Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Originálky

Originálky

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 20.4.2010 15:21:35
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak jsem to prohrabal a mám..

Star Wars Republic Commando
Vietcong
Vietcong Fist Alpha
Operace Flashpoint Platinum
Armed Assault zlátá edice
Gothic 2
Empire Earth

A pak ještě asi tak 5 her z různejch časáků.

Jinak hry, které bych si koupil origo jsou Crysis, Crysis Warhead, Gothic 3 a Arma2 a Hidden and Dangerous 2.
Co se týká zbytku her, těch vysmahlejch např. call of duty 2, Jedi Academi a tak maximálně 10 dalších. Zbytek jsem postupem času buď vyhodil nebo někde zašantročil.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 25.4.2010 15:02:57
mafia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Někteří tu mají rozsáhlé sbírky, ale proč to skladujete, když to stejně nikdy nebudete hrát? Je to sice hezké, ale stejný efekt má vitrína plná krabiček s vytisknutými obaly.

Sběratelství je hrozná choroba, naštěstí jí netrpím. Sám mám momentálně jen tři originální tituly, každý jiného žánru, které si čas od času zahraju online. Singleplayerové hry je lepší po dohrání prodat a za utržené peníze koupit zase další.

Příspěvek 28.4.2010 11:25:43
Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja mam teda vetšinu her stahlejch ale nektere hry ktere sou dost dobre sem si kupil abych je mohl hrat online např.Crysis nebo Ghost Recon :Advanced warfighter 2

a taky si kupuju hry ktere me zaujmou a ja uvazim podle gameplay videí třeba na youtube ze za to stojí
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

Příspěvek 28.4.2010 12:16:26
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Panebože o multiplayeru v Crysis mi ani nemluv. Já jsem s tím normálně musel seknout. Některý lidi hold nedokázali pochopit, že většinu lid cheaty štvou :evil:.

Docela často se mi stávalo, že když už jsem měl čas sednout si k tomu tak na 2 hoďky, občas i víc, většinou hry kde bylo 32 hráčů na teamy. Objevil se nějakej blbeček co začal používat cheaty a prostě tu hru lidem zkazil. A mohlo mu 20 lidí psát ať toho nechá nebo ho dokonce prosit. Ale cheater je cheater prostě kretén. Už jsem to prostě nevydržel, bylo to každou hru a tak jsem to odinstaloval.

Příspěvek 28.4.2010 15:35:08
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To není ale vina Cryteku ale těch "kreténů".
A nyní ke mně a mým originálkám : BFBC2 , Crysis , GTA 4 , Nexus Jupiter Incident a snad i SC: Conviction.Jinak potom co udělal Ubi se svojí super nepřemožitelnou ochranou nevím nevím zda to mám od nich SC koupit nebo zajít na Warez
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Příspěvek 28.4.2010 15:38:30
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jestli si odpojuješ net, když hraješ hru tak na warez :wink: jinak nevím proč by ti měla vadit... nehledě na to, že kdo ví jak dlouho potrvá než ji u SC:C prolomí :wink: zatím se jim to povedlo jenom u 1 ze 3 her co jsou takhle vydané a trvalo to 2 měsíce a za chvíli má vyjít další hra :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.4.2010 15:43:59
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě jde o podstatu věci tý ochrany proč bych sakra měl být furt připojenej na net a posílat jim mí save (vím že to jde ukládat do pc). Ale pořád prostě musm být připojenej. A nevím která je ta 3 hra od Ubi ale pokud vím tak AC2 je prolomené a Settlers 6 taky ( od včerejška). A k SC:C on už server emulator je jen se čeká na values
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Příspěvek 28.4.2010 15:53:52
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A furt to stejné... ty se snad odpojuješ od netu, že ti to vadí? Podle mě je lepší tohle než abych furt musel mít DVD v mechanice. :wink:
Třetí je nový díl Silent Hunter.
Ale kdo ví jestli to bude tak snadné. Bo když už ji vytvořila tak ji bude aji vyvíjet :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.4.2010 20:35:31
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Fotku sice nemám, ale tady je seznam, samozřejmě bez her ze Score, Levelu atd.:

Aliens vs. Predator Classic
Battlefields 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
City Life
Command and Conquer: First Decade (CaC, The Covert Operations, Red Alert, Red Alert Counterstrike, Red Alert The Aftermath, Tiberian Sun, Tiberian Sun Firestorm, Red Alert 2, Yuris Revenge, Renegade, Generals, Generals Zero)
Command and Conquer: Red Alert 3
Counter-Strike: Source
Day of Defeat: Source
Defense Grid: The Awakening
Empire Earth 2
F.E.A.R
F.E.A.R Extraction Point
Fallout Collection (1, 2, Tactics)
Frontlines: Fuels of War
Grand Thef Auto Vice City
Grand Theft Auto 2
Half-Life 1
Half-Life 1 Blue Shift
Half-Life 1 Counter Strike
Half-Life 1 Opposing Force
Half-Life 2 (+ Team Fortress, Portal)
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Episode Two
Heroes of Might and Magic 3 Complete
Hitman Antologie
King of Road
Left 4 Dead 2
Mass Effect
Mirror´s Edge
Restaurant Empire
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
SIMS Double Deluxe Edition
Star Wars: Knights of The Old Republic
StarCraft
StarShip Troopers
StarTrek Elite Force
StarTrek Online
Total Annihilation
Vietcong
Vietcong Fist Alpha
World of Warcraft (+ The Burning Crusade, Wrath of the Lich King)
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: UFO Defense
Zaklínač

Toť by mělo být asi vše, víc jsem toho nenašel. Těško říct co se za ta léta ztratilo.
Za blbost se platí.

Příspěvek 29.4.2010 22:06:04
Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2CZ:\Jo s těma cheatama je problem ale ja to harju na zýákladní verzi kde sou spis ty poctivý i kdyz cheater je vetsinou v kazde hre.....občas se stane dokonce i že je slušnej a když ho poprosíš tak toho nechá ale to jsou vyjímky

ale na te zakladni verzi je malo serveru a sou tam vetsinou admini kteri ty lidi kickujou nebo nekdo vzdycky zahaji hlasovani
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

Příspěvek 30.4.2010 08:20:25
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pacoz: Já je taky ze začátku prosil, ale nic, ještě se mi tlemili, tak jsem hold přitvrdil. Nakonec odešli sami nikdo si nenechá jen tak půl hodiny nadávat :lol: . Nevydržel to a odešel. Ještě mi pak ostatní děkovali a i když to není nejlepší způsob fungoval.

Předchozí

Zpět na Hry