefil...a co se týče kolonizace??? určitě na to taky dojde a tím získáme mnoeh mvíce zdrojů...nemám pravdu??

Příspěvek 30.5.2010 10:49:46
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
ohledně stavby sem rád že sem se trefil...a co se týče kolonizace??? určitě na to taky dojde a tím získáme mnoeh mvíce zdrojů...nemám pravdu??

:hmmm: :hmmm: Věštče - Ano bude více zdrojů :D
-Jedná se o přímé pokračování seriálu Stargate Atlantis (přímo na díl SGA 5x20).

Příspěvek 30.5.2010 13:13:27
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak zatím je tovje první povídka do které sem se více méně trefil co se týče tipů..:)

Příspěvek 30.5.2010 14:11:57
Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No podle mě se povídka zatím pěkně vyvíjí. Ale nechcu bejt rejpavý, ale něco mi to připomíná Pegas, kolonie, BC-305, noví nepřátelé. Každopádně doufám, že časem narazím na větší odlišnosti.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 30.5.2010 14:53:10
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Neboj se patasy, je možné, že se ta povídka jeví podobně jako ta tvá,ale opravdu nehodlám zakládat kolonii terra pegasus, či psat o nepřátelích z alternativních realit. Jinak si vážím všech připomínek, díky.

Příspěvek 30.5.2010 16:04:43
Major General
Major General

Odpovědět s citací

myslím že těch nepřátel může být klidně víc...a můžou se mlátit i mezi sebou...takže to pka třeba bude dejme tomu 4 na 4...xD...:) jako každá rasa proti každé...+ spojenci a tak..:)

Příspěvek 30.5.2010 16:26:41
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:hmmm: :hmmm: A co třeba všichni proti všem :twisted: uvidíš, nech se překvapit

Příspěvek 30.5.2010 17:13:25
Major General
Major General

Odpovědět s citací

fšak právě takto sem to myslel...ale asi sem to blbě napsal...nevadí...hlavní je žes tomu porozumněl...a dal tomu úder na hlavičku

Příspěvek 30.5.2010 19:25:23
rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě překvapilo že celá flotila skákala po jedné lodi do hyperprostoru. Atlantida má obrovská přistávací mola kam si mohl lodě ukotvit a tim ušetřit obrovské množství energie a nepochybně se tak i rychleji přesouvat. Atlantida je tušim nejrychlejší mezigalatické plavidlo :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Příspěvek 30.5.2010 19:58:05
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No pokud vím tak Daedalos přistával na vodě vedle Atlantis, takže nevím nevím. Jinak k povídce. Líbí se mi hodně. Ale mám pár připomínek. Ronon se píše z jedním n a myslím že se jmenuje Sobolová a ne Sobelová. Ale neustále mě vrtá hlavou co je zač ta nová rasa. Akorát s mě ukradl nápad na povídku. 9/10
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky