Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x12 - Twin Destinies

2x12 - Twin Destinies

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.5.2010 12:17:29
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Evil: Spíš bych sázel, že "hádám že to zjistíme" patřilo k části otázky "Umí Šmoulové cestovat mezi galaxiemi?". Tvůrci se neradi ohledně SGU pouštějí do debat nějakého většího technického rázu, pochybuju že nám to nějak vysvětlej. Volker během Sabotage asi čtyřikrát nadhodil něco jako "Vždyť ani nevíme jak FTL funguje" a vždycky ho ignorovali...oni nám to prostě nechtěj říct :(
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 18.5.2010 15:06:12
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

to je celej lojza..:) ale taky v tom názvu cítím velký zklamání ale nechcu předbíhat bůh ví jak to všechno bude...takže si počkám na spoiler..:)

Příspěvek 18.5.2010 15:40:04
Freizy Airman
Airman

Odpovědět s citací

A co když se vůbec nejedná o lod, ale jen o tom, že budou mět zase nějaký osudový rozhodnutí? :D

Příspěvek 18.5.2010 18:44:15
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bude to blbost, to už je skoro jisté. Nemají odvahu, páč jde o prachy. Měla tam letět ta hyperstará Furlingská loď, aby se ti alieni taky využili, vedle ní Destiny 2 a loď co pokládá brány, Furlingové by vyrobili systém, loď s bránami by na planetu(y) posadila brány, alespoň by jsme ji někdy viděli, a Destiny 2 by to odškrtla hotovo. Pak by se tam nachomejtl Rush mrknul do databáze, a zjistil že naše planeta taky není úplně originální...

Příspěvek 18.5.2010 19:04:42
Major General
Major General

Odpovědět s citací

co tady furt melete o furlinzích...všechy lodě co vykládají a čekují brány sou antický...nebo mi snad něco v nějakým díle uniklo???
Naposledy upravil Daedalos304 dne 18.5.2010 20:53:30, celkově upraveno 1

Příspěvek 18.5.2010 19:23:47
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to nikto nevie ake su.
Obrázek

Příspěvek 18.5.2010 19:55:03
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale houby, narazili přeci na umělou sluneční soustavu, a když Furlingové tak dlouho zahálí může ty hvězdy a planety vyrábět jejich ultrastará ultravelká loď. Ale díl bude spíš o tom, že si šnupnou víc jedu od toho agresivní tvora v Time a uvidí 2x.

Příspěvek 18.5.2010 20:55:18
Major General
Major General

Odpovědět s citací

to nikdo neví kdo to postavil tu sluneční soustavu..t.řeba to může být i z nanitů..bo se šmoulíci náhodou dostali ke kousku technologie kterou náhodou zapnuli a stalo se tohle...to nikdo vědět nemůže ale furlingové to nejsou na to dám koule....

Příspěvek 18.5.2010 21:35:39
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

noooo hele ten rádoby "ráj" mi něco připomíná....vzpomeň si na SG-1 6x15 - ztracený ráj....odkohopak? furlingové....to že tam, kde sg1 byla, nebo teda v mw furlingové nejsou neznamená, že vymřeli.....ale já být Danielem tak se asgardů na to už dávno ptám, kde jsou a tak... :lol:
ObrázekObrázek

Příspěvek 22.5.2010 17:39:08
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nano co? Bože jen TY NE!

Příspěvek 22.5.2010 18:02:34
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Proboha už dost. Takže naposledy.

Tvůrci, jmenovitě myslim Cooper, několikrát říkali, že Furlingy sme nikdy neviděli, ani neuvidíme, jen jejich technologii, a že velice litují toho, že je vůbec kdy vymysleli.

Stejně to spousta lidí nechápe a ptá se, jestli budou v SGU Furlingové. Odpověď Mallozziho na blogu: NE, NE, NE

Umělou sluneční soustavu postavila dosud neznámá rasa daleko mocnější, než Antikové (zdroj opět Mallozzi).

Vysvětlení absence Furlingu naší Galaxii je v sg kontinuitě v současnosti bráno že vymřeli, když se vzdali technologie aby vytvořili utopickou kolonii na te jedne planetě. Goauldi ji infiltrovali a všechny zabili. Pro ten díl měly být vytvořeny i Furlingské kostry ale nakonec na ně nebyl cash.

Takže znova, Furlingove nejsou, nebudou a zapomeňte na ně.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 22.5.2010 22:59:26
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

posledna bola ze je to "nepravdepodobne"...pokial viem aj v SGA sme boli v tom ze Asgardi vymreli.
Obrázek

Příspěvek 22.5.2010 23:34:34
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já teda nějak nechápu, proč scénáristi litujou, že zatáhli do seriálu Furlingy. Je to, konec konců, jako kdyby litovali, že do děje zatáhli něco, co tam ve skutečnosti nezatáhli. Furlingy jsme neviděli, nevíme o nich vůbec nic. Pro mě za mě ať v SGU klidně jsou, lze si na ně vymyslet totiž cokoliv. Proto mi to opakování "litujeme zatáhnutí F do seriálu" zní hrozně dementně a amatérsky.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 23.5.2010 08:40:47
Major General
Major General

Odpovědět s citací

ale představ si že tě pořád někdo votravuje a co to je zač a kdy tam budou a proč tam nebudou...taky by mi to lezlo krkem..:) ale rasa mocnější než antikové??...mno podívejme se na to..xD...to by mohlo být supr...doufám že budou přátelští jinač asi dostanem na co?? na kokos

Příspěvek 23.5.2010 10:04:14
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ray: Jo, je to tak jak říkáš. Je to něco s čím přišli na začátku seriálu když se rozjížděl, a později to zavrhli. Něco jako že zat po třetím hitu desintegruje. To se jim pak taky nelíbilo později a od té doby už to v seriálu neuvidíš. Je to amatérský? No možná jo, hlavně je to debilita.

Daedalos304: Jo, přesně o to jde. U fandů za každou zatím neobjasněnou záhadou sou Furlingové. U každýho silnýho nepřítele najednou přiletí Furlingové a porazí ho. Je to trochu na zbláznění.

Dobře, samozřejmě já ten seriál nepíšu tak vám nemůžu říct, že tam na 100% nikdy nebudou. Ale něco by vám mělo říkat to, že jediný kdy je tam narvaly byl díl 200, kde si dělali srandu ze všeho možnýho, včetně sami sebe.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách