Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.3.2010 - Co dál?

6.3.2010 - Co dál?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 07.3.2010 18:49:04
maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no tak narozdíl od SG1 a SGA, kde se s postavama moc nepracovalo, myslím, že jde o velmi oživující prvek:-) někdo má rád více akce, někdo zase ne...sto lidí, sto chutí, ovšem sledovanost je vcelku dobrá

Příspěvek 07.3.2010 18:51:16
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A co jste čekali? Že to bude zase klasický Sg příběh jako přes kopírku? Už od začátku bylo řečeno, že seriál bude více zaměřený na vztahy, mě udivuje jak jsou z toho lidi najednou překvapeni, že se tam více řeší vztahy. Co se týče prozkoumávání Destiny, tak sám Telford říkal, že 70% lodi je nedostupných bez skafandru, tak nevím co by měli zkoumat, když ty skafandry mají jenom tři
Obrázek

Příspěvek 07.3.2010 19:36:54
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tohle je OT, prosím neřešte tady SGU, na to jsou témata jinde.

Jinak bych teda využil příležitosti a poděkoval Klenotce za tu práci, kterou pro web odvedla. Jednoduché to určitě není, zvlášť dneska, takže pokud budou nějaké novinky i v budoucnu, bude to super. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.3.2010 19:52:26
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem pro novinky všeho druhu. Prostě cokoliv, co se týká SG světa, včetně herců a jejich nových projektů.
P.S. Všem lidem co mají s touto stránkou něco společného děkuji za dobře odvedenou práci :) a doufám, že nás čeká ještě mnoho let. Jinak pokud by měla tato stránka skončit, tak budu poslední, kdo ji opustí.
Fanoušek SG a sci-fi obecně až do konce :yes: úplného konce.
Naposledy upravil Fancipal dne 07.3.2010 21:16:38, celkově upraveno 1
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 07.3.2010 20:42:17
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já budu fanoušek i potom konci....
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 07.3.2010 23:19:10

Odpovědět s citací

Jsem taky pro, to, aby jsi Klenotko psala jakékoliv informace o hercích jak už z SGU, tak SGA i SG1. Občas rád zavzpomínám a vytáhnu styrý díly a zkouknu jich pár, protože jsem byl SG ságou "odkojen".

Jinak v mezidobí ( čekání na nové díly ) čtu alespoň povídky , a to mě alespoň zaměstná a zpříjemní chvíle.

Jinak bych byl strašně rád za novinky o Rodnym, Radkovi Z., a RDA.
Nokia N95 HACKED + Nokia N90 + Nokia 6280 + něco přes 300 telefonů na díly, njn servis mobilů

Příspěvek 08.3.2010 14:08:51
CooK Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bol by som rad aby sa to tu zachovalo a novinky jak o hercoch a ich programoch by boli dobre :)
ja by som pridal (ak bude na to cas) novinky o SGU a (ak nieco bude) niaku to recenziu na SG hry (ci uz na PC alebo ine konzoly)

Příspěvek 09.3.2010 15:03:16
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem taky pro zachvání stránky. Klidně bych i pomohl s dopsáním epizod, i když taky nemám zrovna času nazbyt.

Příspěvek 14.3.2010 19:28:17

Odpovědět s citací

Ahoj... Na tento web chodím každý den protože sem na Sg1 a Sga vyrost a tady je hodne info tak to tu pročítám teď nedávno sem oběvil ty povídky přečet sem je asi za 2 dny tak bych se chtěl zeptat jestli byste tam nemohli přidat další... kdo ma rad Sg1 a Sga tak jako já tak ať na to kouká od začátku (je to aspon částečné uspokojení) ono 10rad Sg1 a 5rad SGA je dost na to abyste to znali nazpaměť... jinak co se týče webu sem pro aby se tam dalo Info o hercích protože bych rád sledoval jejich další seriály nebo filmy :ok:
92% teenagerů poslouchá Hip-Hop. Pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 18.3.2010 16:16:03
Qui-Gon Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Určitě pište i o hercích a ostatních seriálech a filmech ve kterých hrajou. A to, že blízké době neboudou žádné filmy, je mi strašně líto. :cry: :cry: :cry:
Vědět málo je nebezpečné.
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 21.3.2010 15:39:05
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak toho SGA filmu je mi líto. Moc jsem se na něj těšila.
Web může běžet dál ne? Novinky o dalších projektech herců, to je dobrý nápad.

Klenotka: Držím palečky, ať si čas najdeš. Nebo ať se Ti přihlásí další redaktoři.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Příspěvek 22.3.2010 03:27:46
Shipo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Další působení herců bych bral(v čem hrají a tak), dál bych uvítal velké novinky o StarGate projektech(SG1, SGU, hry, ...).
Mimochodem osobně taky moderně-psychologicky-nelogické SGU moc nemusím, ale nejzákladnější info uvítám.

Hodilo by se zvolna dodělat popis SGA epizod(klidně i jednu za půl roku), jenom u některých je šíleně moc screenshotů a někde zase žádné(fakt nemusím vidět vygenerovaných každých 5.sec, mnohem lépe se zorientuji s maximálně 50-ti).

Příspěvek 24.3.2010 00:29:13
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Shipo: Dobrá poznámka :wink:

Díky za náměty. Já se snad už někdy v létě, až bude po Festivalu fantazie, donutím se na SGA znovu podívat a dopsat některé popisy epizod. Teď už u toho snad nebudu tak nadávat, když budu vědět, co mě čeká. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.3.2010 15:59:14
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je velice špatné že nebude SGA film seriál končil celkem otevřeně a dával vysloveně prostor filmu (na který jsem se taky hodně těšil).

SGU nesahá předchozím seriím ani po kotníky. Je to jen vykradačka ostatních seriálů, hlavně teda kopírka BSG a to ve velkém. I ta pitomá rozklepaná kamera, o které si pořád myslí filmaři jak je to in, a přitom je to největší stupidita a člověku to vadí při sledování. A řeknu vám, je už půlka seriálu a doteď se tam nedělo nic co by mě upoutalo. Snad to napraví druhá část kde se objeví už nějací mimozemšťané.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 26.3.2010 16:52:52
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

BSG nebyl první seriál, který rozklepanou kameru měl. V SGU ta kamera není na úrovni "epileptického záchvatu" a je snesitelná. Nepochopím lidi, co to pořád srovnávají s BSG. V dnešní době je problém vymyslet něco originálního, něco co tu ještě nebylo atd. No za týden už zase započne velmi bouřlivá diskuze mezi fanoušky SGU a jeho tvrdými zatracenci, kteří každou epizodu žvatlají, jak se jim to nelíbí, ale pořád se na to koukají

ale jsme dost off-topic
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM