Sleduje to tu niekto? Vidím, že je v tejto časti fóra celkom mŕtvo.. Videli ste už diel Absoulte Justice? IMO jeden z najlepších dielov Smallville, dokonca tam hosťuje Michael Shanks
Tak u tohoto seriálu jsem skončil u 6. série, víc toho nedávali a stahovat se mi to nechtělo, ale ten 11. díl (Absolute Justice) sosám a co jsem zatím viděl kousek, tak to vypadá dost dobře...
Je to už dlhšiu dobu slabšie, odkedy vymenili tak polovicu hlavných postáv (Clarkovu rodinu, Lexa, Lanu a pod.), už to nie je celkom ono... Ale je to iné a viac sa to približuje Supermanovi. Ono už je to svojím spôsobom sko spin-off...
Včera jsem zhlédnul Absolute justice a... to si ze mě děláte srandu? Co to mělo být? Nějaká parodie na Smallville? Seriál nikdy nebyl nic extra, ale měl docela kvalitní exteriéry a slušné kostýmy! Tohle byla šaškárna. Trapné efekty, exteriéry prakticky žádné, trapné kostýmy (u Dr.Fatea nebo Hawkmana jsem se nemohl nesmát a ta umělohmotná hůl byla asi to nejtrapnější). Tak nevím, připomíná mi to Silver Surfera, kde se tady hodně přiblížili naivitě komiksu, ale tam to aspoň trochu vypadalo! Má to ale pár plus: + žádná Lana (konečně!) + žádný kryptonit + žádní mutanti
Mutanti? A co jinýho byli tam ti... ale jak se tam jako dostali? Kdo to byl? Ten Danielův kostým byl prostě lol... jako k čemu měl ty křídla? Nebo to s jeho ženou... to bylo jasně vytažený z Hancocka
Náhodou, Dr. Fate byl dobrej, měl dobrej hlas... ten jako jedinej se mi líbil... ale nejvtipnější moment byl stejně, jak běžel Green Arrow po střeše a seskakoval tam a místo, aby skočil normálně, tak udělal takový to salto... to jsem opravdu nedával
Myslel jsem meteorické mutanty, o kterých vlastně byl celý Smallville. Furt to bylo totéž, v každém díle nový mutant, v každém díle Clarka někdo oslabil kryptonitem... ale mělo to svoje kouzlo, dobré kostýmy a exteriéry. Tady se to odehrávalo ve třech kulisách
souhlasím s foo fighterem...siper díl vůbec celý smallville je super...jen v absolute justice mám pocit říkali něco o lexovi a klárk řek že už je mrtvej ale on mu něčím oponoval...by mě zajímalo co z toho ještě bude...
Wanted: Nemusí Smallville už je dávno Supermanův spin-off mladé léta ukazovalo několik prvních sérií, pak se trhly úplně. Ale j epravda, že žije. Jenom v seriálu už bylo plno náznaků a aji tvůrci to už dávno potvrdili.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)