Mě se líbyly ty minidrony sou malý takže se daj dát kamkoliv třeba do báglu nebo do nějaký přídavný krabice k jumperu a jsou účinný na pěchotu jinak jsou dobrý pozemní railguny se mi líbý ta nafialovělá barva střel a ten zvuk.
No podle toho co jsem četl fungujou na podobným principu ale k čemu coilguny když railguny jsou stejně jen obrana proti stíhačkám hlavní jsou rakety. a coilgun nemá takovou kadenci.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
to sice jo ale projdou každým štítem a až na superhiveship i každým trupem a najdou si nejzranitelnější místo a navíc spolupracují to nic jiného nedokáže a navíc se vyhnou kolizi z jinou překážkou je to prostě nej zbraň.
Všechno ti zabírá místo, ale představ si, kolik místa zabíraj ty rakety na Daidalovi, který mají slabší učinek, a kolik by se do prostoru , kam se vejde jedna raketa, nacpalo dronů
Owensův Zákon: Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.
Butnerův zákon: Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.
Všechno ti zabírá místo, ale představ si, kolik místa zabíraj ty rakety na Daidalovi, který mají slabší učinek, a kolik by se do prostoru , kam se vejde jedna raketa, nacpalo dronů
Jenže bys je neměl jak ovládat, pokud bys neměl antický křeslo na tý lodi. Ale mohl bys je vystřelit i bez křesla rovně, ale to bys je musel dát do přídě.
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!
Antici používali křeslo jen proto aby nemuseli mačkat knoflíky.jinak je to stejný křeslo má určitě svůj vlastní megavýkonej Pc rodny přece vystřelil střelu jen pomocí svýho tabletu.