Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Nabídka suvenýrů Objednávky nášivek

Objednávky nášivek

Máte možnost objednat či vytvořit zajímavé upomínkové předměty týkající se Stargate nebo sga-projectu a dále je nabídnout ostatním ke koupi? SGA-P nenese žádnou opovědnost za Vámi nabízené předměty ani za jejich prodej.

Příspěvek 22.12.2009 17:36:26

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tenda pan ,,výšivka,, ,,nezklamal,, ... modlitby za ,,kompletní,, dodávku byly evidentně zbytečné,.. ale Človíčku, stejně klobouk dolů,... snad mi má jedna Icarus Base dojde do narozenin (březen :D )... jinak, pokud se skutečně uskuteční další kolo, tak budu nesmírně rád za USS Hammonda :) .. Dotaz,.. kdybych Ti poslal v corelu návrh nášivky, myslíš, že by šla zpracovat? Kdysy sem Ti posílal návrh na Star Trek deltu, ale nějak z toho pak sešlo,... Vím, že je hodně předčasné řešit nějaké další kolo, ale jen bych rád věděl, jestli má cenu něco připravovat
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 22.12.2009 19:16:22
Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahoj.Jen ke Človíčkovi.Má ten "Výšivka" nějaký netový stránky nebo tak nějak?Nebo nějaký kontakt na něj?Dík
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

Příspěvek 22.12.2009 19:58:31
Clovícek Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To MANY: Použij GOOGLE Lucku ... 8) firem co dělají vyšívání je poměrně dost ...

To radek.zelenka.sga: Něco připravit můžeš zkusit, ale vzhledem k tomu, že momentálně netuším, kde budu nechávat dělat další nášivky ti těžko můžu říct, jestli a za jakých podmínek to má cenu.

Probíral jsem teď zbytky nášivek, co tu mám navíc a získal jsem nepříjemný pocit, že jsem někomu zapoměl jednu nášivku přibalit. :roll: Takže pokud ten pocit máte taky, nebojte se ozvat. Zkontrolujeme spolu objednávku a když se shodneme na chybě, okamžitě se budu snažit to napravit.

Inkriminovanou nášivku mám danou stranou, kdyby jste se ozvali, ostatní už jsou k dispozici na níže inzerovaných stránkách a můžete z nich vybírat a objednávat.
Pokud sháníte nášivky ze Stargate, koukněte se na
 http://www.webareal.cz/clovicek
otevřel jsem oficiálně e-shop a nášivky nejen SG budou jeho součástí ...

Příspěvek 23.12.2009 02:01:11

Odpovědět s citací

TO Človíček : Ok, připravím nějaké návrhy a pak se s tebou někdy spojím přes ICQ.... jinak pokud se nemýlím, tak mi psal Masster33, že mu chybí 1x Atlantis ... ale to se domluví s tebou osobně, jen abys o tom věděl.....
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 23.12.2009 11:31:55

Odpovědět s citací

Clovicek: Díky moc za nášivky, dneska jsem si pro ně byl na poště! Jsou super, akorát doufám, že bude co nejdřív hotová ta F-302 a Icarus Base...:) Jinak jsem spokojen!

Příspěvek 23.12.2009 13:12:55
Alteran Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Prave dosli pred sekunkou JUpI diky

Příspěvek 29.12.2009 14:59:01
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nejnovější zprávy - zbývající nášivky budou zhotoveny hned z kraje roku, takže čekání snad nebude dlouhé...

Příspěvek 29.12.2009 19:55:57

Odpovědět s citací

clovicek: To je super, už se těším na zbylé dvě nášivky a samozřejmě na další kolo objednávek!:)

Příspěvek 31.1.2010 21:50:44

Odpovědět s citací

Ahoj Človíčku, chtěl bych se Tě zeptat, zdali jsou nějaké nové informace o dodělávce nedodělaného z objednané objednávky, ??? .... Děkuju za informaci

(pro odlehčení : doufám, že u mé nášivky bude výrobcův vlas, a já začnu praktikovat woodoo, :palka: ... on si pak rozmyslí podělávat nás :D )

No, mějte se ! :bye:

Příspěvek 05.2.2010 19:42:49
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak mi dneska bouchly saze ... :x ... pan výšivka se po skoro měsíčním urgování ráčil ozvat, že má moc práce a na ty zbylý nášivky ani nesáhl ... :shooting: fakt bomba.

No co ... neváhal jsem, zasedl k internetu a našel jinou firmu - fakt už mám pána dost. :box2:

Domluvil jsem se s jednou velmi ochotnou paní na té dodělávce a nášivky budou nejpozději koncem příštího týdne. Další kolo už se bude realizovat u ní. V nabídce bude i možnost dodat nášivky se suchým zipem, abyste ho nemuseli shánět. A možná se pustím i do jiných seriálů, než je SG, ale to už zbytečně předbíhám :offtopic:
Naposledy upravil Clovícek dne 07.2.2010 11:47:15, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.2.2010 22:49:18

Odpovědět s citací

OCH, panu Výšivkovi se opět podařilo nemožné,.. a to pohnout davu lidí žlučí na vzdálenost několika kilometrů,......

Bůh žehnej té nové paní !!! A Tobě Človíčku za nervy !

Příspěvek 09.2.2010 13:34:12
ladinek Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hej lidi bude další kolo

Příspěvek 09.2.2010 14:33:48

Odpovědět s citací

to ladinek : hej, při vší úctě, umíš číst ? :scratchanym: nerad bych tu ze sebe zase dělal chytráka, ale odpověď se nachází přímo ZDE :shock: stačilo by se podívat o dva řádky výše,... :ok: bych se nedivil, kdyby s tímhle :jako: našim :jako: přístupem další kolo nebylo a Človíček, kterému jsem moc vděčný, by s tim seknul :wall: .. ale nic ve zlém :yes: mějte se :bye:

Příspěvek 09.2.2010 19:53:43
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak dobrá zpráva :yahoo:
... paní u které jsem objednal zbylé nášivky se dneska ozvala, že jsou hotové a zítra je posílá. :bravo: Konečně se to pohnulo správným směrem. Teď ještě aby byly alespoň v takové kvalitě jako doteď. :pst:
Zatím předpokládám, že ty zbytky v pátek rozešlu ... tak držte palce :hmmm:

Příspěvek 09.2.2010 21:25:28

Odpovědět s citací

to je skvělá zprává, Človíčku :bounce: :bravo:

zachytil jsem drobný rozdíl, mezi paní nášivkou a panem nášivkou,...

Paní Nášivkářka : Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra
Pan Nášivkář : Co můžeš udělat dnes, můžeš odložit na zítra

ani nevíš, jak se těšííím :yahoo:

DĚKUJU !! :bye:

PředchozíDalší

Zpět na Nabídka suvenýrů