Pokud myslíš mě, tak se za to nestydím renderujou se mi na liště obrázky a trvá to šíleně dlouho... člověk nějak musí zabít čas xD 555. příspěvek. WEEEEE . už jenom 111
Naposledy upravil St0rm dne 10.4.2010 16:32:20, celkově upraveno 1
Tak není to až tak dávno, co provedli rozsáhlý vojenský cvičení, který mělo simulovat útok na Polsko... v praxi je to ale unreal no. Spíš bych to viděl na provokaci. Poláci sami Rusku nic nemůžou - ani vojensky, ani politicky. Kdyby začli házet silný slova (který by pochopitelně nemohli naplnit), jen by se tím shodili. Taky jsem zvědavej, jak se k tomu postaví ostatní země, mám za to, že NATO by se na poláky taky vykašlalo. (Vyzkoušet tyhle dvě věci by mohl bejt celkem adekvátní motiv - morálníma zábranama rusáci nikdy netrpěli.)
Ale tak na tom není nic podezřelého... prostě se rozsekalo letadlo. Jako by jich za poslední rok spadlo málo nebo co. Po tamtěch nikdo nevzdechnul, teď se rozmázne polský prezident a aby se z toho noviny nepopopoooo
Co takhle blbost ATC, že je navedli na letiště v mlze nevybavený pro IFR (nějaký letiště-neletiště, každý mezinárodní a vojenský letiště je pro přístrojový přistání vybavený).
Celá ta záležitost má faktor podezřelosti 10.
Letová kontrola je prý chtěla odklonit do Minku nebo Moskvy. Ale oni potřebovali přistát ve Smolensku protože by nestihli ceremoniál v Katyni... To letiště údajně pro přistání v mlze vybavený není....
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
National Aeronautics and Space Administration STS-131 Flight Day 12 ground-to-space audio clip of Mission Control wake-up call: "Theme from Stargate" for spacewalker Rick Mastracchio.
Zdravím, nerad přerušuji zcela jistě už zaběhnuté téma, ale mám urgentní otázku: pokud někdo znáte Thomayerovu nemocnici v Praze.... nevíte někdo prosím, kde se tam nachází kaple?
Jsem včera začal stahovat SG-1 komplet...nevěřili byste jak je těžký najít linky který nejsou mrtvý a jinde než na rapidu(hledat vse na uloz.to je strasna prace...)