Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate hry StarGate Atlantis Adventures [New trailer]

StarGate Atlantis Adventures [New trailer]

t17dr Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

maxwell skywalker:
Nebudeme to tu řešit veřejně, protože tato diskuze se začíná vzdalovat od projektu SGAA. Proto by sis mohl znovu přečíst naše příspěvky a najít v nich odpovědi nebo fakta kolem vět, které tu cituješ. Pokud budeš mít i nadále nějaké nejasnosti nebo by tě něco tížilo u srdce, vyřídíme to přes soukromé zprávy nebo jiný komunikační prostředek.
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Albert Einstein
Obrázek

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

t17dr: Špatný příklad komunikace s potencionálním hráčem, ale budiž, píši ti PM. Jinak, od tématu se nevzdalujeme. Ptal ses a já ti odpověděl. Mimochodem, stále se přeci bavíme o vašem projektu, nebo snad ne? Tímto tedy uzavírám své příspěvky do tohoto vlákna a autorům přeji hodně zdaru.

djnitro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

maxwell skywalker: mezi náma o té hře jsem vůbec neslyšel, takže se ji neopovažuju ani soudit, jedinná hra, kterou znám (nebo jsem znal, než se zrušila) byla Stargate-The Alliance. Mimochodem svojí troškou času??? To jsi nebyl moc konkrétní...
Sorry, ale prostě nesnáším lidi co si o sobě myslí, že jsou mistři světa a ví všechno, když jsi dělal tedy už nějakou hru, proč jim nepomůžes nebo nedáš nějaké užitečné rady?Proč místo toho neustále kritizuješ a někoho si dobíráš? Mezi náma odmítám se s tebou dál bavit-není s tebou řeč. Tímto se k tobě už nevyjadřuji. :roll: :roll: :roll:

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

djnitro: Tak se pochlub, copak jsi udělal ty v této oblasti? Tuším, že nic. Zdrž se tedy svých komentářů na mou adresu a když už, tak pořádné argumenty, ne takové sra*ky. S tvůrci již komunikujeme a jednáme o případné spolupráci.

vel3 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud tu hru někdo vytvoří tak to může mít opravdu u fanoušku StarGate úspěch!!

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

U mě to rozhodně uspěch mít a bude a určitě i u jiných fanoušku,doufejme že ji někdo vytvoří
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

wolveryne Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau jen se chci zeptat co se na hře ještě dělá jako jestli se ješte píše nebo se dělají mapy nebo jak,a nebo jestli jste z vývojem teprve na začátku.
Díky :smile:
Obrázek

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vývoj neprobíhá stylem, že by se nejdříve napsal kód a potom dělaly mapy. Teď současně probíhá vytváření kódu, modelů, textur, levelů. U levelů teď konkrétně pracujeme na Atlantidě a brzy byste se mohli dočkat prvního traileru. Další vývoj můžeš sledovat na webu hry, a to i pomocí systému zasílání novinek e-mailem.
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Albert Einstein
Obrázek

Vinas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

maxwell skywalker: tak tomuhle se říká pořádný flamewar ...

Teď k tématu:
Velmi vám fandím! Sám vím, jak je těžké něco vyplodit bez pořádné kupy práce, snažení, peněz, atd. Tak tedy doufám, že vás NIC nezastaví :D ...
"Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem jist." - Albert Einstein
---------------------
Avernakis -> Avalon -> Terra -> Atlantus
Universe -> Milky Way -> Earth -> Atlantis

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co na čem právě děláte?
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Johny.D Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dokončí nedokončí... Na takovéhle hře je velmi důležitá motivace. Jak nebude motivace, tak se vývoj hry zastaví. Právě onou nejvetší motivací je podpora od fanoušků.
maxwell skywalker: sice jsem to nedokončil, ale vydržel jsem u toho projektu 4 roky. Vždycky když mě někdo napsal že chce vypomoct, tak nic neuměl a nebo to byl začátečník, kterej mě poslal model s miliardou polygonů bez jakéhokoli náznaku topologie sítě. Takže veškerou grafiku i kod jsem dělal sám.
Proto jsem toho nechal a udělal jednodužší hru, kde se lítá s Jumerem u které se dokonce bliží demoverze.
Jinak k projektu: Dávám mu šanci na uspěch protože vidím jistou profesionalitu, žádny "dělám SG hru a hledám někoho kdo ju za mě udělá protože nic neumim"
taky vhodná je imho i volba enginu. Sám jsem si UDK prochazel a diky "node editoru"(nevim jak se to presne jmenuje) se daji rychle vidět výsledky.
Takže přeju tvůrcům hodně štěstí ve vývoji hry.

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

alfel píše:
Tak co na čem právě děláte?

Jak jsem již psal, právě dokončujeme gateroom a okolí, ale bohužel to jde pomalu z důvodu slabšího hw mého pc a nedostatku jiných level-designérů.

Johny.D píše:
taky vhodná je imho i volba enginu. Sám jsem si UDK prochazel a diky "node editoru"(nevim jak se to presne jmenuje) se daji rychle vidět výsledky.

Na něčem, co by se dalo nazvat "node editor" je založena většina UDK - material editor, skriptování kismet, UI editor,...
Obrázek

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá nespěchejte,není důležité kdy to dokončíte ale hlavně aby ste to dokončili
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

wolveryne Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nekde sem cet ze brzo bude nove video jak ste na tom?jak se da jeste k projektu prispet?nebo kde jeste mate vsude mito?dik
Obrázek

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

wolveryne píše:
Nekde sem cet ze brzo bude nove video jak ste na tom?jak se da jeste k projektu prispet?nebo kde jeste mate vsude mito?dik

Jak jsem tu už psal, bohužel nestíháme dokončit gateroom hlavně z důvodu nedostatku level-designerů, takže video se asi opozdí.
Místo je všude mimo betatesterů a poradců. Seznam pozic najdeš tady: http://sgaa.tode.cz/nabor.html
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Stargate hry