Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars

Příspěvek 08.1.2010 17:46:17
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nemám Grievouse moc v oblibě, v té dvojepizodě se mi víc líbila ta část s tím zraněným klonovým vojákem u té Twi'lačky :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 08.1.2010 18:14:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Grievouse taky zrovna nemusím, ale pořád mi připadá lepší než Cad Bane. Já prostě toho modráska nemám rád.. :sorry:
Co mě zaujalo s tim klonem, obě děti byli Twileci, asi maj silnějí geny.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 08.1.2010 18:44:18
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pravda. Na tu druhou dějovou linii jsem zapomněl. Musím přiznat, že jsem neměl tušení, že jsou republikový vojáci schopni dezertovat či zradit. Měl jsem za to, že jsou geneticky naprogramováni plnit rozkazy :o .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 08.1.2010 18:51:49
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To mě taky silně překvapilo, přinejmenším první verze by měly mít potlačenou osobnost a svobodu rozhodování. Ale je pravda že někde snad psali, že pozdější již měli větší osobnost. Jména místo čísel a podobně. Navíc jediové snad u nich zámerně rozvíjeli jejich osobnosti. Viz Yoda v prvním díle CW. Tak možná dospěli až k dezerci.. :hmmm:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 08.1.2010 18:55:32
Major
Major

Odpovědět s citací

Nebo je museli dělat tak rychle, že na to nebyl čas :D :D

Sice z nich byl Twi'lek, ale i tak tam podoba trochu toho člověka byla... kdo ví, jestli to byli jeho děti :D
Obrázek

Příspěvek 18.1.2010 10:28:15
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak honem honem na dalsi dil pauzy byvaji velke a nejak se to od podzimu vlece
" IMMORTALITY "

Příspěvek 25.1.2010 08:37:04
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak konečně další díl. Musím říct že název Lightsaber Lost ve mně vyvolával zvědavost o jakou zápletku to sakra jde. Nakonec se ukázalo že o tu, kterou by čekal úplně každý, nicméně byla moc dobře zpracovaná. Ten starý jedi se mi opravdu líbil, a přestože často vypadal jako stařeček co už nemá ani na to aby vyšel z chrámu, tak mu to očividně myslelo nanejvýš dobře. Ze začátku jsem se bál, že z něj budou dělat nějakýho senilu, ale ale tenhle pocit postupně mizel až do samého konce, který prostě neměl chybu.. :rflmao:
Nicméně, zajímavé je jak Anakin chtě nechtě přebírá Obiho názory. "Světelný meč je tvůj život.." Hlavně že on ho ztratil několikrát.. :lol:

Příspěvek 26.1.2010 15:39:41
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já z tohoto dílu měla pocit, jako když jsem kdysi hrála (a nedhorála :? ) KOTORa :D Něka jít a splnit úkol, hlavně tomu naponáhalo to přostředí "obyčejného" Coruscantu (žádný senát, vyšší patra budov pro smetánku, atd). A ten stařičký mistr Jedi byl boží :D A ikdyž ten díl byl jem o Ashoce, tak mi tam moc nevadila jako v jiných dílech.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 26.1.2010 15:54:08
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

obyčejnej díl bez nějaké větší zápletky...nejlepčí byl ten dědoušek...ten jim všem nakonci ukázal jak se to dělá...a měl dobrou barvu meče..:-D

Příspěvek 26.1.2010 16:31:19
Major
Major

Odpovědět s citací

Mně to připadá strašně hloupý, hlavně poté, co jsem dohrál Force Unleashed... Jediové mohou využívat sílu daleko silnější než ten jejich meč a v seriálu či filmu jsou bez meče jen lidi, kteří se umí sotva mlátit... wtf ? Napřed Ashoka chytne toho zlodějíčka gripem a přitlačí ho ke zdi, kde ho drží, ale totéž s tou ženskou, co jí ukradla meč nemůže? Nebo ta rýna? Proč strhla tu rýnu a né tu ženskou? Nebo ji mohla odhodit/přitáhnout - tahle síla tam bývá furt... Ale asi jsem příliš zhýčkaný z té hry, která byla převážně o té síle...
Obrázek

Příspěvek 01.2.2010 12:12:36
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tohle byl zajímavý díl. Zdá se že z Mandaloriana prostě mírumilovného člověka neuděláš. Ostatně, při jejich historii není divu. Mimochodem, černý světelňák vypadal zajímavě.. :lol:

Příspěvek 01.2.2010 12:27:50
Major
Major

Odpovědět s citací

Ten se mi obzvlášť líbil, protože měl tvar normálního meče... Obi na začátku celkem v háji, hlavně bez meče, ale nakonec v sobě našel tu sílu (jako ve všech jiných filmech o boxerech, kickboxerech :D ) a zvládl je :D
Obrázek

Příspěvek 01.2.2010 13:28:45
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jako ve filmech o boxerech.. :rflmao: Mně se líbí jak vždy zachovává klidnou hlavu. Sice ho za chvíli rozdrtí drtička kamene, ale on je v klidu.. :lol:

Příspěvek 01.2.2010 13:43:34
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak si vem, že na začátku na ně nemohl ani s mečem, následně mu dali přes hubu a dali ho na ten pás... když se z toho dostal, tak bez meče tam vyřídil aspoň 4 a pak s mečem další... takže jako ty filmy o boxerech, na začátku si je každej dává, ale na konci maj tolik síly, že si daj každýho :D
Obrázek

Příspěvek 01.2.2010 18:01:22
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vim, mě jen rozesmála představa Obiho jako boxera jak je tam mlátí v ringu.. :rflmao: I když pár pěknejch direktů jim dal, i přes helmu to s nima seklo.. :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály