Dark Angel: Ne, chodím na UTB, ten systém používá víc škol. To mi mimochodem připomíná, že si nad ním zítra hezky zanadávám, až si budu dělat rozvrh na další semestr
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Keďže som si nahodila jednu skúšku na poslednú chvíľku... tak to vidím na podobný maratón. Zajtra a pozajtra skúšky... takže takmer non-stop. A v stredu večer padnem Hej, milujem skúškové! Človek neustále posúva svoj hranice! *trošku ironie*
Jsem ztracen a potřeboval bych poradit... brácha dodělává VUT v Brně, stavárnu. Absolutně nevím, co bych mu měl koupit k promoci prosím poraďte... něco asi tématickýho, nevím, nechtěl bych to řešit knížkou o architektuře, to beru jako krajní variantu
Jsem ztracen a potřeboval bych poradit... brácha dodělává VUT v Brně, stavárnu. Absolutně nevím, co bych mu měl koupit k promoci prosím poraďte... něco asi tématickýho, nevím, nechtěl bych to řešit knížkou o architektuře, to beru jako krajní variantu
lopatu, krumpáč a krabičku Startek
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
Tak..bratra už jsem pořešil..objednal jsem mu nějaký stavařský potřeby... už jenom ty startky...a samozřejmě - měkký balení..zedníci si v krabičkách nekupujou.. tak děkuji všem za rady..zejména godovi