Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Olympiáda 2010

Olympiáda 2010

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 28.2.2010 11:58:42
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Taky budu fandit Američanům, předvádí zatím nejlepší hokej, ani jednou neprohráli na rozdíl od Kanady, mají nejlepšího gólmana na turnaji a hlavně je mám na tiketu.

Příspěvek 28.2.2010 12:01:00
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Nemám moc rád Ameriku, takže spíš fandím té hokejovější zemi... ale zas má USA jmenovce (příjmením) v brance... :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 28.2.2010 15:36:15
Qui-Gon Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak já budu fandit Kanadě, ani vlastně nevím proč.......á už vím...David Hewlett :D
Vědět málo je nebezpečné.
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 28.2.2010 17:58:48
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já mám v Kanadě část příbuzenstva, takže i proto budu fandit Kanadě :smile:

Jak jsem prošvihla všechno krasobruslení (i když jsem si to stáhla, byť to není už ono), tak exhibice byla opravdu parádní. Myslím, že Březina se vůbec nemusí stydět za své umístění v první desítce, protože konkurence byla velká.
Moji oblíbenci Kerrovi a Kevin Van Der Perren už asi nikdy olympijské medaile nezískají, ale to mi vůbec nevadí, stejně jsou super. :D
A ať si kdo chce co chce říká, tak Stephan Lambiel je fantastický krasobruslař a kdyby neměl zraněná záda, tak by nejspíš i Pluščenkovi dýchal na záda.
Exhibice každopádně parádní, jedna z nejlepších. A já si jdu zjistit, kdy zase bude nějaká krasobruslařská show u nás, protože mě namlsali. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2010 18:40:35
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

to Wanted: USA právěýe taky nějak zvlášť nemusím....ale furt ji mám radši než Kanadu a to že fandím USA neznamená že jí lezu do prd*le :) z těch dvou mám rozhodně radši USA

Příspěvek 28.2.2010 19:03:18
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja fandim kanade...za to co udelili s rusakama...paradni to hokej
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 28.2.2010 19:33:42
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

To jediný bylo pozitivní na tom, že jsem byl celou noc vzhůru jak hňup, viděl ten "otřesný" hokej s Finama a následně začátkem 3. třetiny jsem byl nucen jet do školy a neviděl jsem tu prohru :D :D

Daedalos304: nechápu, proč máš Kanadu míň rád než USA... Kanada patří aspoň částí do Evropy (pokud se nepletu měla by tam "vládnout" královna Anglie)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 28.2.2010 19:41:03
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Každý si snad může fandit a mít rád koho chce, ne? Není to jedno?

Příspěvek 28.2.2010 20:47:53
Qui-Gon Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Škoda Lukáše, ale dvanácté místo taky dobré. :wink:
Vědět málo je nebezpečné.
Vědět mnoho také.

-Albert Einstein

Příspěvek 28.2.2010 20:49:34
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Škoda to opravdu je, ale nevadí, dvanácté místo je taky skvělé.

Příspěvek 28.2.2010 21:27:16
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...
Exhibice každopádně parádní, jedna z nejlepších. A já si jdu zjistit, kdy zase bude nějaká krasobruslařská show u nás, protože mě namlsali. :D

*reklama*
Tak lední revue u nás bude celkem brzo :D Kompletní seznam účastníků bude znám až prý po mistrovství světa.
*konec reklamy*

Olympijskou exhibici jsem ještě neviděla, ale mám ji nahranou a už si na ni brousím zuby. Doufám, že se krasobruslaři víc odvázali než u té z ZOH v Turíně, to byla jedna klasika za druhou až to čkověku lezlo krkem, jen Navková s Kostomarovem si trochu zařádili.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 28.2.2010 21:55:45
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Už jsem si objednala vstupenku :D Ale ty ceny, to je letos docela pálka. Loni jsem na tom samém místě seděla za poloviční cenu :(

Letos to taky byla dost klasika, ale trochu "jinak". Tanečníci i sportovní páry, vlastně všichni, opravdu "bruslili na hudbu". Bylo to víc výrazové bruslení, Lambiel byl skvělý (jasně, tady nejsem objektivní :smile: ), a kde jsem se nepatrně nudila byli Italové a Američani v tancích. Vážně si s tím dali práci a i kanadští pořadatelé si připravili v programu pár překvapení. A exhibiční jízda kanadských tanečníků asi měla být odkazem na Ledové ostří. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2010 22:00:14
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zatím je to vynikající hokej, jsem si nasadil sluchadla, zvuk na maximum a nevnímám nic jiného.

Příspěvek 28.2.2010 22:20:37
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak ve druhý třetině jsem se rozhod konečně, že budu fandit USA. Ale teda je to jako kdyby jsem si měl vybrat mezi useknutím levý nebo pravý ruky. Těžký rozhodování prostě.Kdyby druhej tým bylo třeba Rusko tak neváham a fandil bych prvnímu týmu bez těžkýho rozhodování.Rize vlastenecké důvody :oops: . A jinak. Zatraceně už je to 2:0 pro Kanadu.To mě pos.. :( .

Příspěvek 28.2.2010 22:25:46
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Jo, jsou to strašný páky, když si vzpomenu na první krále ledové arény, kde čím blíže člověk seděl k ledu tak vstupenky byly levnější, teď pravý opak. Já s koupí vyčkávám, ale s tím POZOR! Ceny vstupenek porostou s blížícím se datem show. Proto neváhejte s nákupem. (zajímavý marketingový tah :stupid: ) si brzo koupím taky, ale do Ostravy a pak budu doufat, že všechny hvězdy nenacpou jen do Prahy, to bych potom byla zlá, hodně zlá :palka: Ale Lambiel je jistý pro všechny tři vystoupení :D Aspoň nějáká jistota (Mohl by předvést Viléma Tella, ten kraťas se mi moooc líbí)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo