Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Star Trek Online

Star Trek Online

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 23.1.2010 18:51:25
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dobře, vyslat úderný tým ale zároveň pokračovat v boji s vlastní lodí lze pouze jako speciální schopnost tvého důstojníka. Realizace je taková, že z posádky se ti ubere pět lidí, odstartují tři raketoplány a letí přímo na cíl. Pokud je nikdo nesestřelí, tak dosáhnou cíle a raketoplány zmizí. Pak komando vyřadí nějaký nepřátelský systém a transportují se zpět na loď. Ty mezitím dál pokračuješ v boji se svou lodí. Je to to, co jsi myslel ?
Krátkodobé, ono těžko říct jak dlouho to opravdu trvá, protože většinou když mu něco z toho vyřadíš, tak je s ním amen. Ale pokusím se ti to ověřit, nechci ti kecat.. :wink:
Já osobně taky nejsem moc trekkie, ST jsem děsně žral, ale někdy ve třetí třídě, takže mám sice povědomí kdo, kde, jak, ale žádné přílišné detaily. Nicméně příběhy v misích bych považoval za více než slušně propracované, navíc je tam kontinuita, kdy vezmeš od admirála jeden úkol a on ti pak dá jakési "pokračování", až dojdeš k epickému závěru, že Klingon se vrátil v čase a hrozí že změní dějiny a je na tobě, abys se ho pronásledoval a zachránil Kirka a jeho Enterprise.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 23.1.2010 20:54:54
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tuhle hru chcu!
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 23.1.2010 21:27:07
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Lord_of_war1: Pomeranc byl na hokeji, takže sry. :lol:

St0rm: Tak jestli to chceš hrát tímhle stylem a navíc nejsi trekkie, tak... no mě by to tak nebavilo. PvP se dá hrát, ale není to MMO primárně postavené na PvP!!!
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 23.1.2010 21:56:39
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak to je fakt hezky clovek dela ten Q stim cestovani v case a ted uz se nedostanu na postavu ach jo boze uz me to .
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 24.1.2010 14:00:48
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ona mě ta hra hodně láká, pokud mě chytí ST vesmír, tak klidně i tu příběhovou linku pojedu, ale MMO bez PvP není kompletní. Taková menší příkladná akce, která by v téhle hře byla naprosto úžasná. Vyřadíme cíli motory a rozflákáme štít, transportujeme mu tam raid partu, ti mu random ukradnou něco z inventáře a zdekujou to. Akce by trvala třeba 30s a po těch 30s by jsme museli udržet enemy v dosahu transportu a se shozenými štíty ( samozřejmě proveditelné jenom pokud je tam něco jako warehouse/banka/sklad na základně) Abych přirovnal k Lineage tam taky každý nese při PvP riziko že dropne item (při PK bodech), klidně i armor nebo zbraň co má na sobě, takovýhle raid by byl krásná alternativa :)
EDIT:
http://img130.imageshack.us/img130/161/ships.jpg
Jestli se dobře pamatuju, tak poslední Enterprise byla Sovereign class, ze? Ale jsem zmaten z těch posledních druhů lodí v tabulce, na ofi stránkách o nich není ani zmínka.
(zdroj obrázku Sirius)
EDIT2: Tohle je křižník, nebo fregata? :)
http://www.youtube.com/watch?v=HiATN_-KiXc&feature=related

Příspěvek 24.1.2010 17:45:18
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sovereign je vedený jako 4. třída, pak je ještě 5. třída, což předpokládám má být jakási obdoba vlajkové lodi, tedy něco ještě větší a nebezpečněji vypadající. Oficiální stránka je drží v tajnosti, ale ve hře jsou, přinejmenším v přehledech, akorát by mě zajímalo jak vypadají.. :hmmm:

To na videu je Miranda (nebo ta druhá verze, nevím jak se jmenuje). Vedená je jako light cruiser, je to základní loď, kterou dostaneš na začátku.. :wink:

Jinak, poněkud jsem tě mystifikoval s těmi raketoplány a výsadkem. Každý raketoplán ti ubere dvacet, ne pět členů posádky. A mohu říct že je to zatraceně nepříjemná schopnost, pokud ji proti tobě použije nepřítel. Když mi na tři minuty odešly veškeré systémy krom impulsu a štítu, tak jsem byl slušně v **. Naštěstí mě zachránil ardemon.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 24.1.2010 17:54:06
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jsem docela odhodlán to zkusit :) Jenom se pořád rozhoduju mezi těžkým křižníkem a fregatou no. Science vessel určitě ne, to je na můj vkus moc papírové. Pro křižník hraje do karet, že je obrovský, pro fregatu, že má brutální firepower...
Nemáte, neob nebudete někdo mít ten 10ti denní free trial k dispozici? Jak nahodí ostrý start rád bych zkusil..
EDIT: Mohl by někdo udělat foto ze hry na porovnání velikostí lodí? Jakože třeba rozdíl mezi Sovereign a Prometheus fregatou, nebo něco tak :)
EDIT2: Sovereign class nebude podle ofi stránek přístupná pro pilotování :(
EDIT3: Foto asi netřeba, tady jsou siluety lodí, předpokládám i správná velikost :)
http://suricatasblog.files.wordpress.com/2010/01/stoshiptierchart.png

Příspěvek 25.1.2010 20:30:58
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě mě tak napadlo jak sem se díval na star trek 11. Mohli by do bojů zakomponovat manévr na obětování lodi a zničení nebo poškození nepřátelské. Podle mě by se to když člověk hraje týmově celkem hodilo.
Obrázek

Příspěvek 25.1.2010 20:51:31
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Někde jsem četl, že tam exisuje nějaká schopnost, teď nevím kterého oficíra aby provedl manévr nárazu do nepřátelské lodě. :D Docela deadly pro obě strany. Je to ale až na nějakém vysokém levelu.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 26.1.2010 11:46:48
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

St0rm: Nějak se mi nezdá, že Sovereign by nebyl hratelný, je normálně uvedený mezi loděmi a dá se koupit..

Lukec, Pomeranc: Právě jsem sledoval nějakýho případa, co použil ramming speed na jakousi crystal entity. Každopádně, smetl jí jednou ranou ještě dřív než kdokoliv z nás ostatních stačil vystřelit a to byla entita slušně silná. Podle vzhledu měl nějaký vyšší level lodi, protože takovou jsem nikdy neviděl.. :wink:

Příspěvek 26.1.2010 15:17:43
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já to vyčetl na nějakým US stránkách, ale třeba to bylo staré info. Sovereign a Galaxy class tam byla uvedena jako základna pro hráče v hlubokém vesmíru.
A ten kamikadze úder, loď která tenhle skill použije přežije?

Příspěvek 26.1.2010 15:34:59
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Co jsem viděl já, tak ten, co to použil, přežil. Asi mu to poškodilo loď, ale zůstal v jednomu kuse. Moje spekulace je, že to bylo protože do něj narazil s lodí co neměla ani škrábnutí, tudíž i když mu to muselo odečíst nějaké životy, tak přežil.. :hmmm:

V tom případě to bude asi staré info, protože přinejmenším Galaxy jsem viděl, někdo s ní, myslím že včera, kroužil kolem Solu.. :lol:

Příspěvek 26.1.2010 16:07:05
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No manévr alá Picard fajn věc :D ono určitě něco veme náraz a potom taky to,že jsi přímo ve středu výbuchu. To bez full štítu a trupu asi nepůjde :smile:

Příspěvek 26.1.2010 17:37:04
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No tak to je, ale trochu nereálný aby ta loď přežila. Taky mě napadlo jestli tam někde jde přetížení warp jádra. Podle toho co tam je všechno za skilly to asi půjde.
Obrázek

Příspěvek 26.1.2010 18:08:21
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jako mě taky připadá nejlogičtější, aby to ta loď nepřežila, ale vím co jsem viděl..
Někde jsem snad četl cosi o vypuštění plazmy z jádra, či něco takového.. :hmmm:

Každopádně, tímto končím s betou. Doufal jsem v trochu důstojnější rozloučení, než že spadne server, ale tak co, je to jen beta. Nicméně, věnoval jsem se teď PvP, a bylo to ... zajímavé. Celkem jsem dostávali od Klingonů pěkně nakopáno. :box2: Nicméně z toho pro mne plyne další poučení, za PvP se dostávají medaile za statečnost, ať už jsou k čemukoliv.. :rflmao: Takže, snad se uvidíme ve hře 9.února, jen doufám, že xzone nebude mít zpoždění.. :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Hry